Numerološka usmeritev dneva – Četrtek, 8. 10. 2020

  • Avtor: Asya
  • 08/10/2020

Dobro jutro, dober dan, dragi ljubitelji numerologije. Vsi najbolj zgodnji, uživajte ob jutranji kavici ali čajčku in seveda, ob numerološki napovedi. Poglejmo, na katero področje našega življenja se danes najbolj izplača vlagati energijo, da bomo s čim manj vloženega truda dosegli kar največ.

»Zavedamo se že, da se včasih trudimo in trudimo, a brez uspeha. Včasih pa uspemo z minimalnim vloženim trudom. Kaj bomo izbrali danes?

Danes bomo pod vplivom delovanja samih materialnih števil. Energija dneva nas bo potiskala v brezkompromisno doseganje ciljev.  Bolj kot običajno bomo stremeli k materialnemu in poslovnemu uspehu. Za opozorila in nasvete drugih se ne bomo kaj dosti menili. Pod neprebojnim jopičem naše trme bomo na veliko trošili energijo in z napori napredovali, kot mule.

V svojih delovnih in materialnih prizadevanjih danes ne bo prostora za čustva. Saj veste, ko je človek v svojem elementu in se za nečim strastno podi, nima zanimanja za druge in ko je enkrat na vrhu, je ponavadi osamljen. Lahko pa uživa v krasnem razgledu.

Na ljubezenskem področju ne pričakujmo posebnosti danes. Vir našega zadovoljstva bodo zvesti prijatelji, ki nam bodo lahko v oporo, če jo bomo potrebovali. Za pomoč zaprosimo moško osebo danes.

Danes se zahteva previdnost pri razpolaganju z denarjem.  Paziti bo treba na cesti, da ne bo izgube zaradi prehitre vožnje. Storiti je potrebno tudi vse, da se prepreči morebitno krajo denarja. Tudi ga ne posojajmo.

Izplača se nam pregledati, popisati in urediti naše materialno stanje in plačati račune, da bomo na čistem.

Naše splošno počutje bo odvisno od tega, kako vztrajni in neumorni bomo in ali se bomo znali sprostiti. Trojček: voda -zelenje-sonce so danes nujni.

Miren dan vam želim in srečno.

Vaša numerologinja Asya

foto: pixabay.com

Za vas piše

Numerologinja Asya

Numerologinja Asya

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Numerologinja Asya

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com