Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Rene in Nejc neuslišana v bitki za pravico

Objavljeno

V redu

Rene Žunić se še danes zbuja v nočnih morah, čeprav je od krutega homofobnega napada minilo že celo leto. Bolečine namreč še vedno niso minile, zlasti tiste, ki skelijo zaradi krivice, ker se neznanim storilcem prijazno odmika roka pravice. Lahko bi izgubil življenje. Zakaj? Ker ljubi moškega.

V zadnjem letu Rene in partner Nejc Rek še intenzivneje ozaveščata družbo in si na prijazen način prizadevata svetu prikazati pristno plat življenja v istospolni usmerjeni skupnosti. Sta pri tem uspešna, so odzivi javnosti spodbudnejši?

»Odkar se je zgodil homofobni napad, se nama zdi, da je malo manj homofobije in da se stvari malce izboljšujejo. Opažava pa še, da vedno več starejše populacije bolje sprejema kakor pa mladi. Sicer pa je večina ljudi pogumna pri žaljenju in nesprejemanju v vlogi spletnih komentatorjev, zelo redko pa na takšen način, kakor se je zgodil meni, ko so me napadli neznani storilci. Je pa vsekakor potrebno še veliko narediti na tem, da se bodo ljudje zavedali, da niso po njihove rečeno “ogroženi” zaradi nas istospolno usmerjenih, saj smo tudi mi srčni in pošteni ljudje,« je za naš portal pojasnil Rene, ki se trudi nadaljevati z življenjem in upa, da ne bo izgubil vere v pravico.

https://www.facebook.com/rene.zunic.1/posts/2319036801576046

foto: osebni arhiv

Zanimivosti

Špela Grošelj povsem odkrito spregovorila o rojstvu svojega otroka

Objavljeno

V redu

Avtor

Priljubljena pevka je povedala resnico o tem.

Ena najbolj priljubljenih slovenskih pevk in Instagram vplivnic Špela Grošelj je letos dopolnila 37 let. kot poročajo mediji, naj bi bila v zvezi z nekdanjim igralcem pokra Matejem Čeponom, a pevka sama tega še ni potrdila.

Je pa za revijo Lady Zvezde povsem odkrito spregovorila o tem, ali si želi imeti otroka in o materinstvu nasploh.

“Družina je in je bila vedno moja prioriteta in želja. To se tudi zdaj ni spremenilo. Upam, da je želja dovolj močna in srčna ter da mi je to namenjeno. Nimam občutka, da mi zmanjkuje časa. Mene je imela mami pri 41 letih, pa mi nič ne manjka, tako da imam še nekaj časa. (smeh) Ko vidim, kako ženske zanosijo tudi pozneje, se ne počutim pod pritiskom. Če se začneš obremenjevati s tem, potem se ti vse sfiži,« je razkrila za omenjeno revijo.

Držimo pesti, da se ji želja kmalu uresniči.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Tako je danes videti Vesna Janković. To vas bo presenetilo

Objavljeno

V redu

Avtor

Ob pogledu na njeno zadnjo fotografijo, boste ostali brez besed …

Slovenska podjetnica, nekdanja manekenka in fotomodel, Vesna Janković, ki je bila nekoč poročena z Juretom Jankovićem, s katerim ima tudi dva otroka, Valla in Julijo, je pred kratkim preko družbenega omrežja delila svojo fotografijo. Na njej je nasmejana in prav takšna kot je bila pred mnogimi leti.

Kljub temu, da je Vesna dopolnila že 46 let, je videti naravnost popolno, zares je mladostna in zelo dobro skriva svoja leta.

»Nedeljsko razpoloženje,« je pripisala poleg čudovite fotografije, ki si jo lahko pogledate spodaj. Všeč vam bo.

Foto: Facebook/Vesna Janković

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Šokirani boste, Saša Einsiedler bo vodila nov resničnostni šov!

Objavljeno

V redu

Avtor

Po težkem obdobju se Saša Einsiedler se vrača v vlogo voditeljice, ki vam bo pripovedovala resnične zgodbe …

Če ste si Sašo Einsiedler v mislih že predstavljali, kako vodi katerega izmed priljubljenih resničnostnih šovov, potem vas moramo žal razočarati. Ne gre namreč za oddajo, kakršne smo spremljali doslej na malih ekranih. Kot se govori, bo namreč trenerka javnega nastopanja in avtorica priročnikov ena izmed voditeljev spletne oddaje V plusu, kjer bo s sovoditeljico Ano Vezovišek gledalke vodila skozi čustvene, osebnostne in finančne izzive.

Gre torej za poučno oddajo ali šov? “To bo nekakšen resničnostni šov, v katerem bomo pokazale, da lahko vsakdo zleze iz čustvenega in finančnega minusa v plus,” je za revijo Obrazi dejala Saša. 

Foto: V plusu

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals