Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Rene in Nejc neuslišana v bitki za pravico

Objavljeno

V redu

Rene Žunić se še danes zbuja v nočnih morah, čeprav je od krutega homofobnega napada minilo že celo leto. Bolečine namreč še vedno niso minile, zlasti tiste, ki skelijo zaradi krivice, ker se neznanim storilcem prijazno odmika roka pravice. Lahko bi izgubil življenje. Zakaj? Ker ljubi moškega.

V zadnjem letu Rene in partner Nejc Rek še intenzivneje ozaveščata družbo in si na prijazen način prizadevata svetu prikazati pristno plat življenja v istospolni usmerjeni skupnosti. Sta pri tem uspešna, so odzivi javnosti spodbudnejši?

»Odkar se je zgodil homofobni napad, se nama zdi, da je malo manj homofobije in da se stvari malce izboljšujejo. Opažava pa še, da vedno več starejše populacije bolje sprejema kakor pa mladi. Sicer pa je večina ljudi pogumna pri žaljenju in nesprejemanju v vlogi spletnih komentatorjev, zelo redko pa na takšen način, kakor se je zgodil meni, ko so me napadli neznani storilci. Je pa vsekakor potrebno še veliko narediti na tem, da se bodo ljudje zavedali, da niso po njihove rečeno “ogroženi” zaradi nas istospolno usmerjenih, saj smo tudi mi srčni in pošteni ljudje,« je za naš portal pojasnil Rene, ki se trudi nadaljevati z življenjem in upa, da ne bo izgubil vere v pravico.

https://www.facebook.com/rene.zunic.1/posts/2319036801576046

foto: osebni arhiv

Zanimivosti

Saj ne boste verjeli, kje sta bila ta dva znana slovenska glasbenika

Objavljeno

V redu

Avtor

S tem sta mnoge zelo presenetila. Tudi vas bosta!

Znana slovenska glasbenika, člana priljubljene skupine Gadi David in Primož, sta se svojim številnim spletnim sledilcem pohvalila z izjemnim dosežkom. Postala sta prava Slovenca, saj sta se povzpela na naš najvišji vrh Triglav.

»Prvi vzpon Gadov na Triglav Tokrat samo Primož in David, Anže pa pravi, da se pridruži v naslednji rundi,« sta zapisala poleg fotografij, s katerima sta dokazala, da jima je uspelo.

View this post on Instagram

A post shared by SKUPINA GADI (@skupinagadi)

Sta pa za dobro vzdušje poskrbela tudi na vrhu, poglejte si spodnji posnetek, ki sta ga delila.

Bravo!

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ne boste verjeli, kaj skupaj počneta Mirjam Poterbin in Rebeka Dremelj

Objavljeno

V redu

Avtor

To fotografijo boste pogledali dvakrat …

Priljubljena slovenska pevka in uspešna podjetnica Rebeka Dremelj in mati enega najbolj uspešnih košarkarjev na svetu Luke Dončića, Mirjam Poterbin, sta očitno zelo dobri prijateljici. Obeta se jima nekaj zares čudovitih dni, saj je videti, da sta skupaj z ostalimi člani, na katamaranu. Kot je posnela Dremelj v svoji Instagram zgodbi, je vzdušje med ekipo zares odlično. S kamero se je sprehodila po luksuznem plovilu in ujela Mirjam pri peki.

»Bejbi, kaj delaš,« je vprašala, Mirjam pa ji je odgovorila: »Burek. Boš jedla?«

Verjamemo, da bo ekipa prijateljev preživela zares čudovite in nepozabne dni.

Mirjam Poterbin dela burek. (foto: Instagram zgodba)

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Fant tragično preminule slovenske športnice objavil srce parajoč zapis

Objavljeno

V redu

Avtor

Oglasil se je njen fant in na družbenem omrežju zapisal takšne besede.

Tragična smrt mlade, komaj 19-letne smučarske tekačice Hane Mazi Jamnik je pretresla vso Slovenijo. Njena družina in prijatelji žalujejo, oglasil pa se je tudi njen fant Anže Gros, ki je prav tako smučarski tekač, s svojimi besedami je ganil številne.

»Hana vem da to ne bos vidla ampak cutm da morm objaut ker si mi zmer mau tezila zkj te nikol ne ubjaulam hah Bila sva team k je biu skupi proti vsemu. Zelo malo jih je takih kot si bila ti. Zmerej si poskrbela za vse okol sebe in pousod prinasala pozitivno energijo, tut ce se je men zdel da v kaksni situaciji to sploh ni mozn, ampak ti je zmeri ratal. Planirala sva si življenje in tudi hotla do konca bit skupaj. Pogresu bom najne nocne filozofiranja o teku in zivljenju na sploh. Pogresu bom tvoje piskote k si mi jih spekla k sm bil na tleh. Pogresu bom tvoje objeme in najine zabite fore k sva jih sam midva dujela.
Komi cakam da se spet srecava in objameva.
Do takrt pa LJUBIM TE
Teku bom za naju.,
« je zapisal na svoj Instagram račun.

Foto: pexels.com

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals