Kontaktirajte nas

Zabava

Jenna D. po zlatem gumbu iskreno o sovražnih komentarjih. Ste to pričakovali?

Objavljeno

V redu

Prejšnjo nedeljo je v šovu Slovenija ima talent zlati gumb Branko Čakarmiš namenil drag kraljici Jennni D. Po nastopu pa se je šele začelo …

Sovražni in homofobni komentarji so se po nedeljskem zlatem gumbu kar vrstili na družbenih omrežjih. Ljudje so bili ogorčeni, da je zlati gumb dobila Jenna D, drag kraljica, ki jo je upodobil Janez Konda. Mnenja so bila različna, mnogi pa so menili, da se v šovu ocenjuje talent in ne pogum. Prav za pogum pa je Branko zlati gumb namenil Jennni in jo tudi objel.

Kako pa na vse skupaj gleda Jenna? Lahko ostane ob vsem tem trdna in neomajna? Slutimo, da se s takšnimi in podobnimi komentarji srečuje že vrsto let …

»Zadnjih nekaj dni je bilo zame precej čustvenih, tako v pozitivnem, kot v negativnem smislu. Priznam, vsi sovražni in homofobni komentarji po mojem nedeljskem nastopu so se me (čeprav sem mislila, da to ni več mogoče) dotaknili. Ampak prav ti negativni odzivi so dokaz, da nekaj delam prav, da se s svojim izpostavljanjem borim proti temu. Če zraven prištejem še vsa lepa sporočila ljubezni in podpore pa lahko zaključim samo, da sem neizmerno srečna in hvaležna, da imam možnost razbijati predsodke in stereotipe ter, da lahko na nek način reprezentiram lgbtq+ skupnost. Rada vas imam in vedno bom s ponosom nosila mavrico!,« je zapisala na Instagram računu.

Bo njen zapis spremenil mišljenja?

View this post on Instagram

A post shared by Jenna Dick (@missjennadick)

Foto: POP TV

Zabava

Ljubezen po domače: Sta Mija in Lovro res še vedno skupaj?

Objavljeno

V redu

Avtor

To vas zna zelo presenetiti …

V finalni oddaji šova Ljubezen po domače smo lahko videli tisto, kar smo že ves čas upali – Mija in Lovro sta bila tudi ob koncu snemanja srečno zaljubljena. Voditeljici Tanji sta povedala, da se imata zelo lepo, za njima na kavču je steno krasila umetniška slika njune ljubezni. Kaj je lahko še lepšega?

Morda to, da je za piko na i Lovro Mijo pred vsemi še zasnubil in ji nadel zares čudovit zaročni prstan. Zdelo se je, da je njuna ljubezenska pravljica popolna.

Pa je res? Vprašali smo Mijo.

»Lovro je zares super človek, veliko mi pomaga okrog hiše, moja mama ga je zelo lepo sprejela in pomaga tudi pri njej,« nam je Mija veselo pojasnila, a dodala tudi: » Res pa je, da sva si zelo različna, morate vedeti, da imava oba za seboj določene izkušnje, dogodke in vso to prtljago sva prinesla v najino zvezo. Trudiva se, imava se zelo rada.«

Razkrila pa nam je tudi, da eden drugemu pomagata, si stojita ob strani.

Najlepše pa je Mija prihranila za konec: »Verjamem, da bo iz najine zveze nastalo res nekaj zelo lepega!«

Lovro je Mijo zaročil. (foto: Voyo)

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Presenečenje: Na POP TV prihaja nov resničnostni šov! Verjemite, gledali ga boste

Objavljeno

V redu

Avtor

Vau, to pa bo zanimivo …

Že pred časom so na portalu 24ur.com razveselili z novico, da pripravljajo nov resničnostni šov Super par. Šov bo velika ljubezenska preizkušnja za pare. V reševanju različnih izzivov se bo par lahko preizkusil z drugimi pari. Seveda pa bo motivacija tudi bogata nagrada.

“Če sta skupaj že eno leto ali več, potem izpolnita prijavo in bodita kos izzivom brez predaje vse do konca,« še piše omenjeni portal.

»Sam šov temelji na izločanju parov, za pestrost dogajanja pa poskrbi tudi spremljanje življenja tekmovalcev, ki so nastanjeni v skupnem bivališču. Kamere pare sicer ne spremljajo 24ur na dan, je pa res, da snemanja potekajo od jutra do večera ter tako zajemajo velik del poteka dogajanja in utripa njihovih medsebojnih odnosov,« pa piše portal njena.

884x300 SuperPar
Foto: POP TV

Foto: Shutterstock

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Razkrivamo: Bomo Anžeta (Poroka na prvi pogled) gledali v naslednji sezoni Kmetije?!

Objavljeno

V redu

Avtor

Kaj?! To pa je zares veliko presenečenje …

Anže, ki ga trenutno spremljamo v šovu Poroka na prvi pogled, je med svoje sledilce poslal Instagram zgodbo, v kateri jih sprašuje, ali naj se prijavi v šov Kmetija ali ne. Ker nas je zanimalo, če se je o tem šalil, ali morda misli resno, smo ga poklicali.

»Ja, resno razmišljam o tem,« nam je potrdil.

Tekom pogovora pa nam razkrije še več informacij, ki vas bodo presenetile.

»V šov sem se že prijavil, snemanje se prične avgusta!«

Bomo Anžeta torej že jeseni gledali na POP TV? Mogoče pa res. Vsekakor bi bilo zelo zanimivo …

Instagram zgodba

Foto: Planet TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals