Kontaktirajte nas

Zabava

Nataša iz Ljubezni po domače iskreno spregovorila o negativnežih in vsiljivcih

Objavljeno

V redu

Zdi se, da ima kandidatka iz šova Ljubezen po domače veliko opraviti z negativnimi osebami. To je odločno zapisala …

Da se bo življenje obrnilo na glavo, je Nataša Masten zagotovo pričakovala. Mnogo ljudi jo je spoznalo v šovu Ljubezen po domače, kjer se je potegovala za naklonjenost Mitje Rusa, a najbrž ni pričakovala, da se bo obrnilo čisto tako kot se je.

Nekateri jo obsojajo, ker je že prvo noč spala v postelji Mitje, a Nataša je vsem razložila, zakaj je do tega prišlo.

Nisem smuknila v njegovo posteljo. Že ko smo prišle k njemu, je bila blazina, na kateri bi morala spati, nekam prazna. In sem šla spat na kavč, Sonja pa je začela kuhati ob dveh, treh ponoči. Meni je tako ali tako nagajala, potem sem jaz znorela, šla pred njegova vrata in mu rekla: ‘Glej, Mitja boš naredil red tukaj ali ne? Ker Sonja kuha juhe sredi noči.’ Mitja je rekel: ‘Pridi ti v mojo sobo spat, da boš imela mir.’ No, in sem šla tisto noč, on pa je spal na kavču,”« je vse pojasnila za portal 24ur.com.

Pred nekaj dnevi pa se je oglasila tudi preko družbenega omrežja in iskreno zapisala, kaj jo osrečuje in kaj bo storila z vsemi tistimi, ki so negativni in ki so vsiljivci. Več kot očitno je, da nekaterim njeno nastopanje v šovu še vedno ni povšeči.

»Kaj je sreča?

Srečna sem, ker imam vse kar potrebujem za lepo življenje. To je moja hčerka, moja Blue & Sky, super služba in še nekatere osebe, ki so mi zelo blizu in me osrečujejo Hvala vam, da vas imam

Opozorilo…Negativneži in vsiljivci boste blokirani in nikoli več ne boste videli mojih objav, ker vas ne potrebujem,” je odločno zapisala.

Ima Nataša prav? Mi menimo, da ima vso pravico do sreče!

Foto: POP TV

Zabava

Oglasil se je novi Sanjski moški in vsem sporočil to. Presenečeni?

Objavljeno

V redu

Avtor

Preberite, kaj je zapisal sedaj …

Sedaj je že znano, da bo novi Sanjski moški 23- letni Blaž Kričej Režek, ki pa se je svojim sledilcem že oglasil preko svojega Instagram računa.

»Danes je @poptvprogram razkril moje ime. Ja, res je, sem Sanjski moški 2022.,« je zapisal in dodal fotografijo s snemanja.

Kot je bilo pričakovati, so sledili številni pozitivni komentarji, mnogi so prepričani, da bo sezona, ki prihaja, zelo uspešna in gledana.

“Ne vem, kaj je na meni sanjskega. To lažje ocenijo drugi. Se pa ves čas trudim z izboljšavami samega sebe. Prijavil sem se, ker želim najti dekle, s katero bom lahko užival življenje in ki jo bom sprejel v svoj svet,« pa je pred kratkim Blaž razkril za 24ur.com.

Se že kaj veselite nove sezone?

Novi sanjski moški je Blaž.

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Današnji dan je za Danico (Poroka na prvi pogled) zelo tragičen

Objavljeno

V redu

Avtor

Ko boste prebrali to, se vam bo orosilo oko …

Danica Lončarič, ki jo spremljamo v šovu Poroka na prvi pogled, v svojem srcu skrbno čuva lepe spomine in žalostno zgodbo o svojem dolgoletnem partnerju. Ta je namreč preminil, Danica je ostala sama z dvema otrokoma. O tem, kaj se je zgodilo, ne želi govoriti, je pa pred časom povedala, da je bilo obdobje po smrti moža zelo težko in zahtevno tako zanjo kot tudi za njuna dva otroka.

Danes pa je v svet poslala kratko, a zelo zgovorno sporočilo. Na družbeno omrežje je namreč objavila: 19. 5. 2017, poleg pa dodala črn srček.

Številni njeni spletni prijatelji so ji namenili tolažilne besede in dodali znak sočutja. Verjamemo, da je današnji dan za Danico poln mešanih čustev in da jo bo objem sina in hčere potolažil …

Foto: Planet TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Kako žalostno! Sanela (Poroka na prvi pogled) žrtev nasilja

Objavljeno

V redu

Avtor

Ostali boste brez besed …

Sanela, ki jo spremljamo v šovu Poroka na prvi pogled, je s svojimi spletnimi prijatelji delila zelo žalostno izkušnjo.

Včeraj me je zelo pretresla novica o osnovnošolki, ki si je zaradi medvrstniškega verbalnega nasilja vzela življenje. Ko sem prebrala razlog samomora, me je stisnilo pri srcu.

Zakaj?

Ker sem v osnovnošolskih letih tudi sama bila žrtev medvrstniškega (verbalnega) nasilja.

Nihče izven šole ni vedel za to – vse sem nosila sama na lastnih ramenih. Kot verjetno ona.

In iskreno, tudi sama sem takrat šla skozi temačne trenutke kot ta mlada prelepa deklica, ki je imela pred sabo še celo življenjeje zapisala in dodala še:« Ko so začela minevati leta, sem začela iskati pravi razlog za dejanja tistih otrok in spoznala sem, da nisem bila jaz kriva, ampak so s tem le izražali svojo lastno bolečino – drugačnega načina niso poznali.«

Razkrila pa je tudi svoje mnenje o tistih drugih otrocih, tistih, ki se znašajo na druge: »V družinah otrok, ki se tako znašajo na druge otroke, ne more vse dobro delovati in ti otroci v sebi pogosto trpijo. Zelo trpijo. Olajšanje in srečo najdejo v poniževanju in napadanju soljudi.«

Poudarila pa je tudi, da meni, da se o tem še vedno premalo govori. Njen celoten zapis si lahko preberete tukaj.

Sanela je bila v otroštvu tudi sama deležna nasilja sovrstnikov.

Foto: osebni arhiv

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals