Domov Zabava Nataša iz Ljubezni po domače iskreno spregovorila o negativnežih in vsiljivcih

Nataša iz Ljubezni po domače iskreno spregovorila o negativnežih in vsiljivcih

Nataša pri Mitji ni našla sreče.

Zdi se, da ima kandidatka iz šova Ljubezen po domače veliko opraviti z negativnimi osebami. To je odločno zapisala …

Da se bo življenje obrnilo na glavo, je Nataša Masten zagotovo pričakovala. Mnogo ljudi jo je spoznalo v šovu Ljubezen po domače, kjer se je potegovala za naklonjenost Mitje Rusa, a najbrž ni pričakovala, da se bo obrnilo čisto tako kot se je.

Nekateri jo obsojajo, ker je že prvo noč spala v postelji Mitje, a Nataša je vsem razložila, zakaj je do tega prišlo.

Nisem smuknila v njegovo posteljo. Že ko smo prišle k njemu, je bila blazina, na kateri bi morala spati, nekam prazna. In sem šla spat na kavč, Sonja pa je začela kuhati ob dveh, treh ponoči. Meni je tako ali tako nagajala, potem sem jaz znorela, šla pred njegova vrata in mu rekla: ‘Glej, Mitja boš naredil red tukaj ali ne? Ker Sonja kuha juhe sredi noči.’ Mitja je rekel: ‘Pridi ti v mojo sobo spat, da boš imela mir.’ No, in sem šla tisto noč, on pa je spal na kavču,”« je vse pojasnila za portal 24ur.com.

Pred nekaj dnevi pa se je oglasila tudi preko družbenega omrežja in iskreno zapisala, kaj jo osrečuje in kaj bo storila z vsemi tistimi, ki so negativni in ki so vsiljivci. Več kot očitno je, da nekaterim njeno nastopanje v šovu še vedno ni povšeči.

»Kaj je sreča?

Srečna sem, ker imam vse kar potrebujem za lepo življenje. To je moja hčerka, moja Blue & Sky, super služba in še nekatere osebe, ki so mi zelo blizu in me osrečujejo Hvala vam, da vas imam

Opozorilo…Negativneži in vsiljivci boste blokirani in nikoli več ne boste videli mojih objav, ker vas ne potrebujem,” je odločno zapisala.

Ima Nataša prav? Mi menimo, da ima vso pravico do sreče!

Foto: POP TV