Domov Zanimivosti Jani Jugovic vsem razkril svojo temačno preteklost

Jani Jugovic vsem razkril svojo temačno preteklost

Znani slovenski vplivnež Jani Jugovic, znan tudi kot Cool Fotr, je iskreno spregovoril o svojem težkem obdobju in o tem, da ni imel brezskrbnega otroštva.

Mnogi, ki na družbenih omrežjih sledimo Janiju Jugovicu in smo deležni njegovih utrinkov iz zasebnega življenja, se niti ne zavedamo, da se za nasmejanim očetom treh otrok skriva manj lepa preteklost. Zato smo bili najbrž kar številni presenečeni nad njegovo objavo, ki jo je delil na svoj Instagram račun.

»Dejansko lahko rečem zase, da sem srečen oz. da sem zadovoljen sam s sabo Ampak ni blo glih zmer tko. Nikol v življenju nisem bil tko po reglcih, že pr svojih 15 letih sem pustil šolo in začel delat. Takrat neke druge izbire v moji situaciji ni bilo (več o tem kdaj drugič). Potem sem se pri 18ih letih odselil na svoje z materjo mojega prvega otroka, kmalu zatem pa šel čez eno najtežjih obdobij mojga življenja.
Padel sem v neko “temo” in preživel 1 leto zaprt v svojem stanovanju zaradi depresije in paničnih napadov, ki so bili posledica ne glih najbolj brezskrbnega otroštva.
Pregural sem to. Ni blo najlažje ampak premagal sem samega sebe in postal močnejši oz. postal sem to kar sem danes. Zato danes ne vidim več problemov ampak vidim le izzive in zato danes živim svoje življenje ,
« je Jani iskreno spregovoril o svoji preteklosti in o svojem otroštvu.

Njegov celoten zapis si lahko preberete spodaj.

View this post on Instagram

?‍♂️Dejansko lahko rečem zase, da sem srečen oz. da sem zadovoljen sam s sabo? Ampak ni blo glih zmer tko. ?‍♂️ Nikol v življenju nisem bil tko po reglcih, že pr svojih 15 letih sem pustil šolo in začel delat. Takrat neke druge izbire v moji situaciji ni bilo (več o tem kdaj drugič). Potem sem se pri 18ih letih odselil na svoje z materjo mojega prvega otroka, kmalu zatem pa šel čez eno najtežjih obdobij mojga življenja. Padel sem v neko “temo” in preživel 1 leto zaprt v svojem stanovanju zaradi depresije in paničnih napadov, ki so bili posledica ne glih najbolj brezskrbnega otroštva. Pregural sem to ?. Ni blo najlažje ampak premagal sem samega sebe in postal močnejši oz. postal sem to kar sem danes. Zato danes ne vidim več problemov ampak vidim le izzive in zato danes živim svoje življenje ❤️ • ? Always believe in yourself and follow your ❤️ no matter what the challenges are ? It’s the real key to success ? • • Outfit by @sportina_group ? by @janasnuderl • • • • • • #ootd #coolfotr #staypositive #staytrue #stayhumble #reallife #truestory #sportinastyle #influence #respect #postivevibe #mylife #liveyourlife #fight #nevergiveup #mentalhealth

A post shared by Jani Jugovic (@coolfotr) on

Foto: Facebook