Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Poglejte si, kako mladostno mamo ima Marjetka Vovk!

Objavljeno

V redu

Ne zgodi se pogosto, da bi slovenska pevka in učiteljica petja Marjetka Vovk objavila fotografijo katerega izmed svojih ožjih družinskih članov. A pred kratkim je to storila in na družbeno omrežje Instagram dodala fotografijo na kateri je objeta s svojo materjo.

»Pomembnejše od KAJ imamo je KOGA imamo! Moja mami in jaz Sva si kaj podobni?,« je zapisala priljubljena pevka ob fotografiji, na kateri sta tako ona kot tudi njena mati nasmejani. Res je, popolnoma se strinjamo. Sploh v teh časih, ko smo še bolj povezani z družino, ugotavljamo, kako zelo je slednja pomembna.

36-letna Marjetka že vse od leta 2014 ustvarja glasbeno pot s svojim možem Alešem Vovkom – Raayem, pod imenom Maraaya. Imata tudi dva otroka, Vida in Oskarja.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Noro: Ana Roš razkrila podrobnosti poroke, ki vas bodo pustile odprtih ust

Objavljeno

V redu

Avtor

Ko boste prebrali, kakšno poroko načrtuje, boste tudi vi zelo presenečeni.

Naša najboljša kuharska mojstrica Ana Roš in njen srčni izbranec Urban Stojan že načrtujeta poroko. Ta naj bi se zgodila še pred koncem letošnjega leta, kot pa poroča Delo, bo poroka zares sanjska.

Kot je razkrila, bo točno na silvestrovo stara petdeset let in ob tem se ji je utrnila ideja.

»Utrnila se mi je krasna rešitev: izrabiva moj petdeseti rojstni dan. Tako bodo okoli mene vsi ljudje, ki jih imam rada, hkrati pa bova praznovala nekaj čisto drugega, ljubezen, ne staranje, pač pa vstop v neko lepše obdobje,« je povedala za omenjeni medij.

Razkrila je tudi, da bo na poroki 400 svatov, igral pa bo Vlado Kreslin.

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Prepoznate postavnega mladeniča, ki ga objema Tanja Ribič? Presenečeni boste

Objavljeno

V redu

Avtor

Na družbenem omrežju se je oglasila s takšno fotografijo in vse pustila odprtih ust.

Priljubljena slovenska pevka in igralka Tanja Ribič je svoje številne spletne prijatelje presenetila s fotografijo, na kateri pa objema postavnega mladeniča. Gre za Filipa Djurica, sina njenega moža Branka Djurica, ki ga ima iz prve zveze.

Družina je očitno zelo povezana, saj je Ribičeva zapisala: »Tako velik, tako izjemen @filadendron Vse najboljse, ker si tako zasluzis!«

Dodala pa je tudi ključnik macehamaterada.

Filip Djuric je s svojo materjo odraščal v sarajevu, v Slovenijo se je preselil leta 2012.

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Šok: Ločil se je tudi ta znani slovenski par

Objavljeno

V redu

Avtor

Da so govorice resnične, je sedaj uradni potrjeno. Razrkito je tudi, zakaj sta se ločila …

Komaj dve leti je minilo od njune poroke, a sta ugotovila, da je bolje, da gresta vsak svojo pot. Ločila sta se glasbenika Alex Volasko in Saša Lešnjek.

»Nobenih prepirov ni bilo, nobene hude krvi, preprosto sva začela živeti drug mimo drugega. Saša je predlagala pogovor, po katerem sva se oba strinjala, da vsaj za nekaj časa prekineva skupno pot,« je Volasko ekskluzivno povedal za revijo Lady.

Volasko je med drugim razkril, da sta mogoče zasebno življenje preveč povezovala s poslovnim.

»Sam sem človek, ki nikakor ne želi, da bi se ob njem kdorkoli počutil ujetega, in tudi Saša je bila vedno polna pozitivne energije, a ko ne vidiš več skupnega cilja, je najboljša rešitev razhod, zato sva se tudi strinjala z ločitvijo, do katere je prišlo 23. novembra letos,« je povedal Volasko.

Par je bil poročen dve leti, že pred poroko pa sta bila v zvezi pet let.

Foto: pexels.com

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals