Domov Zanimivosti Se še spomnite Lucienne Lončina? Poglejte, kako je videti danes

Se še spomnite Lucienne Lončina? Poglejte, kako je videti danes

Lucienne Lončina – Lu, je pred desetimi leti sodelovala v resničnostni oddaji Slovenija ima talent in njen stavek: »Purja kolt,« je postal pravi hit.

Kako je videti deset let kasneje?

‘Vesela sem, da ste se spomnili tudi name, saj sem v obdobju skupnega sodelovanja neizmerno uživala pri ustvarjanju in nastopanju v tistem času povsem novega in najbolj popularnega šova Slovenija ima talent,” pravi Lu, ki jo na snemanje šova vežejo zelo lepi spomini. ,« je pred kratkim za portal Zadovoljna.si povedala Lu Lončina.

Pred desetimi leti je sedela na žirantskem stolčku poleg Braneta Kastelica in Brankota Čakrmiša v najbolj spektakularnem šovu POP TV-ja Slovenija ima talent.

Zadnja leta sem se v celoti osredotočila na tuji trg, kjer sedaj delam in uživam v odličnih delovnih in življenjskih pogojih. Sem v dobri kondiciji, srečna in pozitivna!’ , je še povedala za omenjeni portal. Celotni prispevek si lahko preberete tukaj, mi pa dodajamo še nekaj fotografij, ki jih je pred kratkim na družbeno omrežje Facebook objavila Lucienne. Kot je videti, je več kot v odlični formi!

Objavil/a Lucienne Lončina dne Četrtek, 20. avgust 2020

Sunset over the Tirolean Alps ?

Objavil/a Lucienne Lončina dne 
Objavil/a Lucienne Lončina dne Torek, 03. marec 2020


Foto: Facebook