Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Se še spomnite Lucienne Lončina? Poglejte, kako je videti danes

Objavljeno

V redu

Lucienne Lončina – Lu, je pred desetimi leti sodelovala v resničnostni oddaji Slovenija ima talent in njen stavek: »Purja kolt,« je postal pravi hit.

Kako je videti deset let kasneje?

‘Vesela sem, da ste se spomnili tudi name, saj sem v obdobju skupnega sodelovanja neizmerno uživala pri ustvarjanju in nastopanju v tistem času povsem novega in najbolj popularnega šova Slovenija ima talent,” pravi Lu, ki jo na snemanje šova vežejo zelo lepi spomini. ,« je pred kratkim za portal Zadovoljna.si povedala Lu Lončina.

Pred desetimi leti je sedela na žirantskem stolčku poleg Braneta Kastelica in Brankota Čakrmiša v najbolj spektakularnem šovu POP TV-ja Slovenija ima talent.

Zadnja leta sem se v celoti osredotočila na tuji trg, kjer sedaj delam in uživam v odličnih delovnih in življenjskih pogojih. Sem v dobri kondiciji, srečna in pozitivna!’ , je še povedala za omenjeni portal. Celotni prispevek si lahko preberete tukaj, mi pa dodajamo še nekaj fotografij, ki jih je pred kratkim na družbeno omrežje Facebook objavila Lucienne. Kot je videti, je več kot v odlični formi!

Objavil/a Lucienne Lončina dne Četrtek, 20. avgust 2020

Sunset over the Tirolean Alps 🎹

Objavil/a Lucienne Lončina dne 
Objavil/a Lucienne Lončina dne Torek, 03. marec 2020


Foto: Facebook

Zanimivosti

Vau, hči Saše Lendero je postala taka lepotica! Izrezana kopija svoje slavne mame je

Objavljeno

V redu

Avtor

Poglejte, kako zelo ji je podobna.

Hči priljubljene pevke Saše Lendero in glasbenega producenta Mihe Hercoga, Aria, je lani poleti praznovala že svoj 12. rojstni dan. Deklica je zrasla v zares pravo lepotico, podobna je svoji lepi materi in starša sta zagotovo zelo ponosna nanjo.

Aria je edinka, pogosto pa njeno fotografijo na družbeno omrežje deli njen oče, Miha. Tudi tokrat je bilo tako. Pokazal je, kakšne vragolije počneta skupaj, mi pa priznamo, da strmimo v fotografijo in občudujemo Arino lepoto.

Fotografijo najdete spodaj.

PREBERITE ŠE: Ljubezen na vasi: Tragična zgodba Darinke vas bo pretresla

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Presenečenje: Je to novi srčni izbranec Nadiye Bychkove?

Objavljeno

V redu

Avtor

Ujeta je bila s tem znanim moškim. Kaj se med njima plete?

Po poročanju britanskih medijev, naj bi bila plesalka Nadiya Bychkova že v novi ljubezenski zvezi. Njen srčni izbranec pa naj bi bil njen kolega, prav tako plesalec Kai Widdrington. Z njim sodeluje v britanski različici šova Zvezde plešejo.

Kot poroča portal 24ur.com, se je Nadiya konec preteklega leta razšla s svojim dolgoletnim partnerjem in očetom svoje pet letne hčere, Matijo Škarabotom. Zdi se, da je zelo hitro po razhodu našla novo ljubezen.

Kot še poroča omenjeni portal, naj bi za Mirror povedal vir: “Seveda sta skupaj. Ko sta se Kai in Nadiya srečala pred hotelom, je plavolaska Kaiju predala svoje torbe in skupaj sta se odpravila v hotel, da sta odšla v sobo. Povsem jasno je, da sta par.”

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Nuška Drašček delila utrinek s sinom. To se dogaja pri njih doma …

Objavljeno

V redu

Avtor

Njen sin je že zakorakal v najstniška leta.

Priznana slovenska operna pevka Nuška Drašček je mati sinu Luki, ki je že najstnik. In tako kot vse mame najstnikov, se tudi ona sooča z najstniškimi težavami. Tako je v svoji Instagram zgodbi delila utrinek iz zasebnega življenja.

Tako kot vsaka mama, si tudi ona želi, da bi imel njen otrok urejeno sobo. In tako kot vsak sin, je tudi Luka nagajiv.

»SI pospravil sobo?

Seeem, mami …

Res?

Reeees, mami, verjemi mi!,« je zapisala v svoji zgodbi na Instagramu in pokazala … pospravljeno sobo.

Instagram zgodba (posnetek zaslona)

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals