Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Tako se je poslovila Miša Molk

Objavljeno

V redu

Prva dama nacionalne televizije Miša Molk, ki je z nami preko televizijskih ekranov že vrsto let, se je od svojih gledalcev poslovila.

Voditeljica, urednica in novinarka Miša Molk, ki jo pozna vsa Slovenija, je v preteklem letu vodila pogovorno oddajo Z Mišo, v kateri je gostila različne goste.

Pri nekaterih sem si bolj kot besede zapomnila pogled, pri drugih vdih pred stavkom, pa premolk, ki ga nisem želela prekiniti; bila so tudi vprašanja, ki sem jih morala opustiti, ker je zmanjkalo časa in potem me je še dolgo grizlo.

Zapomnila si bom, kako je kdo prišel v studio, eni z masko, drugi še brez…; kako smo se na daleč pozdravili in se na daleč poslovili…

Kako sem v maskirnici komu umaknila las s suknjiča in mimogrede preverila, če se dobro počuti, če ima tremo, mu dala vedeti, da pred kamero ne bo čisto nag in da se adrenalin kar sam oglasi…

Sem se pa tudi s kom po snemanju še v pisarni na dolgo pogovarjala in bi šla kar nazaj v studio, da bi se nadaljevalo…,« se spominja svojih oddaj Molkova.

Zahvalila se je vsem, ki so njene oddaje spremljali, zapisala tudi, nekaj lepih misli, kot to zna le Miša: »Življenje zapisuje. In nas zapiše. Navznotraj. Pa tudi navzven, če to želimo ali ne. Zato je pomembno, kaj in kako izrečemo.

Besede ostanejo, pokličejo pomene in nas navlečejo. Govorica je nalezljiva, zato je treba z besedami preudarno ravnati.”

Nato pa se je od svojih gledalcev še poslovila. A ne za dolgo. Njena oddaja bo spet na sporedu 24. januarja letos.

Zahvala vsem vam, ki ste spremljali oddajo Z Mišo in gostom, ki so v letu 2020 sprejeli moje povabilo in delili z nami…

Objavil/a Miša Molk dne Sreda, 06. januar 2021

Foto: Facebook

Zanimivosti

Presenečenje: Je to novi srčni izbranec Nadiye Bychkove?

Objavljeno

V redu

Avtor

Ujeta je bila s tem znanim moškim. Kaj se med njima plete?

Po poročanju britanskih medijev, naj bi bila plesalka Nadiya Bychkova že v novi ljubezenski zvezi. Njen srčni izbranec pa naj bi bil njen kolega, prav tako plesalec Kai Widdrington. Z njim sodeluje v britanski različici šova Zvezde plešejo.

Kot poroča portal 24ur.com, se je Nadiya konec preteklega leta razšla s svojim dolgoletnim partnerjem in očetom svoje pet letne hčere, Matijo Škarabotom. Zdi se, da je zelo hitro po razhodu našla novo ljubezen.

Kot še poroča omenjeni portal, naj bi za Mirror povedal vir: “Seveda sta skupaj. Ko sta se Kai in Nadiya srečala pred hotelom, je plavolaska Kaiju predala svoje torbe in skupaj sta se odpravila v hotel, da sta odšla v sobo. Povsem jasno je, da sta par.”

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Nuška Drašček delila utrinek s sinom. To se dogaja pri njih doma …

Objavljeno

V redu

Avtor

Njen sin je že zakorakal v najstniška leta.

Priznana slovenska operna pevka Nuška Drašček je mati sinu Luki, ki je že najstnik. In tako kot vse mame najstnikov, se tudi ona sooča z najstniškimi težavami. Tako je v svoji Instagram zgodbi delila utrinek iz zasebnega življenja.

Tako kot vsaka mama, si tudi ona želi, da bi imel njen otrok urejeno sobo. In tako kot vsak sin, je tudi Luka nagajiv.

»SI pospravil sobo?

Seeem, mami …

Res?

Reeees, mami, verjemi mi!,« je zapisala v svoji zgodbi na Instagramu in pokazala … pospravljeno sobo.

Instagram zgodba (posnetek zaslona)

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ojoj, takšno moro doživlja sedaj Zvezdana Mlakar. Kaj se dogaja z njo?!

Objavljeno

V redu

Avtor

Pravi, da je bilo vse pod vprašajem.

Igralka in televizijska voditeljica Zvezdana Mlakar je svoje spletne prijatelje tokrat presenetila z zapisom, da se je vse ‘zgrnilo nanj’. Kot je zapisala, je doživljala pravo moro.

“Jutri imam premiero ( PARTY, Sng Drama ) in po sobotni večerni vaji me je doma začelo malo “ kuhati”, zjutraj sem se zbudila z aftami v ustih. Vedela sem, kljub vsej skrbi zase, da mi je padla odpornost. Včasih je samo drobec ali minuta preveč, pa klecneš. Ti ali telo.

V ponedeljek se je začela nočna mora, ali imam covid.

Vse je bilo pod vprašajem, 2 in pol mesečno delo, premiera, cela mašinerija v gledališču, ki je lačna pubilke, obdobje kovida doživljamo kot gladovno stavko.

Slabo sem se počutila, v meni je rastla jeza na maske, na vse ovire, na to, da nekateri nočejo delati z mano, dokler ni jasno. Jezna sem bila nase, da sem sploh zbolela. Togotna sem bila na vse omejitve, ukrepe, na vse…ker jaz sem navajena delati tudi bolna.

Živimo v času, ki nas je vse potisnil na rob.

V nekem trenutku sem se ujela.

Izjemno težko je prenašati omejevanje svobode. Sploh, če si bolan.

Tega se moramo zavedati,« je pojasnila in dodala še, da se je obrnila vase, kar ji je pomagalo. Izvedela pa je tudi, da ni pozitivna.

Njen celoten zapis si lahko preberete spodaj.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals