Domov Zanimivosti Tako se je poslovila Miša Molk

Tako se je poslovila Miša Molk

Prva dama nacionalne televizije Miša Molk, ki je z nami preko televizijskih ekranov že vrsto let, se je od svojih gledalcev poslovila.

Voditeljica, urednica in novinarka Miša Molk, ki jo pozna vsa Slovenija, je v preteklem letu vodila pogovorno oddajo Z Mišo, v kateri je gostila različne goste.

Pri nekaterih sem si bolj kot besede zapomnila pogled, pri drugih vdih pred stavkom, pa premolk, ki ga nisem želela prekiniti; bila so tudi vprašanja, ki sem jih morala opustiti, ker je zmanjkalo časa in potem me je še dolgo grizlo.

Zapomnila si bom, kako je kdo prišel v studio, eni z masko, drugi še brez…; kako smo se na daleč pozdravili in se na daleč poslovili…

Kako sem v maskirnici komu umaknila las s suknjiča in mimogrede preverila, če se dobro počuti, če ima tremo, mu dala vedeti, da pred kamero ne bo čisto nag in da se adrenalin kar sam oglasi…

Sem se pa tudi s kom po snemanju še v pisarni na dolgo pogovarjala in bi šla kar nazaj v studio, da bi se nadaljevalo…,« se spominja svojih oddaj Molkova.

Zahvalila se je vsem, ki so njene oddaje spremljali, zapisala tudi, nekaj lepih misli, kot to zna le Miša: »Življenje zapisuje. In nas zapiše. Navznotraj. Pa tudi navzven, če to želimo ali ne. Zato je pomembno, kaj in kako izrečemo.

Besede ostanejo, pokličejo pomene in nas navlečejo. Govorica je nalezljiva, zato je treba z besedami preudarno ravnati.”

Nato pa se je od svojih gledalcev še poslovila. A ne za dolgo. Njena oddaja bo spet na sporedu 24. januarja letos.

Zahvala vsem vam, ki ste spremljali oddajo Z Mišo in gostom, ki so v letu 2020 sprejeli moje povabilo in delili z nami…

Objavil/a Miša Molk dne Sreda, 06. januar 2021

Foto: Facebook