Connect with us

Zanimivosti

Tako se je poslovila Miša Molk

Published

on

Prva dama nacionalne televizije Miša Molk, ki je z nami preko televizijskih ekranov že vrsto let, se je od svojih gledalcev poslovila.

Voditeljica, urednica in novinarka Miša Molk, ki jo pozna vsa Slovenija, je v preteklem letu vodila pogovorno oddajo Z Mišo, v kateri je gostila različne goste.

Pri nekaterih sem si bolj kot besede zapomnila pogled, pri drugih vdih pred stavkom, pa premolk, ki ga nisem želela prekiniti; bila so tudi vprašanja, ki sem jih morala opustiti, ker je zmanjkalo časa in potem me je še dolgo grizlo.

Zapomnila si bom, kako je kdo prišel v studio, eni z masko, drugi še brez…; kako smo se na daleč pozdravili in se na daleč poslovili…

Kako sem v maskirnici komu umaknila las s suknjiča in mimogrede preverila, če se dobro počuti, če ima tremo, mu dala vedeti, da pred kamero ne bo čisto nag in da se adrenalin kar sam oglasi…

Sem se pa tudi s kom po snemanju še v pisarni na dolgo pogovarjala in bi šla kar nazaj v studio, da bi se nadaljevalo…,« se spominja svojih oddaj Molkova.

Zahvalila se je vsem, ki so njene oddaje spremljali, zapisala tudi, nekaj lepih misli, kot to zna le Miša: »Življenje zapisuje. In nas zapiše. Navznotraj. Pa tudi navzven, če to želimo ali ne. Zato je pomembno, kaj in kako izrečemo.

Besede ostanejo, pokličejo pomene in nas navlečejo. Govorica je nalezljiva, zato je treba z besedami preudarno ravnati.”

Nato pa se je od svojih gledalcev še poslovila. A ne za dolgo. Njena oddaja bo spet na sporedu 24. januarja letos.

Zahvala vsem vam, ki ste spremljali oddajo Z Mišo in gostom, ki so v letu 2020 sprejeli moje povabilo in delili z nami…

Objavil/a Miša Molk dne Sreda, 06. januar 2021

Foto: Facebook

Zanimivosti

Prepoznate parček na fotografiji? Danes jo zaradi tega, kar počne ona, pozna cela Slovenija

Published

on

Ste prepoznali mladi parček, ki se smeji s fotografije? Verjemite, tudi vi ju zelo dobro poznate …

Če ste ugibali, da sta na fotografiji danes zelo uspešna in priljubljena slovenska pevka Natalija Kolšek in njen soprog Marko, ste imeli prav. Fotografijo je Kolškova dodala na družbena omrežja s prav posebnim namenom.

»Obletnica  28 let sva v zakonski zvezi skupaj srečna, včasih, ampak redko,tečna, je pa najina ljubezen neoporečna in naj bo večna je pripisala poleg in požela številne všečke in čestitke.

Iskrene čestitke tudi iz uredništva BumNovice.si!

Objavo si lahko pogledate tukaj.

Foto: Facebook

Continue Reading

Zanimivosti

Vau, poglejte, kakšna lepotica je postala hčerka zelo znane slovenske voditeljice

Published

on

Zelo znana slovenska televizijska voditeljica je pokazala, kako lepa je njena hčerka.

Priljubljena televizijska voditeljica in modna navdušenka Lorella Flego le redko pokaže svojo hčerko. Tudi zato se njeni številni spletni prijatelji zelo razveselijo, ko objavi kak lep skupni utrinek.

Tokrat je razveselila z nizom fotografij, na katerih je skupaj s svojo hčerko Sofio, objavila pa jih je na prav poseben dan, ko je njena hči praznovala rojstni dan.

»Nekega dne, ko se bodo strani mojega življenja končale, vem, da boš eno najlepših poglavij. Draga @sofiasstupar, ti si najboljša hči vseh časov, tako blagoslovljena, da sem tvoja mama. Za vse stvari, ki so jih držale moje roke, si daleč najboljši ti. Vse najboljše Nanan,« je pripisala poleg fotografij, ki so takoj požele številne všečke in čestitke.

Objavo boste našli tukaj.

Foto: Facebook

Continue Reading

Zanimivosti

Presenečenje: Znana Slovenka razveselila vse, končno je pokazala svojega sina

Published

on

Znana in zelo priljubljena Slovenka se je odločila, da javnosti pokaže svojega sina …

Priljubljena spletna vplivnica in uspešna podjetnica Sanja Grohar, ki je pred kratkim drugič postala mamica, je sklenila, da je čas, da sina pokaže javnosti.

Ko je rodila prvega sina Nicolaia, je to storila takoj, pri drugemu, Valentinu, pa je dejala, da je imela nekaj zavor, da bi njegov obrazek pokazala javno.

Sedaj je to storila in zelo razveselila mnoge.

»2023 vs 2019 je pripisala poleg fotografij, ki so takoj prejele številne všečke. Na prvi fotografiji je prvorojenec, na drugi pa so že štirje.

»Malo sem se obotavljala, ali naj objavim ali ne in nekako nisem bila pripravljena pokazati še V., ampak mi je tako ljuba fotka od vseh nas štirih,« je zapisala o objavi v Instagram zgodbi.

Objavo si lahko pogledate tukaj.

Foto: Facebook

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals