Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Tako se je poslovila Miša Molk

Objavljeno

V redu

Prva dama nacionalne televizije Miša Molk, ki je z nami preko televizijskih ekranov že vrsto let, se je od svojih gledalcev poslovila.

Voditeljica, urednica in novinarka Miša Molk, ki jo pozna vsa Slovenija, je v preteklem letu vodila pogovorno oddajo Z Mišo, v kateri je gostila različne goste.

Pri nekaterih sem si bolj kot besede zapomnila pogled, pri drugih vdih pred stavkom, pa premolk, ki ga nisem želela prekiniti; bila so tudi vprašanja, ki sem jih morala opustiti, ker je zmanjkalo časa in potem me je še dolgo grizlo.

Zapomnila si bom, kako je kdo prišel v studio, eni z masko, drugi še brez…; kako smo se na daleč pozdravili in se na daleč poslovili…

Kako sem v maskirnici komu umaknila las s suknjiča in mimogrede preverila, če se dobro počuti, če ima tremo, mu dala vedeti, da pred kamero ne bo čisto nag in da se adrenalin kar sam oglasi…

Sem se pa tudi s kom po snemanju še v pisarni na dolgo pogovarjala in bi šla kar nazaj v studio, da bi se nadaljevalo…,« se spominja svojih oddaj Molkova.

Zahvalila se je vsem, ki so njene oddaje spremljali, zapisala tudi, nekaj lepih misli, kot to zna le Miša: »Življenje zapisuje. In nas zapiše. Navznotraj. Pa tudi navzven, če to želimo ali ne. Zato je pomembno, kaj in kako izrečemo.

Besede ostanejo, pokličejo pomene in nas navlečejo. Govorica je nalezljiva, zato je treba z besedami preudarno ravnati.”

Nato pa se je od svojih gledalcev še poslovila. A ne za dolgo. Njena oddaja bo spet na sporedu 24. januarja letos.

Zahvala vsem vam, ki ste spremljali oddajo Z Mišo in gostom, ki so v letu 2020 sprejeli moje povabilo in delili z nami…

Objavil/a Miša Molk dne Sreda, 06. januar 2021

Foto: Facebook

Zanimivosti

Takšno smolo je na dopust doživela znana slovenska igralka

Objavljeno

V redu

Avtor

To, kar se je dogajalo njej in njeni družini, si najbrž niti v sanjah ni predstavljala.

Da se lahko na dopustu pripeti marsikaj, sporoča tudi znana in priljubljena slovenska igralka in mamica treh otrok Ana Dolinar Horvat, ki je v prvih dneh dopusta imela zares veliko smolo. Kot je sporočila preko družbenih omrežij, so vsi zboleli za trebušno virozo. V eni izmed svojih Instagram zgodb je pokazala celo, da sta hčerki postavljali šotor, poleg je pripisala: »Še dobro, da znata sami postavit šotor, ker midva nisva bila sposobna.«

Je pa nekoliko kasneje igralka pomirila svoje spletne sledilce z bolj spodbudnimi besedami, da se že počutijo bolje.

»Potem, ko smo vsi preboleli trebušno virozo, se počasi spravljamo k sebi,« je zapisala poleg fotografije, na kateri je njen sinček Lun.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Znana slovenska pevka popolnoma preobrazila svoje telo! Ostali boste odprtih ust

Objavljeno

V redu

Avtor

Trdno je garala, da je danes lahko pokazala svojo lepo postavo.

Slovenska pevka Maja Založnik je s svojimi sledilci preko družbenih omrežij delila fotografije, s katerimi je pokazala, kako ji je uspelo preobraziti svoje telo. Lepa pevka je razkrila, da ji je s trdno voljo, zdravim načinom življenja in z gibanjem uspelo oklestiti 14 kilogramov.

»V kopalkah sem ponavadi bila zelo nesamozavestna skrivala sem se za brisaco ali za rutami, da nihce ni videl mojih bokov in trebuha ..

Sedaj vem,da lahko poletim, tako kot sem letos na plazi bila samozavestna ze dolgo ne pomnim…in prvic v zivljenju imam enodelne kopalke kaj pa to???

Imam se rada in sem naredila spremembo
Imam vec energije, sem bolj samozavestna, nisem napihnjena in izgubila sem 14kg
je pripisala poleg objave, ki jo je dodala na svoj Instagram račun in s katero jem mnoge navdušila. Pogledate si jo lahko spodaj.

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ste vedeli, da je ta lepotica srčna izbranka igralca Gorana Hrvaćanina?

Objavljeno

V redu

Avtor

Vau, poglejte, kakšna lepotica ga ljubi!

Priljubljeni igralec in komik Goran Hrvaćanin redko deli fotografije iz svojega zasebnega življenja, tokrat pa je naredil izjemo ob posebni priložnosti. 38-letni komik je namreč že dve leti srečen v zvezi s simpatično svetlolasko.

»Dve leti, dve osebi, ena ljubezen,« je pripisal poleg fotografije, ki vas bo zagotovo nasmejala.

Spodaj si lahko pogledate nekaj objav, na katerih je tudi njegova srčna izbranka. Mnogi menijo, da sta zares lep par. Tudi vam bosta všeč.

View this post on Instagram

A post shared by Gojko Ajkula (@goran_hrvacanin)

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals