Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Tako se je poslovila Miša Molk

Objavljeno

V redu

Prva dama nacionalne televizije Miša Molk, ki je z nami preko televizijskih ekranov že vrsto let, se je od svojih gledalcev poslovila.

Voditeljica, urednica in novinarka Miša Molk, ki jo pozna vsa Slovenija, je v preteklem letu vodila pogovorno oddajo Z Mišo, v kateri je gostila različne goste.

Pri nekaterih sem si bolj kot besede zapomnila pogled, pri drugih vdih pred stavkom, pa premolk, ki ga nisem želela prekiniti; bila so tudi vprašanja, ki sem jih morala opustiti, ker je zmanjkalo časa in potem me je še dolgo grizlo.

Zapomnila si bom, kako je kdo prišel v studio, eni z masko, drugi še brez…; kako smo se na daleč pozdravili in se na daleč poslovili…

Kako sem v maskirnici komu umaknila las s suknjiča in mimogrede preverila, če se dobro počuti, če ima tremo, mu dala vedeti, da pred kamero ne bo čisto nag in da se adrenalin kar sam oglasi…

Sem se pa tudi s kom po snemanju še v pisarni na dolgo pogovarjala in bi šla kar nazaj v studio, da bi se nadaljevalo…,« se spominja svojih oddaj Molkova.

Zahvalila se je vsem, ki so njene oddaje spremljali, zapisala tudi, nekaj lepih misli, kot to zna le Miša: »Življenje zapisuje. In nas zapiše. Navznotraj. Pa tudi navzven, če to želimo ali ne. Zato je pomembno, kaj in kako izrečemo.

Besede ostanejo, pokličejo pomene in nas navlečejo. Govorica je nalezljiva, zato je treba z besedami preudarno ravnati.”

Nato pa se je od svojih gledalcev še poslovila. A ne za dolgo. Njena oddaja bo spet na sporedu 24. januarja letos.

Zahvala vsem vam, ki ste spremljali oddajo Z Mišo in gostom, ki so v letu 2020 sprejeli moje povabilo in delili z nami…

Objavil/a Miša Molk dne Sreda, 06. januar 2021

Foto: Facebook

Zanimivosti

Kaj se dogaja? Ločili sta se še ti dve zelo znani Slovenki

Objavljeno

V redu

Avtor

Po novici, da se razhajata Saša Lendero in Miha Hercog, sta javnost pretresli še dve ločitvi znanih slovenskih obrazov.

Pred kratkim je bila javnost najprej šokirana zaradi novice, da se razhajata priljubljena glasbenika Saša Lendero in Miha Hercog, sedaj pa je razkrito, da se razhajata tudi ta dva znana para na slovenski sceni.

Kot poroča revija Lady, se je s svojim partnerjem razšla igralka Saša Pavlin Stošić, ki je že v tretje poskusila ohraniti razmerje z igralcem Urošem Fürstom.

Po poročanju portala žurnal24, pa se razhajata tudi zelo priljubljena televizijska in radijska voditeljica Jana Morelj in Mark Žumer Fogy.

View this post on Instagram

A post shared by Saša Lendero (@sasa_lendero)

Foto: pexels.com

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Šok: Slovenska voditeljica Jana Morelj se je razšla s svojim partnerjem in očetom njune hčerke

Objavljeno

V redu

Avtor

V javnost je prišla informacija, da sta se razšla že pred nekaj časa …

Priljubljena slovenska televizijska in radijska voditeljica Jana Morelj, ki jo gledamo kot napovedovalko vremena na POP TV in poslušamo na Radiu 1, naj bi se po poročanju žurnala24 razšla s svojim partnerjem, Markom Žumerjem Fogyjem.

Kot poroča omenjeni portal, sta se spoznala leta 2016, dve leti kasneje pa se jima je rodila hčerka Mia.

Žurnal24 dodaja, da naj bi novico o ločitvi izvedeli iz zanesljivih virov, skupaj naj ne bi bila že dlje časa. Moreljeva pa zanje ni želela dati izjave na to temo.

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Prepoznate deklico na fotografiji? Danes vsi prepevamo njene pesmi

Objavljeno

V redu

Avtor

Ste prepoznali deklico, ki je na fotografiji? Danes je zelo uspešna slovenska pevka, poznana tudi onkraj meja svoje domovine …

Če ste dobro pogledali fotografijo in če se vam zdi, da je na njej zelo znana in priljubljena slovenska pevka Helena Blagne, se niste zmotili.

Pevka je fotografijo pred časom objavila na družbenem omrežju Instagram, poleg pa je zapisala: »Prelepi začetki …«

Blagnetova je med svoje spletne prijatelje delila fotografijo, s katero je pokazala svoj prvi javni nastop, ki se je zgodil davnega leta 1976, ko je imela komaj 12 let. Nastopila je na tekmovanju Prvi glas Gorenjske na Jesenicah, zapela pa je pesem Santa Lucia.

Takrat se ji najbrž še niti sanjalo ni, da je pred njo tako uspešna glasbena kariera …

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals