Connect with us

Zanimivosti

Skrivnostni violončelist Stjepan Hauser spet buri duhove

Published

on

Svojo zaljubljeno sireno je pustil na Maldivih. 

Odkar sta slavna violončelista Stjepan Hauser in Luka Šulić pred dvema letoma dala na mirovanje svoj glasbeni duet ‘2Chellos’, gre vsak po svoji poti, v kateri nedvomno uživa. 

Stjepan Hauser je na svojem Instagram profilu objavil glasbene video posnetke z eksotičnih Maldivov.

V zadnjem videu je pesem posvetil čudoviti morski deklici pred travnikom vrtnic, ki ji je zaigral instrumentalno izvedbo pesmi Careless Whisper Geroga Michaela. Lepa rjavolaska se je pojavila še v nekaj videoposnetkih z Maldivov, zato so se mnogi spraševali, ali je Hauser končno našel pravo, ki ga je pripeljala tudi do najlepše destinacije za zaljubljene.

View this post on Instagram

A post shared by HAUSER (@hausercello)

Stjepan Hauser je po razhodu s slavno pevko Jeleno Rozga povedal kakšna je zanj idealna ženska. “Navdušuje me ženstvenost do skrajnosti v vsej njeni lepoti. Privlačijo me dekleta, ki so sramežljiva in plaha kot vile in so moje popolno nasprotje. Želim, da je videti kot dekleta z družbenih omrežij, a mora biti inteligentna, duhovita, razumevajoča in pripravljen živeti zunaj mesta. In kje naj jo najdem?” Dodal je še: “Vesel in ponosen sem, da imam čudovite oboževalke, ki so moje muze in navdih, ker ženska lepota res tako deluje name” . 

Foto: Facebook

Zanimivosti

Miha Hercog kočno razkril to, kar so mnogi ugibali: Pokazal je lepotico

Published

on

Končno je razkril skrivnost, ki je zanimala mnoge …

Priljubljeni glasbeni producent in komentator oddaje Poroka na drugi pogled, Miha Hercog, je v svoji Instagram zgodbi objavil fotografijo, na kateri se vidi, da se je na Šmarno goro odpravil v družbi ženske.

»Pa mi jo je ratal zvlečt gor,« je zapisal poleg.

A očitno je prejel mnogo sporočil, v katerih so ga njegovi spletni sledilci spraševali, kdo je dekle, ki mu je delala družbo.

Zato je v naslednji Instagram zgodbi to tudi razkril. »Da me nehate spraševat, njo mi je včeraj ratal zvlečt gor,« je zapisal in pokazal fotografijo, na kateri kot mladi očka ponosno zre v hčerko Ario, ko je bila ta še dojenček.

Foto: Facebook

Continue Reading

Zanimivosti

Žalostna novica: Umrla je priljubljena slovenska resničnostna zvezdnica

Published

on

Po hudi bolezni se je poslovila priljubljena resničnostna zvezdnica, ki je s svojo pojavo razveseljevala v šovih.

Po hudi bolezni, več let se je borila z rakom, je umrla priljubljena resničnostna zvezdnica Sabina Mlakar. Kot poroča portal 24ur.com, je umrla na svojem domu v krogu družine.

Sabina se je z rakom na pljučih borila več let, bila je ves čas optimistična in polna volje do življenja, te ni izgubila niti pred kratkim, ko je izvedela, da se je rak razširil, imela je operacijo glave, odstranili so ji tumor.

Večkrat je za javnost dejala: »Zdaj grem novim zmagam naproti, Sabina se ne da!«

A bolezen je bila žal prehuda.

Sabino smo v šovu Kmetija spremljali kar dvakrat, enkrat pa je vstopila tudi v šov Ljubezen po domače.

Foto: pexels.com

Continue Reading

Zanimivosti

Prepoznate dečke na fotografiji? Verjemite, danes jih zelo dobro poznate

Published

on

Ste prepoznali dečke, ki so na fotografiji? Danes jih zaradi tega pozna Cela Slovenija, pa tudi onkraj nje …

Ste prepoznali dečke, ki so na fotografiji? Če ste ugibali, da so to člani ene najbolj priljubljenih slovenskih skupin, Modrijani, se niste zmotili.

Fotografijo, ki je nastala pred mnogimi leti, je na družbeno omrežje dodal glasbenik in televizijski voditelj Blaž Švab, poleg pa je pripisal: »Modrijani, ko še nismo bili Modrijani, v prejšnjem tisočletju, pred l. 2000.«

Fotografija je takoj požela številne všečke. Ste katerega izmed njih prepoznali tudi vi?

Foto: Facebnook

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals