Kontaktirajte nas

Zabava

Liam Hemsworth po ločitvi z Miley Cyrus ‘ostaja uravnotežen’

Objavljeno

V redu

Liam Hemsworth in Miley Cyrus sta svoj razplet objavila avgusta 2019 in od takrat se je avstralski igralec močno trudil, da bi v življenju ponovno vzpostavil ravnovesje.


Tridesetletnik se je za majsko izdajo Men’s Health Australia pogovarjal o tem, kako je vadba močno vplivala na njegovo življenje.

“Iskreno, zadnjih šest mesecev sem ohranil glavo in ostal uravnotežen, rekel bi, da je vadba zame velika,” je priznal. Na vprašanje, ali je v fazi “obnove” svojega življenja, je Hemsworth dejal, da to je bil “dober način za to.”

Tudi njegov trener Jason Walsh je pri njem opazil ogromno spremembo.

“Že dolgo ga nisem videl tako srečnega. To smo izkoristili, «je opisal Walsh.

Zvezdnik “Iger lakote” se je od ločitve lahko zamotil z delom. Pričel je s svojo novo serijo Quibu, “Najbolj nevarna igra.”


»Večji del projekta sem preživel po ulicah in se tudi pretepal. Ampak to je bila odlična stvar, ker me je samo vztrajalo pri gibanju. Delal sem približno 10 [kilometrov] na dan ali kaj naenkrat, česar še nikoli v življenju nisem storil, «se je spomnil Hemsworth o napornih fizičnih potrebah projekta.

Januarja sta Cyrus in Hemsworth zaključila ločitev in sedaj svojo zvezo nadaljuje z manekenko Gabriello Brooks.

sidereals

Zabava

Presenečenje: Na televizijo prihaja nov in zelo znan voditeljski par, vodila pa bosta oddajo, ki smo jo vsi čakali

Objavljeno

V redu

Avtor

Končno smo dočakali, da na male zaslone prihaja ta priljubljeni šov. Vodila pa ga bosta obraza, ki ju že dobro poznamo.

Na Planet TV prihaja kviz Kolo sreče, ki je navduševal mnoge. Voditeljski par pa je za mnoge presenečenje, vodila ga bosta namreč Klemen Bučan in Nataša Naneva.

Nov voditeljski parček pa je priznal, da sta se takoj odlično ujela tako pred kot tudi za kamero.

“Nataša je moja desna roka, obrača črke in mi pomaga pri igrah, vmes pa se tudi pohecava – no, predvsem se ona iz mene,” o svoji sovoditeljici z najlepšim nasmehom v Sloveniji pove Klemen.

“Od prvega trenutka, ko sva se videla, je najina komunikacija stekla, kot da se poznava že vse življenje,” je odlično energijo med prvima obrazoma kviza potrdila Nataša.

Foto: Planet TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Se spomnite tekmovalke Lare Deu iz Exatlona? To se z njo dogaja sedaj …

Objavljeno

V redu

Avtor

Tekmovalka, ki se je borila v prvi sezoni zelo gledanega šova Exatlon, sedaj sporoča vsem tako veselo novico …

Lara Deu, za katero so mnogi gledalci navijali v prvi sezoni šova Exatlon, je zaključila zelo pomembno življenjsko obdobje. Kot je razkrila preko družbenega omrežja Instagram, je magistrirala.

»Ta veseli dan ali Lara je magistrirala z 10 je zapisala poleg fotografije, s katero pa je pokazala tudi, da je videti več kot odlično.

Lara, ki je nekoč trenirala gimnastiko, je magistrirala iz programa Športna vzgoja.

Foto: Planet TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Šok: Ta zelo znana Slovenka vstopa v nov resničnostni šov, ki prihaja

Objavljeno

V redu

Avtor

Zagotovo ste jo prepoznali tudi vi in ostali brez besed …

Na male televizijske zaslone se kmalu vrača šov Poroka na prvi pogled. Druga sezona slovenske različice pa poleg dveh novih strokovnjakinj, prinaša tudi zelo znan obraz resničnostnih šovov. Ena izmed nevest bo namreč kandidatka, ki smo jo vsi že gledali v dveh različnih slovenskih šovih.

Planet TV imen še ne razkriva, so pa v posnetku pokazali nekaj obrazov nevest in ženinov in razkrili nekaj imen. Iz posnetka, ki ga boste našli na portalu Planet TV je razvidno, da bosta sodelovala ženina po imenu Blaž in Žan, ter nevesti, po imenu Jasmina in Anita.

Zgodilo naj bi se šest porok, v eksperiment tako vstopa šest ženinov in šest nevest, med njimi je tudi znana Slovenka, ki jo boste prav tako videli na posnetku.

Foto: Planet TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals