Kontaktirajte nas

Zabava

Liam Hemsworth po ločitvi z Miley Cyrus ‘ostaja uravnotežen’

Objavljeno

V redu

Liam Hemsworth in Miley Cyrus sta svoj razplet objavila avgusta 2019 in od takrat se je avstralski igralec močno trudil, da bi v življenju ponovno vzpostavil ravnovesje.


Tridesetletnik se je za majsko izdajo Men’s Health Australia pogovarjal o tem, kako je vadba močno vplivala na njegovo življenje.

“Iskreno, zadnjih šest mesecev sem ohranil glavo in ostal uravnotežen, rekel bi, da je vadba zame velika,” je priznal. Na vprašanje, ali je v fazi “obnove” svojega življenja, je Hemsworth dejal, da to je bil “dober način za to.”

Tudi njegov trener Jason Walsh je pri njem opazil ogromno spremembo.

“Že dolgo ga nisem videl tako srečnega. To smo izkoristili, «je opisal Walsh.

Zvezdnik “Iger lakote” se je od ločitve lahko zamotil z delom. Pričel je s svojo novo serijo Quibu, “Najbolj nevarna igra.”


»Večji del projekta sem preživel po ulicah in se tudi pretepal. Ampak to je bila odlična stvar, ker me je samo vztrajalo pri gibanju. Delal sem približno 10 [kilometrov] na dan ali kaj naenkrat, česar še nikoli v življenju nisem storil, «se je spomnil Hemsworth o napornih fizičnih potrebah projekta.

Januarja sta Cyrus in Hemsworth zaključila ločitev in sedaj svojo zvezo nadaljuje z manekenko Gabriello Brooks.

sidereals

Zabava

Kmetija: Razkriti so prvi tekmovalci, a pravi šok še sledi!

Objavljeno

V redu

Avtor

Znanih je prvih 16 tekmovalcev letošnjega šova Kmetija, a to vas bo še bolj presenetilo …

POP TV končno razkriva prvih šestnajst tekmovalcev, ki se bodo letos borili za glavno nagrado 50 tisoč evrov. Ti so na posestvo prispeli že 26. julija, med njimi sta tudi že dva stara obraza resničnostnih šovov, to sta Manja Šernek in Maja Triler. Prvo smo spremljali v šovu Ljubezen po domače, drugo pa spoznali v šovu Ljubezen na deželi. Kot pa še poroča portal njena, najboljše šele prihaja!

»POP TV vam tako še ni predstavil presenečenja, o katerem smo vam namignili pred časom. Gre namreč za obraz, ki ga zagotovo ne pričakujete in ki vam bo izvabil nasmeh na lica,« so med drugim skrivnostno zapisali.

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Presenečenje: V letošnjem šovu Kmetija zelo znani obraz!

Objavljeno

V redu

Avtor

Tega zagotovo niste pričakovali …

Da se bodo za glavno nagrado v šovu Kmetija potegovali tudi nekateri znani obrazi, se je že govorilo. Ni se pa vedelo, koliko znanih in kdo. Sedaj je razkrito, portal 24ur.com namreč razkriva tekmovalce letošnje Kmetije, med njimi pa je tudi Manja Šernek, ki smo jo gledalci že spoznali v šovu Ljubezen po domače.

»Manja, ki jo gledalci poznajo iz šova Ljubezen po domače, se podaja na Kmetijo v upanju, da spozna nove ljudi in razišče svojo podeželsko stran. Boji se, da jo bo na posestvu pričakala neudobna postelja, izogniti bi se želela molže. Pravi, da je dobra poslušalka, zabavljač in da jo krasi odločnost,« so o njej zapisali na omenjenem portalu.

Manja Šernek (foto: POP TV)

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Drama: Ti znani Slovenki javno razkrivata skrivnosti ena druge. Šokirani boste …

Objavljeno

V redu

Avtor

Napetost med njima se stopnjuje, sedaj sta druga o drugi razkrili že vse to.

Obe smo podrobneje spoznali v resničnostnem šovu Sanjski moški, Carmen Osovnikar in Laura Beranič nista v najboljših odnosih.

Kot poročajo Slovenske novice, se napetost med zvezdnicama stopnjuje, razkrivata takšne in drugačne skrivnosti.

Najprej je Laura razkrila, da v šov Kmetija prihajata tudi Carmen in Ana Pusovnik, kmalu potem je Carmen objavila posnetek »močno opite Laure, ki se v nekem lokalu komaj pobere s tal,« poroča omenjeni portal in kot še dodaja, naj bi Osovnikarjevi nekdo spustil vse štiri zračnice na avtomobilu, prste naj bi vmes imela Laura.

Instagram zgodba

»So se pa že pojavila namigovanja, da si je Osovnikarjeva kar sama spustila zračnice, da bi dobila nekaj pozornosti, kar je zanikala. Laura je medtem povedala, da ne misli smetiti svojega profila s tovrstnimi igricami, zato je za dramo z nekdanjimi sotekmovalkami odprla prav poseben profil, ki bo namenjen tovrstnim zdraham,« še med drugim piše omenjeni portal.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals