Domov Zanimivosti Novi partner Sare Rutar je zelo podjeten človek

Novi partner Sare Rutar je zelo podjeten človek

Zmagovalka 3. sezone šova MasterChef Slovenija je presrečna, ker ima ob sebi partnerja, ki tako kot ona ambiciozno stremi k uresničevanju poslovnih idej.

Ko se je Sara Rutar potegovala za glavno nagrado v šovu Kmetija, je bila glede zasebnega življenja močno zadržana. O tedanjemu fantu ni govorila, prav tako je bilo čutiti, da pred male ekrane ni stopila povsem sproščeno. A odkar je končala razmerje, se je vse spremenilo. Obraz resničnostne zvezdnice je zacvetel, skupaj z novo ljubeznijo pa je zajadrala v obdobje, v katerem uresničuje premnoge ideje, ki se rojevajo v njenih mislih.

No, a ne le njenih, veste, tudi partner Dejan je namreč zelo podjeten človek. Ob pogledu na njuno prepletajočo se energijo, se zdi, da sta kot ustvarjena drug za drugega, saj se na skupni poti podpirata, vzpodbujata in skrbita, da nihče izmed njiju ne zaspi na lovorikah.

Parček se je kljub težkim časom lotil skupnega posla, ustvarila sta namreč spletno prodajalno bakershop.si, kjer ponujata izbrane moke za peko slastnih izdelkov, virtualne poličke pa nameravata dopolniti tudi z gospodinjskimi pripomočki ter praktičnimi nasveti za peko. Tudi slastne Sarine recepte boste našli v njunem spletnem kotičku, zato le pokukajte, kdo ve, morda pa najdete kaj primernega zase.

Foto: POP TV