Connect with us

Zanimivosti

Saša Einsiedler razkrila, zakaj tega nikoli ne pije

Objavljeno

on

Priljubljena nekdanja voditeljica je javno delila svoj poskus.

Uspešna podjetnica in trenerka javnega nastopanja, avtorica priročnikov in mati petih otrok Saša Einsiedler, je svojim sledilcem in oboževalcem preko družbenega omrežja pokazala poskus, ki ga je naredila.

Čez noč je v gazirano pijačo namočila kovance in vsi so se pričeli svetiti. S tem je želela ponazoriti, kako pomembno je, kaj jemo in kaj pijemo. Z zdravo prehrano je zdravo tudi naše telo, z nezdravo prehrano pa tvegamo debelost, bolezni, krhke kosti, itd.

Na delavnici Hujšanje s hipno-transformacijo pokažem tudi poskus, ki sem ga naredila s kovanci, namočenimi v coca-colo. Najprej so bili rjavi, samo eden se je svetil. Potem sem jih pustila čez noč namočene in zjutraj so bili vsi bleščeči!!!Na delavnici se pogovarjamo tudi o tem, kaj nam določena hrana naredi v telesu. Ne gre samo za to, ali je redilna ali ne. Ampak kaj počnemo svojemu telesu s tem, ko npr. pijemo coca-colo. Topimo svoje kosti!!! Si res želite imeti krhke in lomljive kosti? Jaz ne. Zato ne pijem takšnih pijač. Haha, samo če me res tišči v želodcu, potem jo spijem. Ker raztopi vse,« je zapisala poleg fotografije, na kateri je prikazala rezultat svojega poskusa.

Na delavnici Hujšanje s hipno-transformacijo pokažem tudi poskus, ki sem ga naredila s kovanci, namočenimi v coca-colo….

Objavil/a SAŠA EINSIEDLER dne Četrtek, 08. april 2021

Se strinjate z njo? Skrbite za svoje zdravje?

Foto: Facebook

Zanimivosti

Tina Gaber delila čustven zapis, ob katerim se vam bo orosilo oko

Objavljeno

on

Avtor:

Priljubljena spletna vplivnica Tina Gaber je s svojo objavo ganila mnoge …

Ena izmed najbolj priljubljenih slovenskih spletnih vplivnic, velika ljubiteljica in zagovornica vseh živali, Tina Gaber, je na družbeno omrežje dodala zelo čustven zapis.

Objavila je fotografijo, na kateri je njen pokojni psiček Mash, poleg pa objavila zapis, ki je mnoge zelo ganil: »Danes bi moj Mash dopolnil 15 let. Vse najboljše, ljubezen moja. Si moja zvezdica, ki me čuva in danes sem lučke prižgala z mislijo nate. Pogrešam te zelo, zelo.«

Foto: facebook

Continue Reading

Zanimivosti

Znana Slovenka šokirala z resnico: Ima prepoved vožnje avtomobila

Objavljeno

on

Avtor:

Znana in priljubljena Slovenka je s priznanjem, da ima prepoved vožnje avtomobila, vse močno šokirala. Kaj se dogaja?

Znana in priljubljena slovenska vplivnica ter uspešna podjetnica Katarina Benček, je v Instagram zgodbi pokazala, da je kupila smreko, nato pa pokazala še, da sedi zadaj, njena mati pa vozi avto.

»Smreko sem kupila za hiško. Komaj čakam, da jo razpakiramo,« je veselo dejala, nato pa razkrila šokantno novico: »Mami me pa vozi, zato ker imam jaz prepoved na hrvaškem, ampak, to so zgodbe za drugič.«

Foto: Facebook

Continue Reading

Zanimivosti

Po hudi diagnozi znanega Slovenca, sedaj dobila takšno hudo diagnozo še njegova partnerica

Objavljeno

on

Avtor:

Znani Slovenec je že pred časom razkril, s kakšno hudo boleznijo se je moral soočiti, sedaj pa je žalostno novico sporočila še njegova žena.

Znani slovenski režiser Vinci Vogue Anžlovar je pred časom javnosti povedal, da je zbolel za neozdravljivo boleznijo,  amiotrofično lateralno sklerozo (ALS). Sedaj pa se s hudo diagnozo sooča še njegova partnerica Barbara Drmota, piše portal siol.

»Izgubljam mišični tonus, imam težave z govorom in močne krče, ki me za nekaj sekund popolnoma ohromijo ob peklenskih bolečinah. Težko hodim in se zadiham že po nekaj korakih. Stanje se slabša in na žalost ni zdravila ali upanja na izboljšavo,« je Vogue Anžlovar dejal za žurnal24.

Kot poroča omenjeni portal, pa se je sedaj s hudo diagnozo soočila še njegova partnerica. Zbolela je za rakom materničnega vratu.

»Najprej sem bila zelo jezna, ker moje stanje ni bilo prej zaznano. Kajti ko si enkrat na onkološkem inštitutu, s kartoteko v rokah in te zdravnik seznani z novico, da ti drugega kot radikalno obsevanje s kemoterapijo ali brutalna operacija vseh rodil in bezgavk ne preostane, ja, si zelo jezen,« je povedala za portal Med.over.net in dodala, da ne bo odnehala, da to tudi vsi od nje pričakujejo.

Foto: Facebook

Continue Reading

 

 

POGLEJTE SI NOVO PESEM SLOVENSKEGA GLASBENIKA

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals