Domov Zanimivosti Saša Einsiedler razkrila, zakaj tega nikoli ne pije

Saša Einsiedler razkrila, zakaj tega nikoli ne pije

Priljubljena nekdanja voditeljica je javno delila svoj poskus.

Uspešna podjetnica in trenerka javnega nastopanja, avtorica priročnikov in mati petih otrok Saša Einsiedler, je svojim sledilcem in oboževalcem preko družbenega omrežja pokazala poskus, ki ga je naredila.

Čez noč je v gazirano pijačo namočila kovance in vsi so se pričeli svetiti. S tem je želela ponazoriti, kako pomembno je, kaj jemo in kaj pijemo. Z zdravo prehrano je zdravo tudi naše telo, z nezdravo prehrano pa tvegamo debelost, bolezni, krhke kosti, itd.

Na delavnici Hujšanje s hipno-transformacijo pokažem tudi poskus, ki sem ga naredila s kovanci, namočenimi v coca-colo. Najprej so bili rjavi, samo eden se je svetil. Potem sem jih pustila čez noč namočene in zjutraj so bili vsi bleščeči!!!Na delavnici se pogovarjamo tudi o tem, kaj nam določena hrana naredi v telesu. Ne gre samo za to, ali je redilna ali ne. Ampak kaj počnemo svojemu telesu s tem, ko npr. pijemo coca-colo. Topimo svoje kosti!!! Si res želite imeti krhke in lomljive kosti? Jaz ne. Zato ne pijem takšnih pijač. Haha, samo če me res tišči v želodcu, potem jo spijem. Ker raztopi vse,« je zapisala poleg fotografije, na kateri je prikazala rezultat svojega poskusa.

Na delavnici Hujšanje s hipno-transformacijo pokažem tudi poskus, ki sem ga naredila s kovanci, namočenimi v coca-colo….

Objavil/a SAŠA EINSIEDLER dne Četrtek, 08. april 2021

Se strinjate z njo? Skrbite za svoje zdravje?

Foto: Facebook