Kontaktirajte nas

Zabava

Sanela (Poroka na prvi pogled) delila zapis, ki vam bo privabil solze v oči

Objavljeno

V redu

Tako iskreno je izlila svoja čustva. Verjemite, ne boste mogli zadrževati solz …

Simpatično Sanelo trenutno spremljamo v šovu Poroka na prvi pogled, o njej smo izvedeli že veliko zanimivih stvari, med drugim tudi, da je lastnica psičke Ajše. O njej pa je na družbena omrežja delila tudi zapis, v katerem je sporočila, kaj čuti do svoje pasje prijateljice. Kot je zapisala na začetku, sprva nista bili tako povezani.

Prihajam iz vasi, kjer še danes v večini velja prepričanje, da je pes za zunaj in za čuvanje hiše. Čeravno na Ajšo nikoli nisem gledala na ta način pa se zavedam, da sem jo v desetih letih za marsikaj prikrajšala.​

Nisem vedela…

Šla sem v Maribor, šla sem v Ljubljano, na Kitajsko in drugod po svetu. Vsakih nekaj tednov sem se vrnila v Prlekijo in jo videla. ​

Spomnim se, da je že takrat zasedala velik del mojega srca. Zavedala se sem, da so vsi domači vedeli zakaj me ni in kje sem. Ona pa je vedela samo, »da sem odšla in me ni«.,« je razložila, dodala pa, da se je vse spremenilo, ko jo je nekoč vzela k sebi v Ljubljano.

Splet okoliščin (ko danes gledam nazaj lahko rečem »na srečo«) je pripeljal tako daleč, da sem jo nekega dne vzela s sabo v Ljubljano. Takrat več nisem živela v študentskem domu in v deljeni sobi, tako da sem si lahko privoščila jo pripeljati s sabo. ​

Takrat sem se komaj začela učiti kaj vse Ajša je, kaj je pes in kaj pomeni skrbeti za to malo prisrčno bitje

Življenje z njo me je naučilo ogromno stvari, predvsem pa brezpogojne ljubezni, sprejemanja in potrpežljivosti.,« je zapisala.

Njena Ajša, ki je danes stara že 15 let, Sanela se zaveda, da se lahko njuni srečni trenutki iztečejo …

»Še vedno je zelo aktivna, lepo sliši in vidi. Ampak se zavedam, da že jutri lahko pride dan, ko se bom mogla fizično posloviti od nje. Zato dam v vsak trenutek z njo 100% sebe, da nekoč ne bom obžalovala. Vsak trenutek ji poskušam dati najboljše tega sveta in ji pokazati da je življenje res lahko zelo zelo lepo,” je med drugim še zapisala.

Čudovit zapis, kajne?

Foto: osebni arhiv

Zabava

Zvezdnica resničnostnih šovov udeležena v nesreči. Kaj se dogaja z njo?

Objavljeno

V redu

Avtor

V tujini je bila udeležena v nesreči. Takšne so njene poškodbe …

Zvezdnica resničnostnega šova Sanjski moški, Kaja Casar, ki se je že pred meseci preselile na otok Tenerife, je s svojimi sledilci delila neprijetno izkušnjo. Doživela je namreč nesrečo, ki bi se lahko končala precej huje kot se je. Kaja, ki se pogosto prevaža s skejtom, je vozila po pločniku, ko jo je presenetil voznik na električnem motorju in se vanjo zaletel.

“Pripeljal se je iz ovinka s polno hitrostjo, gledati bi moral naprej, pa je gledal v vse druge smeri. S polno hitrostjo se je zabil vame, tudi jaz pa sem imela svojo hitrost v nasprotno smer. Njemu ni bilo nič, jaz pa sem dobesedno “poletela” naprej, kot da bi malo skočila, padla sem naprej na pločnik. Ni mi jasno, kako mi ni nič, lahko bi si brado presekala. zobe razbila, roko zlomila …,« je opisala Casarjeva, v Instagram zgodbi pa pokazala tudi modrico in razbit telefon.

»Ne, saj daleč od tega, da bi bilo smešno, se pa zavedam, da bi poleg materialne škode lahko bilo stokrat hujše, tako da sem hvaležna, da se je izteklo tako kot se je,« je še zapisala v zgodbi.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Šok: Ta slovenska resničnostna zvezdnica danes popolnoma drugačna

Objavljeno

V redu

Avtor

Takšno veliko spremembo je naredila. Bi jo prepoznali?

Mnogi spletni sledilci so bili zelo presenečeni, ko je Patricija Harl, ki smo jo spoznali v zadnji sezoni šova Ljubezen po domače, objavila zadnje fotografije. Kot je razvidno iz njih, je Patricija popolnoma spremenila svjo pričesko. Iz dolgih las, ki so bili obarvani v nežno roza odtenkih, je prešla na krajšo frizuro. Sedaj nosi paž in je svetlolaska. Mi menimo, da ji nova pričeska zares zelo pristoji.

„Moja partnerica v zločinu. Za vedno,“ je pripisala poleg treh fotografij, na katerih je s svojo prijateljico Sara, ki smo jo prav tako spoznali v omenjenem šovu. Skupaj sta si namreč omislili novo tetovažo.

V drugi objavi, ki jo je dodala, pa je pokazala, da nima strahu pred kačami.

View this post on Instagram

A post shared by Patricija Harl (@patricijaharl)

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Neverjetna preobrazba slovenske resničnostne zvezdnice! Vau, neprepoznavna je

Objavljeno

V redu

Avtor

To vas bo pustilo brez besed.

Simpatično Mariborčanko Lauro Beranič smo spoznali v šovu Sanjski moški, kjer se je potegovala za srčno naklonjenost Gregorja Čeglaja. Zvezdnica je takrat imela nekaj odvečnih kilogramov, ki pa so jo očitno motili. Sedaj je namreč popolnoma spremenjena.

Poročali smo že, da pridno trenira v fitnesu in da se prehranjuje bolj zdravo. Vse to pa je očitno obrodilo tudi sadove, saj je danes videti neverjetno.

»Saj res, da mi je kamera malo krivice naredila,  ampak, ko gledam stare slike pa vseeno, samo sebe ne vem, če bi prepoznala,« je zapisala v svoji Instagram zgodbi in pokazala, kako je bila videti februarja 2021 in kako je videti danes.

Vau!

Instagram zgodba

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals