Domov Zabava Mija (Ljubezen po domače) razkrila zgodbo svojega očeta

Mija (Ljubezen po domače) razkrila zgodbo svojega očeta

Razkrila je, kakšen je bil in pokazala, da je bil zares pravi lepotec.

Mija Rovtar, ki jo spremljamo v šovu Ljubezen po domače, se svojim spletnim prijateljem pogosto oglasi tudi preko družbenih omrežij. Nedavno je pokazala nekaj fotografij svojega že pokojnega očeta, poleg pa je pripisala: »Evo mojega ata…res pravi veseljak do zadnjega dne. zagodel nam jo je tudi na zadnji poti..ko so se pojavljale na pogrebu skupinice mladih punc??Vsi so se malo spogledovali..oče je bil le 80 letnik..sem do ene pristopila mi je povedala,da ga poznajo iz gostiln kjer je hodil vsaj 2x dnevno na kavo kot zelo priljubljenega gosta..vedno jih je zabaval z svojimi šalami…ata..ata..«

Zanimalo nas je, kašen je bil njen oče, kakšne spomine ima nanj.

»Oče je umrl pol leta pred mojim možem, bil je zelo dober mizar in je delal tudi po tujini, v Nemčiji in Kanadi. Vedno sem komaj čakala, da pride domov. Spominjam se ga vedno nasmejanega,« nam je zaupala Mija in povedala, da je bil šaljivec, ter da je svoj čas zelo rad preživljal v svoji delavnici, kjer je ustvarjal iz lesa, Miji je naredil celo leseni skiro.

»Bil je zelo postaven in spomnim se, da so ga ženske obletavale, kar pa mami ni bilo najbolj všeč. Kadar ni bil v svoji delavnici, se je oblekel v belo srajco in črno obleko. Ime mu je bilo Peter,« nam je še razkrila Mija.

Fotografijo njenega očeta boste našli spodaj in zagotovo boste tudi vi ugotovili, da mu je Mija zelo podobna.

Mijin oče Peter (foto: osebni arhiv)

Foto: osebni arhiv, Voyo