Kontaktirajte nas

Zabava

Mija (Ljubezen po domače) razkrila zgodbo svojega očeta

Objavljeno

V redu

Razkrila je, kakšen je bil in pokazala, da je bil zares pravi lepotec.

Mija Rovtar, ki jo spremljamo v šovu Ljubezen po domače, se svojim spletnim prijateljem pogosto oglasi tudi preko družbenih omrežij. Nedavno je pokazala nekaj fotografij svojega že pokojnega očeta, poleg pa je pripisala: »Evo mojega ata…res pravi veseljak do zadnjega dne. zagodel nam jo je tudi na zadnji poti..ko so se pojavljale na pogrebu skupinice mladih punc??Vsi so se malo spogledovali..oče je bil le 80 letnik..sem do ene pristopila mi je povedala,da ga poznajo iz gostiln kjer je hodil vsaj 2x dnevno na kavo kot zelo priljubljenega gosta..vedno jih je zabaval z svojimi šalami…ata..ata..«

Zanimalo nas je, kašen je bil njen oče, kakšne spomine ima nanj.

»Oče je umrl pol leta pred mojim možem, bil je zelo dober mizar in je delal tudi po tujini, v Nemčiji in Kanadi. Vedno sem komaj čakala, da pride domov. Spominjam se ga vedno nasmejanega,« nam je zaupala Mija in povedala, da je bil šaljivec, ter da je svoj čas zelo rad preživljal v svoji delavnici, kjer je ustvarjal iz lesa, Miji je naredil celo leseni skiro.

»Bil je zelo postaven in spomnim se, da so ga ženske obletavale, kar pa mami ni bilo najbolj všeč. Kadar ni bil v svoji delavnici, se je oblekel v belo srajco in črno obleko. Ime mu je bilo Peter,« nam je še razkrila Mija.

Fotografijo njenega očeta boste našli spodaj in zagotovo boste tudi vi ugotovili, da mu je Mija zelo podobna.

Mijin oče Peter (foto: osebni arhiv)

Foto: osebni arhiv, Voyo

Zabava

Šok: Tilen (Kmetija) danes popolnoma spremenjen

Objavljeno

V redu

Avtor

Ste vedeli, da je spremenil svoj videz? Tako je videti sedaj.

Zmagovalec lanske Kmetije Tilen Brglez se je pred poletjem odločil, da spremeni svoj videz. Že pred dnevi je obiskal frizerski salon in se pobarval na blond.

“Zelo sem zadovoljen. To barvo bom obdržal še nekaj časa,“ je povedal  za portal žurnal24 in dodal še, da ga ljudje še vedno prepoznavajo, kar mu je všeč. “Še vedno me prosijo za fotografije. Naj traja. Kadar moram k zdravniku, pa si ponavadi nadenem kapo, da ne pritegnem preveč pozornosti,“ je še razkril za omenjeni portal.

Instagram zgodba

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Zvezdnica resničnostnih šovov udeležena v nesreči. Kaj se dogaja z njo?

Objavljeno

V redu

Avtor

V tujini je bila udeležena v nesreči. Takšne so njene poškodbe …

Zvezdnica resničnostnega šova Sanjski moški, Kaja Casar, ki se je že pred meseci preselile na otok Tenerife, je s svojimi sledilci delila neprijetno izkušnjo. Doživela je namreč nesrečo, ki bi se lahko končala precej huje kot se je. Kaja, ki se pogosto prevaža s skejtom, je vozila po pločniku, ko jo je presenetil voznik na električnem motorju in se vanjo zaletel.

“Pripeljal se je iz ovinka s polno hitrostjo, gledati bi moral naprej, pa je gledal v vse druge smeri. S polno hitrostjo se je zabil vame, tudi jaz pa sem imela svojo hitrost v nasprotno smer. Njemu ni bilo nič, jaz pa sem dobesedno “poletela” naprej, kot da bi malo skočila, padla sem naprej na pločnik. Ni mi jasno, kako mi ni nič, lahko bi si brado presekala. zobe razbila, roko zlomila …,« je opisala Casarjeva, v Instagram zgodbi pa pokazala tudi modrico in razbit telefon.

»Ne, saj daleč od tega, da bi bilo smešno, se pa zavedam, da bi poleg materialne škode lahko bilo stokrat hujše, tako da sem hvaležna, da se je izteklo tako kot se je,« je še zapisala v zgodbi.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Šok: Ta slovenska resničnostna zvezdnica danes popolnoma drugačna

Objavljeno

V redu

Avtor

Takšno veliko spremembo je naredila. Bi jo prepoznali?

Mnogi spletni sledilci so bili zelo presenečeni, ko je Patricija Harl, ki smo jo spoznali v zadnji sezoni šova Ljubezen po domače, objavila zadnje fotografije. Kot je razvidno iz njih, je Patricija popolnoma spremenila svjo pričesko. Iz dolgih las, ki so bili obarvani v nežno roza odtenkih, je prešla na krajšo frizuro. Sedaj nosi paž in je svetlolaska. Mi menimo, da ji nova pričeska zares zelo pristoji.

„Moja partnerica v zločinu. Za vedno,“ je pripisala poleg treh fotografij, na katerih je s svojo prijateljico Sara, ki smo jo prav tako spoznali v omenjenem šovu. Skupaj sta si namreč omislili novo tetovažo.

V drugi objavi, ki jo je dodala, pa je pokazala, da nima strahu pred kačami.

View this post on Instagram

A post shared by Patricija Harl (@patricijaharl)

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals