in

Ojoj, to se je pripetilo znani slovenski TV-voditeljici

Razkrila je, kaj je doživela v tujini. V takšni godlji se je znašla …

The well-known and popular television presenter Suzana Kozel , who is followed by many viewers in the show Jutro na Planetu, spoke about herself in the show Wheel of Fortune, where she was a guest.

“Mi te vsi poznamo iz Jutra na Planetu. Kaj si bila pred Jutrom? Si bila novinarka na terenu, če prav vem?” je v oddaji Kolo sreče zanimalo voditelja Klemna Bučana.

“Ja, novinarka sem bila. Najprej sem delala za informativni program. To je tako, da si cel dan na terenu, vsak dan od jutra do večera. Potem sem delala popotniško rubriko, tako sem prepotovala celo Slovenijo. To je bilo super. Sicer pa sem poročala tudi iz tujine. To je bilo res zelo zabavno in mislim, da bo kakšna zgodbica od tam ostala tudi za vnuke,” je razložila Suzana Kozel.

V nadaljevanju pa je razkrila, v kakšni godlji se je nekoč znašla.

“Spomnim se, s snemalcem Matejem sva takrat pristala na Rodosu in sva čisto slučajno enega prijaznega Grka dobila, da naju je peljal do hotela. In jaz sem v tisti hektiki in veliko stvari sem imela v rokah, izgubila telefon v njegovem avtu, ampak tega nisem opazila. Izstopiva iz avta, zaprem vrata, Grk se odpelje. In jaz nimam telefona. In potem ugotovim, da je ostal v njegovem avtu. Nisem vedela, kdo je, nič. Vedela sem samo, da je varnostnik na policijski postaji. In kako zdaj do tega? S snemalcem sva poklicala na edino policijsko postajo na Rodosu, če poznajo kakšnega varnostnika in sva ga opisala. In glej ga zlomka, našli smo ga in popoldne je bil ta telefon, ki sem ga izgubila v avtu, v mojem hotelu. S snemalcem sva tega Grka povabila na večerjo in potem nama je še veliko pomagal pri organizaciji snemanja” je povedala simpatična voditeljica, ki se bo nocoj preizkusila v Kolesu sreče.

Foto: planet tv

Poroka na prvi pogled: Katja šokirala s takšnim priznanjem

Glasbeni svet zavit v črnino, poslovil se je vsem znani glasbenik