Domov Glasba Kim in Kanye v težavah: Živita narazen, vendar se Kim ne želi...

Kim in Kanye v težavah: Živita narazen, vendar se Kim ne želi ločiti

V zakonu Kim Kardashian in Kanyeja Westa vrtnice ne cvetijo več. Medtem ko so bili nekateri pari v karanteni, sta se onadva nenehno prepirala. Kim pa se je pritožila, da ji Kanye sploh ne pomaga z otroki in da mora vse narediti sama.

Kot je razkril vir blizu družine Kardashian West, Kim in Kanye zdaj živita vsak na svojem delu hiše, v kateri imata 20 spalnic, toliko kopalnic, telovadnico in bazen.

“Kim v enem delu živi z otroki, Kanye pa v drugem delu hiše živi sam. Kanye vstane zgodaj in trenira, ona pa dela celo noč, da nahrani nesrečneža, «je razkril vir. Poleg tega se Kim noče ločiti s Kanyejem zaradi otrok in zaradi dejstva, da bi bila to njena potencialna tretja ločitev.

Spomnimo, Kim in Kanye sta začela zvezo leta 2012, leta 2014 pa sta uradno to tudi naznanila javnosti. Pred Kanyejem je bila Kim tri leta poročena z glasbenim producentom Damonom Thomasom, ki naj bi jo fizično zlorabil, nato pa se je poročila s košarkarjem Chrisom Humphriesom, s katerim je bila poročena komaj 72 dni.

Foto: SHUTTERSTOCK