Numerološka usmeritev dneva – Torek, 9.6.2020

  • Avtor: Asya
  • 09/06/2020

»Izogibajte se ljudi, ki dušijo vaše ambicije. To delajo majhni ljudje, medtem ko boste ob resnično velikih imeli občutek, da lahko tudi sami postanete veliki.« Mark Twain

Dobro jutro, dober dan, poglejmo, kaj nam prinaša današnji dan!

Današnji dan vzpodbuja uspeh na vseh področjih, obljublja srečo, harmonijo, spoštovanje in čast. Pod pogojem, da namesto soliranja izberemo sodelovanje. 

Preglejte osebni telefonski imenik, spomnite se stikov iz preteklosti ali ustvarite nove. Navežite stike s tujino, tujci, tujimi podjetji. Ugoden dan je za takšno in drugačno raziskovanje čez mejo. Osebno ali poslovno. Ugodno je, da se odpravite na izlet ali daljše potovanje, za pričetek sodelovanja, za družabna srečanja, za spletno poslovanje, za uvajanje novosti, tudi v odnosih, vse v povezavi s tujino in tujci. Praktične rešitve problemov in poslovnih izzivov boste našli v tujini. Družabni boste, a taktni in dostojanstveni, saj boste zelo zainteresirani, da dobite oz. dosežete tisto, kar potrebujete. Dali boste nekaj nase in v pričakovanju uspeha boste uporabili vse vaše diplomatske sposobnosti. 

Vrata denarnega in materialnega obilja se vam odpirajo v tujini ali v sodelovanju s tujino. Oko vam lahko obstane na zanimivi tujki, zanimivem tujcu.

Dan je dober za čiščenje in nego telesa, tudi post. Razrešite nezadovoljujoče odnose. Postavite nova pravila.

Zaključite nedokončane stvari doma in v službi. Počistite dom in okolico. Pri tem uporabite nove načine in pristope. 

Ustvarjalno uspešen dan vam želim.

Vaša numerologinja Alenka

Za vas piše

Numerologinja Alenka Brečko

Alenka Brečko

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Alenka Brečko