Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Dive s Porina so zasenčile zmagovalce

Objavljeno

V redu

Hrvaška scena oziroma njihovi avtorji, glasbeniki so bogatejši za najprestižnejše nagrade glasbene industrije pri sosedih. Veliko nagrad, nasmehov in druženje, ki so ga več kot očitno vsi pogrešali. Med nagrajenci je bil tudi producent Krešo Tomec, ki se je pred leti zaradi ljubezni preselil v Slovenijo in se tu tudi ustalil. Član Cubisma in Manouche trenutno velja za najuspešnejšega glasbenega producenta pri nas. Skromen kot je o tem ne govori dosti, tako kot še nekateri njegovi kolegi, ki večino časa preživijo v ozadju, za izvajalci, skupinami za katere ustvarjajo.

So pa zato v prvem planu “Dive s Porina” tako je namreč fotografijo oziroma ekipo na njej poimenovala Diva Josipa Lisac. Z objavo na FB je presenetila in razveselila mnoge. Družbo ji dela kolegica, Diva Tereza Kesovija, moški divovski del, člana zasedbe Let 3.

Vsekakor je jasno kako zelo so glasbeniki pogrešali sceno, saj so se strastno družili, se pogovarjali in bili tako hudomušni. Legende bravo, oboževalci so navdušeni.

 foto: Ranko Suvar/ Cropix

Zanimivosti

Ana Klašnja priznala, da je pobegnila. Od tu se je sedaj oglasila

Objavljeno

V redu

Avtor

Redkobesedna je bila, a fotografija pove vse …

Priljubljena slovenska balerina in žirantka šova Slovenija ima talent, Ana Klašnja, se je svojim številnim spletnim oboževalcem tokrat oglasila s čudovito fotografijo.

»Popoldanski pobeg,« je na kratko pripisala in pokazala, kako uživa. Ker je označila tudi lokacijo, vemo, da je uživala v Trstu.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Vau, ta znana slovenska televizijska voditeljica navdušila vse v kratki črni oblekici

Objavljeno

V redu

Avtor

Pokazala je svoje lepe noge …

Priljubljena televizijska voditeljica Špela Močnik, ki jo gledamo v jutranjem programu, je svoje številne spletne sledilce navdušila, ko jim je pokazala, kako je videti v kratki črni obleki.

»Mala črna oblekica je vedno dobra izbira,« je pripisala poleg dveh fotografij, iz katerih se smehlja.

Močnikova je pokazala, kako lepe noge ima in kako res čudovito postavo.

Je tudi vam všeč? Mi priznamo, da nam je zelo! Zagotovo se strinjate, da je Špela ena tistih voditeljic, ki vidno izžareva pozitivo.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Noro! Rebeka Dremelj pokazala, na kakšni luksuzni lokaciji se bo zabavala s prijatelji

Objavljeno

V redu

Avtor

Vau, to pa je sanjsko. Všeč vam bo!

Priljubljena slovenska pevka in podjetnica Rebeka Dremelj se je tokrat v Instagram zgodbi pohvalila svojim spletnim prijateljem. S svojim soprogom sta za nekaj dni ‘pobegnila’ v prelepo Istro, kjer bosta uživala ob bazenu, a kot je razkrila pevka, ne bosta sama.

»Nisva sama, … še osem, deset prijateljev sva s seboj pripeljala,« je razkrila in dodala: »Tako da, v bistvu nas je 12 in absolventski žur se začenja!«

Verjamemo, da bodo na takšni sanjski lokaciji nedvomno zelo uživali.

Instagram zgodba
Instagram zgodba

Foto: Instagram zgodba

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals