Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Znana Slovenka izgubila 17 kilogramov in pokazala fotografije

Objavljeno

V redu

Saj ne boste verjeli svojim očem …

Danes je v prvi vrsti mamica, pravi, da se popolnoma zaveda, da bo morala še nekaj časa okrevati, preden bo ponovno pričela s športom, nekoč pa je bila zmagovalka MasterChefa Sara Rutar velika zagovornica fitnesa. Kot je dejala, ima zelo rada šport, z njim se je ukvarjala ves čas. Pred nekaj več kot desetimi leti pa je naredila zelo veliko preobrazbo, v komaj treh mesecih ji je uspelo izgubiti 17 kilogramov.

»Takrat sem začela gledati na stvari drugače, spremenila sem način življenja, predvsem prehrano,« je povedala v Instagram zgodbi, med drugim pa priznala, da pa se je ravno v tistem času tudi najbolj obremenjevala s svojim videzom. Od leta 2011 do 2013 je trenirala tudi po dvakrat na dan in se udeleževala tekmovanj. Razkrila pa je tudi, da je v tistem obdobju zelo garala in jedla premalo.

»Jaz se zavedam, kaj sem sposobna narediti, kaj moje telo zmore,« je še pojasnila, dodala pa tudi, da ima trenutno druge prioritete, okreva po carskem rezu.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

Zanimivosti

Ta znani Slovenec sporočil veselo novico! Postal bo očka

Objavljeno

V redu

Avtor

S partnerko sta objavila takšno čudovito fotografijo.

Znani slovenski televizijski voditelj in komik Rok Škrlep, ki ga poznamo kot voditelja oddaje Male sive celice, je sporočil veselo novico. S svojo partnerico Evo bosta postala starša.

Na svoj Instagram račun je dodal zelo lepo fotografijo, na kateri se vidi že precej velik nosečniški trebušček.

»Le še stran do novega poglavja je zapisal poleg, kdaj se bo veseli dogodek zgodil, pa ni povedal.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Lea Sirk končno pokazala svojega sinčka. Tako simpatična sta z njenim partnerjem

Objavljeno

V redu

Avtor

Pokazala je, kako uživa in kako prisrčno je videti, ko njen partner in sinček sladko spita.

Priljubljena slovenska pevka Lea Sirk se je svojim spletnim prijateljem oglasila preko Instagram zgodbe in pokazala, da so na oddihu.

»Evola. Zdaj pa nujen oddih, vsaj kakšen dan,« je zapisala v prvi zgodbi in pokazala lep prostorček pod borovci ob morju, kjer uživajo.

V drugi zgodbi pa je pokazala še, kako sladko spita njena fanta. »Hodžića počivata in filata baterije, jaz pa pišem tekst,« je razkrila.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Znana slovenska pevka pokazala novega, to se je zgodilo s prejšnjim! Ste to vedeli?

Objavljeno

V redu

Avtor

Zgodila se ji je neljuba stvar …

Priljubljena slovenska pevka Alya je med svoje številne spletne sledilce delila posnetek, s katerim je pokazala, da vrača svoj stari avto, dobila bo namreč novega. A, kot boste videli, je imela s svojim starim avtomobilom manjšo nezgodo, ki pa bo hitro rešena.

»Vrnila sem prejšnjega Tiguana, čeprav z malo poškodovanim platiščem, ampak ni problema fantje bodo to uredili 1,2,3 in naredili še servis.
Jaz pa že z novim, novim zmagam naproti,«
je pevka zapisala ob posnetku, v katerem pa je ponosno pokazala tudi svoj novi avto.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals