Domov Zanimivosti Grozljivo: To se danes dogaja Urški Hočevar (Čepin)

Grozljivo: To se danes dogaja Urški Hočevar (Čepin)

Javno je spregovorila o tem in odločno povedala, da se ne bo prestrašila in da bo šla do konca …

Nekdanja resničnostna zvezdnica Urška Hočevar, nekoč Čepin, ki smo jo gledali v šovu Big Brother, je s svojimi številnimi prijatelji razkrila, kaj se zadnje čase z njo dogaja.

“Vsak dan sem tarča nenehnih kibernetičnih napadov. Ne govorim o enkratnem dogodku, ampak o nenehnem pritisku na moje digitalne meje. Moji e-poštni naslovi, socialna omrežja in telefon so neizprosno tarča teh napadov, kar je strašljivo in izčrpavajoče,” je zapisala v sporočilu.

“Tistim, ki izvajajo te napade, sporočam: Ne boste našli, kar iščete.V svojem telefonu NE skrivam ničesar sramotnega ali perverznega. Vaš trud bo zaman, ker ničesar takega ne obstaja.

Vendar to ni le stvar moje osebne varnosti, ampak tudi načela. Ni prav, da se katerikoli posameznik sooča s takšnimi vdori v svojo zasebnost, ne glede na to, kdo so ali kaj imajo. To je napad na našo skupno digitalno svobodo.

Obljubim vam, da sem pripravljena iti do konca. Ne bom se umaknila ali dopustila, da me prestrašijo. Naša zasebnost, svoboda in varnost so preveč dragocene, da bi jih pustili kršiti. Skupaj lahko naredimo konec temu,” je pojasnila.

Za konec pa je dodala: “Ps. To je moja najbolj gola slika v tel., da se ne boste trudili z vdiranjem vanj…”

Foto: Facebook