Domov Zabava 48-letna slovenska igralka pokazala svoje seksi telo

48-letna slovenska igralka pokazala svoje seksi telo

Včeraj je naša igralka Tina Gorenjak praznovala že svoj 48. rojstni dan. A kot pravi sama, to ni veliko. Pravi, da se veseli tega in tudi vseh naslednjih let, ki so pred njo.

Hello 48! Hvaležna in vesela za vsako leto življenja. Kajti leta niso staranje, pač pa čas v katerem doživimo toliko čudovitih stvari.
Če ne bi bilo vseh teh let, ne bi spoznali vseh čudovitih prijateljev, ki jih imamo, ne bi imeli otroka ali več njih, ne bi se tolikokrat nasmejali, ne bi naredili kakšnih bedarij, ki jih nikoli ne bomo pozabili, ne bi doživeli toplega objema staršev ali vročega poljuba čednega fanta…brez poteka let, ne bi bilo vseh teh spominov in doživetij, vseh teh čudovitih ljudi, ki so v naših življenjih,
” je zapisala na družbeno omrežje Facebook, dodala pa je še, da je hvaležna, da ljubi in je ljubljena: “Moja ljuba najboljša hči na svetu, moja draga starša, moji ljubeči in razumevajoči prijatelji, moji čudoviti sodelavci…
Hvala vam draga leta, pretekla in prihajajoča, za vse izkušnje, preizkušnje, doživljaje, ljudi in dogodke. In danes vas je zame točno 48. Ni malo, veliko pa tudi ne …”

Svoj čustven zapis pa je opremila še s fotografijami, ki jemljejo dih. Gorenjakova je kljub temu, da se počasi bliža abrahamu, v kopalkah videti naravnost čudovito. Njeno seksi telo, ki je izklesano do popolnosti, nikakor ne kaže njenih let. Poglejte si njene fotografije spodaj – se strinjate, kajne?

Foto: Facebook