Numerološka usmeritev dneva – Četrtek, 9.7.2020

  • Avtor: Asya
  • 09/07/2020

“Nikoli nisi daleč od cilja, ko AKTIVNO razmišljaš o njem.” Tjaša Dorelay

Dobro jutro, dober dan, pa poglejmo, kaj nam prinaša današnji dan!

Devetega v mesecu smo danes. Marsikoga bo danes vodila močna čustvenost, upornost, marsikoga se bo danes dotaknilo dogajanje na našem planetu. Bolj kot običajno vas bo zanimalo človeštvo, življenje na planetu, razmišljali boste o humanitarnih, zdravstvenih, okoljevarstvenih, gospodarskih, političnih zadevah, o tem, kako bi korenito izboljšali oz. spremenili sedanje stanje in razmere, iskali boste načine,…Masikdo bi znal začutiti klic k uresničevanju nekega ideala in se odrekel svojim željam, da bi osrečil druge. Morda vas v vseh teh prizadevanjih pot popelje v tujino, kjer se povežete z ljudmi ali z organizacijami s skupnimi cilji, v smislu izobraževanja, mreženja, pri skupnih akcijah ali družabnih dogodkih. Če se vam potovanje v tujino zdi preveč tvegano, pa stike navežite preko svetovnega spleta.  

Ne vzemite si radosti danes, ne premlevajte in ne filozofirajte preveč vsak v svojem kotu. V svojih plemenitih prizadevanjih boste uspeli, če se boste povezali z ljudmi, se podružili in s skupnimi močmi iskali ideje, zavzeli skupna stališča, začrtali smernice in sprejeli načrte, na različnih področjih. Bodite potrpežljivi, poslužujte se različnih modrosti in ubirajte diplomatske note. 

Predvsem pa poskrbite, da boste v svojih domačih okoljih optimalno dobro živeli, ne glede na okoliščine. Morda vam koristi pogled nanje iz drugega zornega kota, da ugotovite, da sploh ni vse tako slabo, kot izgleda na prvi pogled.  

Naj medsebojno sodelovanje in pomoč v skupnih prizadevanjih našemu življenju na planetu prinesejo obilo dobrega danes in v prihodnje. Love and Light!

Vaša numerologinja Alenka

Za vas piše

Numerologinja Alenka Brečko

Alenka Brečko

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Alenka Brečko

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com