Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Kate Middleton je odpovedala vse obveznosti. Kaj se dogaja?

Objavljeno

V redu

Članica kraljeve družine je prejela oba odmerka cepiva, a iz previdnosti je končala v samoizolaciji. Njen mož William bo moral nekaj časa opravljati naloge sam.

Kessingtonska palača je potrdila, da mora vojvodinja Kate Middleton v samoizolacijo, potem ko je bila v stiku z osebo, okuženo s koronavirusom.

“Njeno kraljevsko visočanstvo nima simptomov, vendar upošteva vse vladne smernice in je doma v samoizolaciji” je sporočila njena tiskovna predstavnica. Vsa nadaljnja gostovanja so odpovedana.

Kate se je cepila, saj je prvi odmerek cepiva prejela konec maja letos, medtem pa naj bi bila tudi že cepljena z drugim odmerkom. Tudi njen mož, princ William je bil cepljen letos, aprila lani pa je koronavirus tudi prebolel. To so ugotovili kasneje, saj je kraljeva družina novico skrivala vse do novembra lani. Po navodilih epidemiologa je bil William takrat takoj izoliran v dvorani Anmer v Norfolku, kjer ima družina poletno hišo, zanj pa so skrbeli kraljevi zdravniki. Imel je precej hude simptome, težko je dihal, a je po nekaj tednih okreval.

foto: Schutterstock

Zanimivosti

Mož Rebeke Dremelj na robu živcev. To se je dogajalo sredi noči

Objavljeno

V redu

Avtor

Ojoj, kakšna smola!

Priljubljena pevka in podjetnica Rebeka Dremelj je v svoji Instagram zgodbi tokrat objavila, kaj se je ponoči dogajalo pri njim.

»Evo, takole pa zgleda ob pol enajstih zvečer pri nas … Sicer je poleti res luštno potem, ampak realnost, predno prideš do luštnega je pa taka,« je razkrila in pokazala, kako njen mož Sandi v gumijastih škornjih hodi po domačem bazenu.

Na vprašanje, kaj dela, ji je odgovoril: »Samo znorel bom. Ravnam folijo.«

Močno upamo, da so danes težave že odpravljene in da se voda v bazenu že lepo segreva.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Poglejte, kakšen cukerček je sin Maje Prašnikar in Alena Kobilice

Objavljeno

V redu

Avtor

Oh, ob tej fotografiji se boste stopili …

Eden lepših slovenskih parov, Maja Prašnikar in Alen Kobilica, se pogosto oglasita preko družbenih omrežij. Svoje številne spletne sledilce pa v zadnjem času razveseljujeta tudi z utrinki iz zasebnega življenja, ponosno pokažeta svojega sina Vala, ki pridno raste in se razvija.

»Joj, tko je prisrcen in ta njegov glasek…moram delit se tuki
Moj mali srecen navihancek
,« je že pred časom na družbeno omrećje zapisala Prašnikarjeva in dodala zares čudovit posnetek, ki si ga lahko pogledate tukaj.

Sedaj pa je preko Instagram zgodbe fotografijo svojega sina delil še Alen. Pogledate si jo lahko spodaj.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Saši Einsiedler porušili hišo! Kaj se dogaja?!

Objavljeno

V redu

Avtor

Fotografije so dovolj zgovorne …

Televizijska voditeljica, uspešna komunikacijska trenerka in mati petih otrok, Saša Einsiedler, je med svoje spletne prijatelje poslala fotografije, na katerih je pravo razdejanje. Njen čudoviti dom, ki ga ima sredi narave, je v prenovi. Kot je videti, so porušili steno, v delu je zasteklitev terase, po fotografijah sodeč pa bo pri Einsiedlerjevi nova tudi kuhinja.

»Enkrat bo tudi to minilo je pripisala poleg fotografij, ki jih je objavila.

Verjamemo, da bo v prenovljeni hiši s svojimi otroki in partnerjem Andrejem še bolj uživala. Privoščimo!

Foto: Facebook, osebni arhiv

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals