Domov Za Navdih Numerološka usmeritev dneva – Nedelja, 9. 8. 2020

Numerološka usmeritev dneva – Nedelja, 9. 8. 2020

Dobro jutro, dober dan, poglejmo, kakšna nedelja je pred nami, po predvidevanju števil, seveda.

»Svet je materialno orientiran. Razsipno obilje pa je skrito tam, kamor naše zavedanje obilja dostikrat sploh ne seže, a imamo na dosegu: izpolnjujoče partnerstvo, zakon, materinstvo, otroke, čudovit dom obkrožen z naravo, s hišnimi ljubljenčki in prijaznimi sosedi, z zdravjem, s čudovito poklicno potjo, s svojimi unikatnimi talenti in posebnimi darovi.«

Današnji dan je namenjen izražanju naše ustvarjalnosti, originalnosti, čustev in družabnosti.

Danes nas bo vodilo srce, bolj veseli bomo, radi bomo prijeli za pisalo, barvice, čopič, glino, kaj zapeli, zaplesali, zaigrali in se podružili. Prepustimo se lahkotnosti in enostavno samo uživajmo. Naredimo si umirjen dan in nahranimo dušo.

Morda bomo v sebi začutili klic, da uresničimo neke naše življenjske ideale. Lažje bomo to storili, če se povežemo s tujci oz. tujino, ali če kar odpotujemo v tujino. Pri uresničevanju svojih idealov se nam bosta danes obrestovala naša originalnost in ustvarjalnost. Bolj bomo v svoje delo vnašali čustva, bolje nam bo šlo.

Danes bomo delali bolj počasi, mirno, na svoj način. Denar nas bo zanimal le toliko, kot ga bomo potrebovali. Ne bomo brez.

Zaključimo nedokončane stvari doma in v službi. Počistimo dom in okolico. Pri tem bodimo ustvarjalni in si omislimo malce drugačno ureditev.

Izogibajmo se ljudi, ki nas dušijo. Za pomoč prosimo žensko osebo. Amorjeva puščica nas lahko usodno zadane v tujini.

Uživajmo v lepih stvareh, v svojih nežnih, tudi romantičnih čustvih in se zavedajmo, da si zaslužimo, da je za nas čudovito poskrbljeno. Dobro poskrbimo za svoje telo: za čiščenje in nego, post, privoščimo si masažo, vadbo joge, preprosto telovadbo, da razmigamo telo, sprehod v naravo in se ob tem počutimo zdrave, živahne in bogate.

Želim nam, da nas doseže Midasov* dotik.

Vaša numerologinja Alenka  

*Kralj Midas iz grške mitologije je prosil bogove za dar, da bi se vse, česar bi se dotaknil, spremenilo v zlato.

Za vas piše

Numerologinja Alenka Brečko

Alenka Brečko

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Alenka Brečko

foto: pixabay.com