Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Član skupine Čuki pokazal novega družinskega člana

Objavljeno

V redu

Poročali smo že o tem, da si je najmlajši član skupine Čuki, Miha Novak, omislil novega pasjega prijatelja. Pasji mladiček bo užival v družinici Mihe, Mine Pal in njene hčerke.

Miha je na družbeno omrežje Instagram dodal fotografijo, na kateri so vsi štirje, on, Mina, Lejla in pasji mladiček, ki jim je prinesel veselje.

Družina je kot glasba, nekaj visokih, nekaj nizkih tonov, a vedno čudovita pesem. Sedaj bo novi pevec pel z nami,” pa je ob fotografiji zapisal Miha.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Poglejte, kako je košarkarsko tekmo spremljal Jan Plestenjak

Objavljeno

V redu

Avtor

Napeto tekmo je spremljal na prav poseben način …

Priljubljeni slovenski pevec Jan Plestenjak je tako kot najbrž mnogi Slovenci, danes spremljal napeto košarkarsko tekmo med Španijo in Slovenijo. Bilo je napeto, bilo je stresno in bili smo boljši. Slovenija je zmagala in si priborila mesto v četrt finalu.

Jan Plestenjak je ob tej priložnosti na družbeno omrežje dodal prav poseben posnetek, zapel je našim športnim junakom in se veselil skupaj z njimi.

Poglejte si posnetek spodaj.

Bravo naši!

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Metka Albreht povedala, kako je praznovala

Objavljeno

V redu

Avtor

Priljubljena modna svetovalka in nekdanja misica je praznovala rojstni dan.

46 svečk je že upihnila Metka Albreht, pa je še danes videti kot najstnica! Metka, ki je mamica dveh otrok, je tokrat rojstni dan praznovala v Postojni in ne na morju, kot običajno. Njen dan je bil zagotovo lep, praznovala je v krogu domačih, svojemu očetu pa nesla svečko na grob.

Moj dan. Naš dan… nisem na morju.
Po doooolgem času praznujem rojstni dan doma. V Postojni, pri mami. Že zjutraj sem kupila svečke in jih odnesla k očetu na grob. Pa dva bonbona, ki sem jih skrila pod bele kamenčke. Navada, ki jo imam od njega. Pogosto mi je puščal sporočilca in malenkosti na neobičajnih mestih… No, Danes je manjkal.
Smo se pa sladkali še zanj. Torto, ki jo je naredila moja najstnica @alina.albreht Pekla ponoči, da so me lahko že zjutraj presenetili…,” 
je zapisala in dodala fotografijo, na kateri je s torto.

Vse najboljše tudi iz uredništva BumNovice.si.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Noro! Poglejte, kaj je Špela Grošelj naredila s svojim videzom

Objavljeno

V redu

Avtor

Njeni prijatelji so ponoreli!

Priljubljena slovenska pevka Špela Grošelj, se je odločila za spremembo videza. Spremenila je svojo pričesko, si omislila frufru in svoje fotografije objavila na družbenem omrežju.

Coco Chanel je rekla: “Ženska, ki se postriže, načrtuje spremembe.”

Coco je vedela, kaj govori.

Frufru, dobrodošel na moji glavi!,” je zapisala poleg zares čudovitih fotografij.

Njeni spletni prijatelji so dobesedno ponoreli s številnimi všečki in pozitivnimi komentarji. Mnogi so ji zapisali, da je čudovita, zelo lepa, da ji frufru zares pristoji. In mi se popolnoma strinjamo. Pa vi?

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

HIT TEDNA PO IZBORU NAŠIH BRALCEV

HIT TEDNA po izboru naših bralcev je Stella s svojo skladbo Ta neki neki.

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO