Numerološka usmeritev dneva – Sreda, 9. 9. 2020

  • Avtor: Asya
  • 09/09/2020

Lepo pozdravljeni v nov dan, poglejmo si, kaj predvidevajo števila za danes: kam vlagati svojo energijo, da bomo imeli kar največ od tega oz. na katerem področju se lahko nadejamo uspehov.

“Nikoli nisi daleč od cilja, ko AKTIVNO razmišljaš o njem.” Tjaša Dorelay

Devetega v mesecu smo danes. Marsikoga bodo skozi dan vodile močna čustvenost, strast in upornost. Marsikoga se bo danes dotaknilo dogajanje na našem planetu. Bolj kot običajno se bomo zanimali za človeštvo, za življenje na planetu, razmišljali bomo o humanitarnih, zdravstvenih, okoljevarstvenih, gospodarskih, političnih zadevah, o tem, kako bi korenito izboljšali oz. spremenili sedanje stanje in razmere, iskali bomo načine, možnosti, rešitve,…Marsikdo bi znal začutiti klic po uresničevanju nekega ideala in se odrekel osebnim željam, da bi pomagal in prispeval k širšemu dobru in blagostanju. Morda nas v vseh teh prizadevanjih pot popelje v tujino. V svojih plemenitih prizadevanjih bomo uspeli, če se bomo ljudje med seboj povezali in s skupnimi močmi iskali ideje, zavzeli skupna stališča, začrtali smernice in izoblikovali načrte, na različnih področjih. Bodimo potrpežljivi, poslužujmo se različnih modrosti in ubirajmo diplomatske note. Čas je, da pogumno in z radostjo v srcu zgradimo nov svet. Zavedajmo pa se, da mora vedno nekaj ugasniti, umreti, da se lahko rodi nekaj novega. In prav ta vmesni čas je običajno najbolj nepredvidljiv in naporen.

Če potovanje v tujino ni mogoče, stike lahko navežemo preko svetovnega spleta. 

Danes bomo, torej, najuspešnejši, če bomo zaključevali z delom na temeljih in se pripravljali na nadaljnje faze. Uspeli bomo z velikimi napori, s prekomernim trošenjem energije in z vztrajnostjo. Od svojih načrtov namreč za nobeno ceno ne bomo odstopili.

Če se ne bomo ukvarjali z lastnimi ideali, pa je dan primeren tudi za zaključevanje nedokončanih stvari doma in v službi. Počistimo dom in okolico, pisarno,… Pri tem bodimo ustvarjalni in si omislimo malce drugačno ureditev.

Uspešen dan vam želim.

Vaša numerologinja Asya

foto: pixabay.com

Za vas piše

Numerologinja Asya

Numerologinja Asya

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Numerologinja Asya

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com