Kontaktirajte nas

Zanimivosti

To je razlog, da smrti princese Diane in kraljice Elizabete II. ne moremo primerjati

Objavljeno

V redu

Zakaj smrti nikakor nista primerljivi?

Ob novici, da je včeraj umrla kraljica Elizabeta II, ta naj bi v popoldanskih urah mirno zaspala, se je iz Londona oglasil tudi dopisnik POP TV-ja, Brane Kastelic.

Voditelj informativne oddaje Uroš Slak je dejal, da naj bi se ljudje spontano zbirali okrog buckinghamske palače, prav tako, kot so to storili, ko je umrla princesa Diana, a Kastelic meni, da ti dve smrti ni mogoče primerjati med sabo. Zakaj?

»Težko je primerjati njuni smrti, Diana je imela komaj 36 let, umrla je v prometni nesreči. Kraljica je imela 96 let, imela je zadnje leto, dve, neznane zdravstvene težave, ki očitno niso bile povezane samo s problemi s hojo,« je dejal Kastelic in dodal, da je večina Britancev žalostnih, pa vendar ne pričakuje javnega, kolektivnega joka, histerije, ki smo jo spremljali ob smrti princese Diane.

»Spomnimo se, da je ta Dianina smrt sprožila hudo krizo monarhije, pa tudi prve kritike kraljice, ker pet dni ni rekla ničesar o Diani,« je še spomnil londonski dopisnik.

Foto: Facebook/fotomontaža

Zanimivosti

Tragedija: Znani glasbenik umrl na svojo poročno noč

Objavljeno

V redu

Avtor

Njegova žena je zapisala besede, zaradi katerih boste zajokali tudi vi.

V 38. letu starosti je umrl country pevec Jake Flint. Novico o njegovi smrti je preko družbenega omrežja objavila njegova žena Brenda.

Flint je umrl le nekaj ur po poroki, zaspal je v spanju. Vzrok njegove smrti pa še ni znan.

»Morala bi pregledovati poročne fotografije, namesto tega pa moram izbrati oblačila, v katerih pokopljem moža.

Ljudje ne bi smeli čutiti toliko bolečine. Moje srce je izginilo in res ga potrebujem, da se vrne. Ne morem več dolgo zdržati. Potrebujem ga tukaj,« je zapisala njegova žena na družbeno omrežje Facebook, potem ko je nekaj ur po poroki postala vdova.

Dodala je tudi vesel posnetek, pokazala trenutke, ki so se zgodili na njuni poroki, kjer sta bila oba že neznansko srečna.

A njuna poročna noč se je zanjo spremenila v veliko tragedijo.

Foto: pexels.com

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

43-letna znana slovenska televizijska voditeljica pokazala nosečniški trebušček

Objavljeno

V redu

Avtor

Uresničile so se ji sanje, končno bo postala mamica.

Priljubljena televizijska voditeljica, ki na POP TV že več kot dvajset let vodi vremensko napoved, Katja Jevšek, je v veselem pričakovanju.

Razkrila je, da sta se s partnerjem sedem let trudila, da bi zanosila, želja se je končno uresničila.

»V mesecu, ko tudi sama praznujem rojstni dan, bom postala mamica,« je povedala za 24ur in dodala, da ni več tako zelo mlada, aprila prihodnje leto bo dopolnila 44 let.

To pa je tudi razlog, da je o svoji nosečnosti dlje časa molčala, da je v veselem pričakovanju, je razkrila šele v 22. tednu.

»Pri teh letih želim biti pazljiva, ker nikoli ne veš, kako se bodo stvari odvijale, zato je bila odločitev, da to zadržim zase in bližnje, popolnoma logična. Trebušček pridno raste in ga ni več možno skriti,« je še pojasnila za omenjeni portal.

Pr se bo prihodnje leto razveselil deklice.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ojoj, znani Slovenec izgubil zavest in bil prepeljan v bolnišnico

Objavljeno

V redu

Avtor

Zgodila se mu je huda nesreča, ki se je zgodila tik pred predstavo. To je še odigral, nato pa izgubil zavest.

Že pred časom je slovenski igralec in televizijski voditelj Nik Škrlec svoje spletne prijatelje pozdravil iz bolnišnične postelje. Takrat je dejal, da ga je doletela nesreča, da si je zlomil vretence in doživel pretres možganov. To se je zgodilo pred predstavo.

Kaj točno se je dogajalo, pa piše portal žurnal24, zanje je igralec pojasnil: »“Pred predstavo sem vadil dodatni akrobatski element, ki sem ga želel malce spremenjenega dodati v predstavo. Pri tem sem padel na hrbet, izgubil zavest in prišli so reševalci. Sprva nisem čutil bolečine in sem predstavo, ki je sledila, odigral, a po predstavi se je moje stanje hitro poslabšalo. Pomoč sem poiskal v UKC Ljubljana in tam so odkrili, da imam pretres možganov ter počeno vretence.”

Igralec je okreval in je že doma.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals