Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Lina Majcen iz Kmetije pokazala, kaj je dosegla že pri 20-ih! Presenečeni?

Objavljeno

V redu

Na družbenem omrežju se je pohvalila in pokazala svoj trebušček …

Lina Majcen, ki jo trenutno lahko spremljamo v šovu Kmetija, je zelo ambiciozno tudi zasebno. Potem ko ji je pred časom uspelo zelo lepo preoblikovati svoje telo, za kar je bilo potrebno veliko truda, pa je dosegla še en uspeh. Postala je osebna trenerka fitnesa.


»Prišel je dan, ki me je popeljav še eno stopničko višje v mojem življenju, saj sem postala osebna trenerka fitnesa. S tem pa še ni konec mojega trdega dela in učenja, saj je vedno prostor za napredovanje. S tem pa sem tudi dobila priložnost pokazati ljudem kako izboljšat kakovost njihovega življenja in jim pokazati, da fitnes ni obveznost temveč je užitek in neka dejavnost, ki ti postane v življenju vsakodnevna rutina. Komaj čakam, da bom skupej z vami ustvarjala neprecenljiv napredek. Potrudila se bom, da ugodim vašim željam in da skupaj ustvarimo vaše telo takšno kot si ga od zmerej želite je zapisala 20-letnica in dodala fotografijo popolno izklesanega trebuščka.

Foto: POP TV/VOYO

Zanimivosti

Vau, ta znana slovenska televizijska voditeljica navdušila vse v kratki črni oblekici

Objavljeno

V redu

Avtor

Pokazala je svoje lepe noge …

Priljubljena televizijska voditeljica Špela Močnik, ki jo gledamo v jutranjem programu, je svoje številne spletne sledilce navdušila, ko jim je pokazala, kako je videti v kratki črni obleki.

»Mala črna oblekica je vedno dobra izbira,« je pripisala poleg dveh fotografij, iz katerih se smehlja.

Močnikova je pokazala, kako lepe noge ima in kako res čudovito postavo.

Je tudi vam všeč? Mi priznamo, da nam je zelo! Zagotovo se strinjate, da je Špela ena tistih voditeljic, ki vidno izžareva pozitivo.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Noro! Rebeka Dremelj pokazala, na kakšni luksuzni lokaciji se bo zabavala s prijatelji

Objavljeno

V redu

Avtor

Vau, to pa je sanjsko. Všeč vam bo!

Priljubljena slovenska pevka in podjetnica Rebeka Dremelj se je tokrat v Instagram zgodbi pohvalila svojim spletnim prijateljem. S svojim soprogom sta za nekaj dni ‘pobegnila’ v prelepo Istro, kjer bosta uživala ob bazenu, a kot je razkrila pevka, ne bosta sama.

»Nisva sama, … še osem, deset prijateljev sva s seboj pripeljala,« je razkrila in dodala: »Tako da, v bistvu nas je 12 in absolventski žur se začenja!«

Verjamemo, da bodo na takšni sanjski lokaciji nedvomno zelo uživali.

Instagram zgodba
Instagram zgodba

Foto: Instagram zgodba

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Poglejte, kako se crklja Tanja Žagar! Ob teh fotografijah se boste stopili

Objavljeno

V redu

Avtor

Mamica dveh otrok je objavila zares lepe fotografije in pokazala, kako lepo ji je.

Priljubljena slovenska pevka Tanja Žagar je svoje spletne prijatelje tokrat razveselila z dvema fotografijama, na katerima pa crklja zelo lepo psičko.

“Prijazna Bela se mi je pustila malo pocrkljat. Imate vi tudi doma kakšno kosmatinko ali kosmatinca, ki bi se mi pustil pobožat? Kakšne fotke bom zelo vesela Pa lep večer vam želim,« je zapisala poleg fotografij, ki sta takoj prejeli mnogo všečkov.

Mi pa smo poleg psičke opazili tudi, da je Tanja zares videti zelo dobro. Več kot očitno je, da je zelo srečna, saj naravnost žari.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals