Kontaktirajte nas

Zabava

Ljubezen po domače: Takšno resnico je o Sonji povedala Nataša

Objavljeno

V redu

Nataša Masten se je odločila, da pove svojo resnico. Ste presenečeni?

Letošnji šov Ljubezen po domače poka od ljubosumja. Vsaj tako je prikazano na malih ekranih, dejstvo pa je, da se Nataša Masten in Sonja Plešnar, kandidatki, ki se potegujeta za Mitjo Rusa, ne marata preveč.

Sonja Nataši očita, da spi pri Mitji, Nataša pa njej, da igra.

Kaj je res, vesta najbrž le onidve, je pa Nataša spregovorila za portal 24ur.com in povedala svojo resnico. Brez dlake na jeziku, je povedala, da je bila izzvana s strani Sonje, ko je z Mitjem odhajala na zmenek. “Če bi začela, bi ji mogoče tiste umetne lase izpulila iz glave.Jaz sem preveč direktna in iskrena in to me včasih tepe. Ampak bom povedala tako, kot je,” je povedala za omenjeni portal.

Tudi tiste solze so bile zaigrane. Umetne, verjetno (smeh). Čez pol ure se je že smejala, je bila že najbolj vesela. Ona res igra … Če bi bila jaz tako zelo ljubosumna na Sonjo, bi že takoj prekinila ta zmenek z zlato karto. Če ima moški na izbiro mene in njo in izbere njo, s tem pokaže, da ni inteligenten, nič drugega.”« je še prepričana Nataša.

Kako se bo odločil Mitja? Mu bo tudi Sonja bolj prirasla k srcu? Bomo videli …

Foto: POP TV, VOYO

Zabava

Presenečenje: Na POP TV prihaja nov resničnostni šov! Verjemite, gledali ga boste

Objavljeno

V redu

Avtor

Vau, to pa bo zanimivo …

Že pred časom so na portalu 24ur.com razveselili z novico, da pripravljajo nov resničnostni šov Super par. Šov bo velika ljubezenska preizkušnja za pare. V reševanju različnih izzivov se bo par lahko preizkusil z drugimi pari. Seveda pa bo motivacija tudi bogata nagrada.

“Če sta skupaj že eno leto ali več, potem izpolnita prijavo in bodita kos izzivom brez predaje vse do konca,« še piše omenjeni portal.

»Sam šov temelji na izločanju parov, za pestrost dogajanja pa poskrbi tudi spremljanje življenja tekmovalcev, ki so nastanjeni v skupnem bivališču. Kamere pare sicer ne spremljajo 24ur na dan, je pa res, da snemanja potekajo od jutra do večera ter tako zajemajo velik del poteka dogajanja in utripa njihovih medsebojnih odnosov,« pa piše portal njena.

884x300 SuperPar
Foto: POP TV

Foto: Shutterstock

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Razkrivamo: Bomo Anžeta (Poroka na prvi pogled) gledali v naslednji sezoni Kmetije?!

Objavljeno

V redu

Avtor

Kaj?! To pa je zares veliko presenečenje …

Anže, ki ga trenutno spremljamo v šovu Poroka na prvi pogled, je med svoje sledilce poslal Instagram zgodbo, v kateri jih sprašuje, ali naj se prijavi v šov Kmetija ali ne. Ker nas je zanimalo, če se je o tem šalil, ali morda misli resno, smo ga poklicali.

»Ja, resno razmišljam o tem,« nam je potrdil.

Tekom pogovora pa nam razkrije še več informacij, ki vas bodo presenetile.

»V šov sem se že prijavil, snemanje se prične avgusta!«

Bomo Anžeta torej že jeseni gledali na POP TV? Mogoče pa res. Vsekakor bi bilo zelo zanimivo …

Instagram zgodba

Foto: Planet TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Mojca (Ljubezen po domače) danes ljubi mlajšega moškega

Objavljeno

V redu

Avtor

To pa je presenečenje!

V šovu Ljubezen po domače se je na trenutke zdelo, da je Mojca še najbližje Dragovemu srcu. Skupaj sta odpotovala tudi na romantični oddih, kasneje pa se nista več videla. Kot je povedala Mojca, sta si izmenjala nekaj sporočil, a nič konkretnega.

Kako pa je z Mojco danes?

Če ste mislili, da še vedno upa na naklonjenost Draga, ste se zmotili. Mojca je namreč srečno zaljubljena v mlajšega moškega.

»Spoznala sem malo mlajšega moškega, ki je čisto nasprotje Dragu, tak, kot si ga želim ob sebi, in bila bi vesela, če bi to trajalo. Videl me je na televiziji in mi pisal na Facebook. In sem mu, ne vem, zakaj, morda instinktivno, odpisala,« je razkrila za Svet24 in med drugim dodala še: »Je Ravenčan, torej stanuje blizu mene, čisto moj tip moškega, vzame si čas zame, z njim mi ni nikoli dolgčas, ogromno se pogovarjava, pelje me na kavico ali na pico v Maribor, prijateljem je že povedal, da ima punco, predstavil me je mami in hčerki … Mislim, da sem zdaj našla pravega.« 

Zelo smo veseli zanjo!

Kandidatke pri Dragu ob zadnjem srečanju.

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals