Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Savina Atai iskreno o peklu, ki ga je prenašala kot najstnica

Objavljeno

V redu

Duhovna učiteljica in učiteljica obrazne joge Savina Atai je zapisala zares srce parajoče besede o tem, kako je kot majhna deklica in nato kot najstnica doživljala svoje rojstne dneve. Savina je o svojem otroštvu že spregovorila in znano je, da ni bilo najlepše. Danes, na dan, ko praznuje svoj 40. rojstni dan, pa je zapisala:


Bili so rojstni dnevi, ki jih kot punčka, nisem smela praznovati – ker smo bili, med drugim, Jehovine priče.
Bili so rojstni dnevi, ko sem kot najstnica stala na okenski polici, ker nisem več mogla prenašati pekla, v katerem sem živela.
Bil je 18. rojstni dan, ko sta se moja starša prvič v mojem živeljenju vsedla za skupno mizo, a se je praznovanje spreobrnilo v kričanje, obtoževanje in obračunavanje – jaz pa sem v joku zbežala iz restavracije, tekla in tekla … upala, da dlje kot bom šla … manjša bo bolečina. A ni bila.
Bili so rojstni dnevi, ko sem bila čisto sama.
Pomagali so mi ugotoviti, da sem jaz vse in največ, kar imam.
Da sem močnejša, kot moje zunanje okoliščine.
Da sem vredna.
Da sem vredna, da živim.
Da sem vredna, da se spoznam.
In da ugotovim, kaj si želim.
Da je prav, da si želim.
In želim več – to je moja navigacija, ki me premika tja, kjer je čarobnost doma.

Med svojim zapisom je dodala tudi, da zadnja leta hudomušno pravi, da si želi umreti pri 113 letih. Napisala pa je tudi, da jo je za njen rojstni dan mož zelo lepo presenetil. Njen celotni zapis si lahko preberete spodaj.

Savini pa vse najlepše želimo tudi iz uredništva BumNovice.si!

40. ROJSTNI DAN🙏 Bili so rojstni dnevi, ki jih kot punčka, nisem smela praznovati – ker smo bili, med drugim, Jehovine…

Objavil/a Savina Atai dne Nedelja, 08. november 2020

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM
Kliknite za komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Zanimivosti

Natalija Verboten iskreno priznala, kaj ji pomeni ljubezen

Objavljeno

V redu

Avtor

Pravi, da ji pomeni vse …

Priljubljena glasbenica Natalija Verboten v pomlad vstopa z novo skladbo ‘Ljubim’, iskreno izpovedjo ljubezni, ki je posneta v samem biseru Slovenije – Piranu.

Pesem, katere besedilo je nastalo pod peresom Karmen Stavec, je posvečena ljubezni in vsem, ki to v sebi tudi nosijo. Je produkt navdiha in iskrena izpoved ljubljene ženske. »Beseda ‘Ljubim’ mi pomeni vse, kar je Karmen zapisala v refren besedila,« je povedala Natalija in dodala, da skladbo posveča vsem, ki so ljubili, ljubijo in še bodo ljubili, saj je ljubezen univerzalno čustvo, ki včasih premika tudi meje, ljubezen je gonilna sila sveta, umetnosti.

‘Ljubim da tvoja sem, da nočeš biti sam, ljubim to da sebe daješ mi, ljubim, da z mano si, vse tvoje nežnosti, ljubim tudi še kako me ljubiš ti. Ljubim da še goriš za najine noči, ljubim, da edini zame si, ljubim, da še si ti, moje neumnosti mi na koncu vedno tiho oprostiš.’ ‘

Sama zamisel in režija videospota je delo vsestranskega umetnika Igorja Jelena Iggy-ja, ki je navkljub Covid času uspel skladbo oviti v nepozabno filmsko zgodbo.   »Moram priznati, da se mi je s sodelovanjem z izjemnim umetnikom Igorjem Jelenom Iggy-jem uresničila dolgoletna želja – redno spremljam njegovo delo na različnih področjih, tokrat pa so se najine poti končno srečale,« je sodelovanje komentirala Natalija.

Čeprav je skladbo v studiu Martina Štibernika, avtorja melodije in aranžmaja, posnela že pred dobrima dvema letoma, jo je zaradi situacije izdala šele sedaj.  

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Irena Vrčkovnik sporočila veselo novico

Objavljeno

V redu

Avtor

Pevka se je zaročila.

Priljubljena slovenska pevka Irena Vrčkovnik je presrečna. Je dokaz, da leta nimajo prav nič skupnega s pravo ljubeznijo in da nikoli ni prepozno za srečo. Slovenska pevka se je namreč zaročila, poročajo slovenski mediji.

Potem ko je njen prvi zakon propadel, je pevka iskreno spregovorila o tem, da ji ni lahko. Dolgo časa je bila samska, nato pa je povsem po naključju srečala svojega zdajšnjega partnerja. Spoznala sta se v naravi, se zapletla v pogovor in se zaljubila.

Kot je za revijo Zvezde Lady povedala pevka, sta se hitro ujela. Njen Uroš je prijazen, prijeten, spoštljiv in ljubeč. Po letu in pol njune ljubezni pa jo je na valentinovo zasnubil.

52- letna pevka tako žari od sreče in ljubezni in prav je tako.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Slovenska voditeljica vsem pokazala, kje je bila

Objavljeno

V redu

Avtor

Poglejte si, kako je uživala …

Slovenska televizijska voditeljica Špela Grošelj je očitno velika ljubiteljica belih strmin. Pred kratkim je objavila fotografijo, ki je nastala na Jahorini, zelo priljubljeni destinaciji smučarjev.

»Jahorina pozitivno presenetila, se lahko kar dobro nasmučaš, če le ni tako toplo kot te dni,« je zapisala Močnikova, ki jo spremljamo na nacionalni televiziji v oddaji Dobro jutro.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

POPULARNO