Connect with us

Zanimivosti

Savina Atai iskreno o peklu, ki ga je prenašala kot najstnica

Published

on

Duhovna učiteljica in učiteljica obrazne joge Savina Atai je zapisala zares srce parajoče besede o tem, kako je kot majhna deklica in nato kot najstnica doživljala svoje rojstne dneve. Savina je o svojem otroštvu že spregovorila in znano je, da ni bilo najlepše. Danes, na dan, ko praznuje svoj 40. rojstni dan, pa je zapisala:


Bili so rojstni dnevi, ki jih kot punčka, nisem smela praznovati – ker smo bili, med drugim, Jehovine priče.
Bili so rojstni dnevi, ko sem kot najstnica stala na okenski polici, ker nisem več mogla prenašati pekla, v katerem sem živela.
Bil je 18. rojstni dan, ko sta se moja starša prvič v mojem živeljenju vsedla za skupno mizo, a se je praznovanje spreobrnilo v kričanje, obtoževanje in obračunavanje – jaz pa sem v joku zbežala iz restavracije, tekla in tekla … upala, da dlje kot bom šla … manjša bo bolečina. A ni bila.
Bili so rojstni dnevi, ko sem bila čisto sama.
Pomagali so mi ugotoviti, da sem jaz vse in največ, kar imam.
Da sem močnejša, kot moje zunanje okoliščine.
Da sem vredna.
Da sem vredna, da živim.
Da sem vredna, da se spoznam.
In da ugotovim, kaj si želim.
Da je prav, da si želim.
In želim več – to je moja navigacija, ki me premika tja, kjer je čarobnost doma.

Med svojim zapisom je dodala tudi, da zadnja leta hudomušno pravi, da si želi umreti pri 113 letih. Napisala pa je tudi, da jo je za njen rojstni dan mož zelo lepo presenetil. Njen celotni zapis si lahko preberete spodaj.

Savini pa vse najlepše želimo tudi iz uredništva BumNovice.si!

40. ROJSTNI DAN🙏 Bili so rojstni dnevi, ki jih kot punčka, nisem smela praznovati – ker smo bili, med drugim, Jehovine…

Objavil/a Savina Atai dne Nedelja, 08. november 2020

Foto: Facebook

Zanimivosti

Vesela novica: Nuša Lesar je postala mamica! Vse to je razkrila o porodu

Published

on

Priljubljena televizijska voditeljica Nuša Lesar je postala mamica …

Televizijska voditeljica Nuša Lesar, ki smo jo spremljali v informativni oddaji Svet na Kanalu A, je svojim sodelavcem sporočila veselo novico. Postala je mamica, njen prvorojenec pa se je rodil nekaj po 18. uri. Lesarjeva je dodala, da je pravi »svetovec«, saj je ob tej uri sama vodila informativno oddajo.

Kot še razkrila portal 24ur.com se je s partnerjem sina razveselila že 31. maja.

Voditeljici so čestitali iz uredništva, sovoditelj Gregor Trebušak je dejal: “Za Nušo se zdaj začenja najlepša in najbolj odgovorna naloga, ki se nikoli ne neha. Ponuja pa, ob malo manj spanja in precejšnji utrujenosti, en kup nepozabnih trenutkov in verjetno poln telefon fotografij. Naj uživa. vse še prehitro mine.”

Foto: Facebook

Continue Reading

Zanimivosti

Bine Volčič odprl vrata svoje nove hiše. Ostali boste brez besed

Published

on

Ko boste videli, v kakšni vili živi Bine Volčič, boste ostali brez besed …

Eden najboljših kuharskih mojstrov pri nas, Bine Volčič, ki je tudi sodnik v kuharskemu šovu MasterChef, se je pred kratkim s svojo družino preselil na Goričko, kjer ustvarja svojo novo gastronomsko zgodbo.

Da se pripravlja res nekaj posebnega, je razvidno tudi iz fotografij, ki jih dodaja na družbeno omrežje, preko objav razkriva delčke svoje čudovite vile, ki je zares dih jemajoča.

»Po enem letu, odkar smo se preselili v “zeleni mir” Goričkega, vas lahko končno povabim, da skupaj skuhamo prijetno doživetje – midva s Katarino mu rečeva kar “4×4”, saj 4 udeleženci pod mojo taktirko v 4 urah pripravijo 4-hodni meni za 16 gostov (vsak pripelje še 3 svoje “najdražje”). Druženje v kuhinji in za mizo je za gurmanske duše neprecenljivo je razkril v eni izmed objav in s tem potrdil, da se pripravlja nekaj zares posebnega.

Foto: POP TV

Continue Reading

Zanimivosti

Znano Slovenko na zadnjo pot pospremili številni znani obrazi

Published

on

Pred dnevi je odjeknila žalostna novica, da se je poslovila priljubljena slovenska tekmovalka resničnostnega šova Kmetija, Sabina Mlakar.

Pred dnevi je Slovenijo pretresla novica o smrti priljubljene tekmovalke resničnostnih šovov, Sabine Mlakar. Mlakarjeva je tekmovala v šovih Kmetija in Ljubezen po domače. Že pred časom je za javnost povedala, da je zbolela za rakom, borila se je z vso silo, a bolezen je bila prehuda.

Kot poroča portal njena.si, so Mlakarjevo na njeni zadnji poti poleg žalujočih domačih, pospremili tudi številni znani obrazi.

»Med njimi je bila denimo gospodarica Kmetije Nada Zorec, ter tekmovalci – dobra prijatelja Monika Košenina in Jan Klobasa, Milena Žižek in Darja Tomažin ter Janez Marn iz oddaje Ljubezen po domače,« piše omenjeni portal.

Foto: pexels.com

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals