Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Savina Atai iskreno o peklu, ki ga je prenašala kot najstnica

Objavljeno

V redu

Duhovna učiteljica in učiteljica obrazne joge Savina Atai je zapisala zares srce parajoče besede o tem, kako je kot majhna deklica in nato kot najstnica doživljala svoje rojstne dneve. Savina je o svojem otroštvu že spregovorila in znano je, da ni bilo najlepše. Danes, na dan, ko praznuje svoj 40. rojstni dan, pa je zapisala:


Bili so rojstni dnevi, ki jih kot punčka, nisem smela praznovati – ker smo bili, med drugim, Jehovine priče.
Bili so rojstni dnevi, ko sem kot najstnica stala na okenski polici, ker nisem več mogla prenašati pekla, v katerem sem živela.
Bil je 18. rojstni dan, ko sta se moja starša prvič v mojem živeljenju vsedla za skupno mizo, a se je praznovanje spreobrnilo v kričanje, obtoževanje in obračunavanje – jaz pa sem v joku zbežala iz restavracije, tekla in tekla … upala, da dlje kot bom šla … manjša bo bolečina. A ni bila.
Bili so rojstni dnevi, ko sem bila čisto sama.
Pomagali so mi ugotoviti, da sem jaz vse in največ, kar imam.
Da sem močnejša, kot moje zunanje okoliščine.
Da sem vredna.
Da sem vredna, da živim.
Da sem vredna, da se spoznam.
In da ugotovim, kaj si želim.
Da je prav, da si želim.
In želim več – to je moja navigacija, ki me premika tja, kjer je čarobnost doma.

Med svojim zapisom je dodala tudi, da zadnja leta hudomušno pravi, da si želi umreti pri 113 letih. Napisala pa je tudi, da jo je za njen rojstni dan mož zelo lepo presenetil. Njen celotni zapis si lahko preberete spodaj.

Savini pa vse najlepše želimo tudi iz uredništva BumNovice.si!

40. ROJSTNI DAN🙏 Bili so rojstni dnevi, ki jih kot punčka, nisem smela praznovati – ker smo bili, med drugim, Jehovine…

Objavil/a Savina Atai dne Nedelja, 08. november 2020

Foto: Facebook

Zanimivosti

Opa, poglejte kateri znani mladenič objema Heleno Blagne

Objavljeno

V redu

Avtor

Uf, to pa je vroča fotografija. Kaj sta počela?

Priljubljena slovenska pevka in žirantka šova Znan obraz ima svoj glas, Helena Blagne, je tokrat svoje številne spletne oboževalce navdušila, pa tudi presenetila s fotografijo, na kateri je skupaj s postavnim mladeničem. Če se sprašujete, kdo to je – župan občine Sveta trojica David Klobasa, ki na svojem Instagramu objavlja fotografije, na katerih je z lepoticami. Seveda mednje sodi tudi priljubljena pevka.

»Sošolca na zaključnem je zapisala poleg, David pa je fotografijo komentiral z besedami: »Ooo draga sošolka… to je to, zaključni izlet, zadnji sedeži na avtobusu, sendvič s posebno in pingo sok. Nepozabno…«

Očitno je, da sta dobra prijatelja, seveda pa sta s skupno fotografijo navdušila tudi svoje oboževalce.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Rebeka Dremelj po hudi izgubi sedaj objokana sporočila še to

Objavljeno

V redu

Avtor

Priljubljena pevka je razkrila vse …

Ena najbolj priljubljenih slovenskih pevk, uspešna podjetnica in predana mamica Šajane in Sije, Rebeka Dremelj, je preko Instagram zgodbe razkrila svoja čustva. S tem je želela pokazati, da tudi njen dan ni vedno nasmejan in popoln in da ima tudi sama vzpone in padce.

»Nikakor ne morem priti na zeleno vejo s svojim počutjem, ne vem, kaj mi je,« je pojasnila in povedala, da od trenutka, ko je prišla nazaj iz Grčije, ji je vse »dol padlo.« Iskreno je dodala še, da so njeni občutki takšni najbrž zaradi stresa in žalosti, ki jo doživlja v zadnjih dneh, vse odkar so izvedeli, da jih je zapustila njihova dolgoletna mačka Leni. »Skoz imam objokane oči, ne vem, kaj je to,« ji ni bilo težko priznati.

»Zakaj vam to govorim? Zato, da ne bo vedno oh in sploh … in kako imamo vsi tako neverjetno čudovito življenje. Pač, pridejo trenutki, ko si seveda tudi totalno sesut, ko se ne počutiš dobro in pač, vse je to človeško,« je še razložila.

S svojo iskreno izpovedjo je pevka ponovno dokazala, zakaj je med številnimi tako priljubljena.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Ste vedeli, da ima Marjetka Vovk takšno mnenje o Janu Plestenjaku? To vas zna presenetiti …

Objavljeno

V redu

Avtor

Pevka je iskreno spregovorila o njem …

Priljubljeni slovenski pevec Jan Plestenjak je pred časom mnoge svoje oboževalce navdušil, ko je predstavil novo pesem V naju še verjamem, ki je nastala v sodelovanju z duom Maraaya. Mnogi menijo, da sta pevec in Marjetka Vovk pesem čudovito odpela in so jo takoj vzeli za svojo. Da je sodelovanje bilo zares uspešno, pa je potrdila tudi Marjetka, ki je na svoj Instagram račun zapisala: »Vedno bolj se poznava, vedno večja je najina glasbena energija na odru! Kdaj spet ponoviva @janplestenjak ?«

To pomeni, da bosta morda presenetila še s kakšno lepo pesmijo? Mi upamo, da bo tako.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals