Connect with us

Zabava

Nina Radi iskreno o razhodu z Ambrožem. Takšna je njena resnica!

Published

on

Spoznala sta se v šovu Kmetija, Nina pa je sedaj iskreno spregovorila o tem, kako kaže za naprej …

Zagotovo sta postala eden izmed najbolj oboževanih slovenskih parov letošnjega leta. Zdi se, da sta Nina Radi in Ambrož Vahen Kralj ustvarjena drug za drugega. O tem je spregovorila tudi Nina za portal NoviceSvet24.si. med drugim je dejala, da je Ambrož moški, ki si ga je vedno želela.  »Je oseba, brez katere ne morem, ne znam pa povedati, kaj je tisto, kar mi je na njem najbolj všeč. Ima vrednote, ki mi veliko pomenijo: družina, delavnost, srčnost, ni pokvarjen, ni ženskar, ima ‘pošlihtane’ stvari v glavi, je vedno pozitivnega duha in nasmejan, čeprav včasih malo nor in otročji. Ima pač vse, kar sem iskala,« je med drugim povedala za omenjeni portal. Spregovorila pa je tudi o tem, kakšno je bilo njuno razmerje v šovu in kako je danes.

Pojasnila je, da je v šovu marsikdo želel, da bi šla narazen, ker jima enostavno niso privoščili, da sta skupaj in da sta srečna. Zato je tudi prihajalo do raznih spletk.

Kako pa je med njima danes? »Zunaj pa tega ni, tudi če slišiš kakšen negativen komentar, ga ignoriraš in ti ne pride do živega,« je pojasnila za omenjeni portal.

Foto: POP TV/VOYO

Zabava

Žan sklenil, da ne bo več čakal, to je pred vsemi naredil Maši (Poroka na prvi pogled)

Published

on

Žan bo s svojo odločitvijo presenetil vse …

V eksperimentu Poroka na prvi pogled smo bili priča menjavi parov. Zamenjali so se Meri, Maša, Matevž in Žan. Vsi so po menjavi videti veliko boljše volje, odnos med njimi poteka zelo sproščeno.

Zanje bo to po menjavi prva ceremonija, na kateri pa bo Žan presenetil vse.

Najprej bosta strokovnjakom zaupala, da se odlično razumeta. »Nisem dosti drugačen kot prej, samo sedaj imam zraven sebe osebo, ki to sprejema,« bo povedal Žan.

Tudi Maša bo dodala, da se imata lepo, da imata skupno jutranjo rutino. »Všeč mi je, da dan začneva z glasbo,« bo razkrila.

Na vprašanje strokovnjakov, kako je med njima z intimo, bo Maša povedala, da gresta počasi, Žan pa bo presenetil vse s svojim razkritjem …

Foto: Planet TV

Continue Reading

Zabava

Blaž je ostal sam. Je Tina zapustila eksperiment Poroka na prvi pogled?

Published

on

Na naslednjo ceremonijo bo Blaž prišel brez Tine. Strokovnjakom bo povedal, kaj se je zgodilo in zakaj se je ni udeležila …

V novi oddaji šova Poroka na prvi pogled bomo spremljali novo ceremonijo parov. A tokrat bo pred strokovnjake sedel le Blaž, Tine ne bo.

Na vprašanje, kje je Tina, bo pojasnil, da je zbolela. Priznal bo, da je nervozen, v rokah bo namreč držal odločitve od obeh. Blaž namreč ne bo vedel, kako se bo tokrat odločila Tina. Ali bo želela eksperiment nadaljevati, ali pa ga bo želela zapustiti.

Strokovnjakom bo zaupal, kaj se je dogajalo v preteklem tednu in da sta imela s Tino resne težave. Dejal bo, da je šel s svojimi šalami predaleč in da jo je užalil.

»Mislim, da moram biti malo bolj previden pri Tini. Saj verjetno ve, da ne mislim vse ga resno, ampak … besede bolijo,« bo dejal.

Bo Tina končno sprejela njegovo opravičilo in želela nadaljevati eksperiment ali pa bo želela oditi?

Foto: Planet TV

Continue Reading

Zabava

Tina in Blaž (Poroka na prvi pogled) nepričakovano zapustila večerjo

Published

on

To se je med njima dogajalo, ko kamere niso snemale …

V nocojšnji oddaji šova Poroka na prvi pogled bomo lahko videli, da se bo Blaž za neprimerno vedenje na poročnem slavju Anne in Aleša, Tini večkrat opravičil. Za skupno mizo bo beseda tekla tudi o tem, da je čas, da pozabita na to, kar je bilo in poskušata nadaljevati odnos.

Vlasta in Meri bosta menili, da je Tina preveč občutljiva, Blaž pa bo dejal, da izrečene besede pač ne more vzeti nazaj.

Videli bomo tudi, ko bosta nenadoma oba izginila. Za skupno mizo bodo ostali pari prijetno kramljali, njiju pa ne bo več.

Kam sta odšla in zakaj, bo znano že nocoj.

Foto: Planet TV

Continue Reading

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals