Domov Zabava Janez Marn – realnost je povsem drugačna

Janez Marn – realnost je povsem drugačna

Junak šova Ljubezen po domače je tudi po koncu predvajane oddaje ostal sam. Čeprav je upal, da mu bo šov prinesel veliko možnosti za nova poznanstva, se slednje ni zgodilo. Je krivo njegovo vedenje?  

Ko so kamere ugasnile, so na plan pricurljale podrobnosti, da junak šova Ljubezen po domače ni tako uglajen in spoštljiv, kot se je pokazal na televiziji.Da Janezu Marnu gledalci ne bi prestrogo sodili, je tekmovalka Mojca Lubej sklenila pojasniti, kako je njegovo družbo in osebnost doživela sama.

Janez in Mojca

Mojca Janeza vidi kot toplo, čustveno in zelo marljivo osebo, ki pa se tesno oklepa svojega življenjskega sloga. Kot pravi, do nje ni bil nikoli žaljiv ali nespoštljiv, pritrjuje pa, da lahko s svojimi besedami koga užali, saj je po naravi zelo direkten. V očitkih, da rad pogleduje za mladimi dekleti, ne vidi nič slabega, saj meni, da se tako vede veliko moških, katerih želje presegajo realne možnosti.

Seveda ni prepovedano hrepeneti, dobro pa je, da cenimo in spoštujemo tisto, kar nam je na voljo, saj se lahko hitro pripeti, da ostanemo praznih rok. Se strinjate? Zapišite nam svoje mnenje v komentarju na Facebooku …

Foto: POP TV