Domov Življenjski Stil Moški, rojeni v teh 3 astro znakih, so najslabši zakonci

Moški, rojeni v teh 3 astro znakih, so najslabši zakonci

Bežite od njih!

Ali obstajajo moški, ki nikakor niso rojeni za poroko in zakon? Če gre verjeti astrologinjam, potem je odgovor pritrdilen. Ti trije astrološki znaki niso kaj prida zakonci, pravijo.

Devica

Moški, ki so rojeni v znamenju device, so zelo ljubosumni in se nanje ne gre zanesti. A ker ti dve negativni lastnosti na začetku veze uspešno skrivajo, se marsikatera mladenka ogreje tudi zanje. Šele čez čas pa pokažejo svoj pravi obraz. Prav tako pa so moški, ki so rojeni v znamenju device, lahko zelo manipulativni in želijo imeti popolno kontrolo nad vsem.

Bik

Moški, rojeni v znamenju bika, na prvo mesto postavljajo kariero, zakon in družino pa na drugo mesto. Če se poročite z bikom, bo veliko raje večere preživljal v kakem lokalu s pivskimi kolegi in ne doma.
Četudi moški, rojeni v znamenju bika, zelo radi dvojo partnerico zasipavajo z dragimi darili, pa ji nikoli ne bodo namenjali dovolj pozornosti in svojega časa.

Moški, rojeni v znamenju bika, na prvo mesto postavljajo kariero.

Ribi

Moški, rojeni v znamenju ribi, so zelo čustveni in polni razumevanja. Zanje bi mnogi menili, da so idealni partnerji, a kaj, ko vedno privlačijo napačna dekleta. In prav zaradi tega je zakon s takšnim moškim obsojen na propad.

Foto: Freepik.com