Domov Za Navdih Numerološka usmeritev dneva – Nedelja, 10. 1. 2021

Numerološka usmeritev dneva – Nedelja, 10. 1. 2021

»Ko dvomiš ne reagiraj. Pomirjenost je prava energija, iz katere se aktiviraj.«

Tjaša Dorelay

Energije današnjega dne bodo krojila števila 10, 7, ki je število tekočega dne in bioritemsko število 2. Današnji dan je namenjen osebni rasti in razvoju, izražanju sebe na avtentičen način, iskanju ravnovesja med aktivnostjo in neaktivnostjo z namenom ustvarjanja notranjega občutka zadovoljstva, izpolnjenosti in blagodejnega miru. Bioritem dneva pa nakazuje na izredno občutljivost zato je v takih dneh dobro zavestno iskati načine, s pomočjo katerih se lahko čim bolj približamo občutku notranjega miru. Ena pot, ki danes lahko pomaga, je razmišljanje o svojih vrednotah in prepričanjih. Drugačne misli spremenijo počutje. 

Število 10 poskrbi za situacije, v katerih se v ljudeh prebujata velikodušnost in plemenitost do ljudi in do okolja. Opazujte, kaj vam prihaja nasproti in s katerimi stvarmi, ki niso v vaših načrtih, se boste morali ukvarjati? Marsikomu bo situacija prinesla novo idejo ali navdih, da bi se lotil urejanja, prenove ali obnove svoje bivalne okolice. S tem ne mislim le na lasten dom, ampak tudi na kraj, v katerem živi. Prav tako ne, da bi to moralo biti nekaj velikega. Morda kakšno staro reč popravite, obnovite, spremenite in jo umestite v nov kontekst. Zaupajte svoji originalnosti in pogumno ter z zanosom storite to, kar ste si zamislili. Pridobili boste občudovanje okolice in postali zgled drugim. Danes je pomembno, da se ob tem dobro počutite.

Lepo, umirjeno nedeljo vam želim.

Numerologinja Asya   

Foto: Pixabay.com

Za vas piše

Numerologinja Asya

Numerologinja Asya

Z numerologijo sem se resno začela ukvarjati pred nekaj leti, ko sem na podlagi lastnih dolgoletnih izkušenj ugotovila, da je izjemna pomočnica na poti zemeljskega izkušanja. Pri sebi, svojih bližnjih in dosedanjih klientih, spremljam in opažam ugodne rezultate, ki so plod zavestnega ustvarjanja življenjskih okoliščin prav z njeno pomočjo. Ta veda podaja izjemne vpoglede v čarobni svet števil vsakega posameznika in poišče mnoge odgovore. Je moja resna, cenjena in ekskluzivna spremljevalka in kot tako jo predstavim tudi svojim klientom.

Numerologinja Asya