Jan Plestenjak javno spregovoril o svojih problemih. Zamislili se boste nad temi besedami …

schedule
2022-01-10
update
2023-03-19 | 07:27h
person
BumNovice
domain
Bum Novice

Zanimivosti

Jan Plestenjak javno spregovoril o svojih problemih. Zamislili se boste nad temi besedami …

Published

10.01.2022

on

10/01/2022

To, kar je povedal, vam bo zagotovo dalo misliti. Ste to pričakovali?

Priljubljeni slovenski pevec Jan Plestenjak je mnogim všeč tudi zato, ker stoji za svojimi besedami, je človek dejanj, je srčen in pošten. To je že večkrat tudi dokazal.

Sedaj je za revijo Obrazi spregovoril o svojih problemih, le kdo jih nima? Pojasnil pa je tudi, kakšni ljudje mu gredo na živce. In ko boste prebrali njegove besede, se boste zagotovo zamislili.

»Ni mi težko priznati, da mi gredo najbolj na živce ljudje, ki so uspešni in dobro živijo, pa začnejo jamrati, da so tako ubogi. Moje življenje je dobro, pa čeprav z milijon problemi, ki jih imajo tudi drugi. Ljudje so v bolnišnicah, so ljudje, ki ne morejo plačati položnic, zato ne smemo jamrati in se pritoževati. A to, da nimam eksistencialnih skrbi, še ne pomeni, da nimam določenih bojazni …”,« je dejal za omenjeno revijo.

Se strinjate z njim?

Foto: Facebook

Zanimivosti

Veliko presenečenje: Miha Hercog je privolil in razkril, da komaj čaka

Published

19.03.2023

on

19/03/2023

Kaj se dogaja v življenju znanega glasbenega producenta?

Miha Hercog, glasbeni producent, ki s svojimi komentarji zabava mnoge v pogovorni oddaji Poroka na drugi pogled na Planet TV, je pred kratkim preko Tiktoka razkril, da bo postal poročna priča.

Vedeževalec Blaž Knez, ki je njegov zelo dober prijatelj, je namreč napovedal, da se bo poročil, poroka bo potekala na Bledu. Ob tem pa je razkril, kdo bo njegova poročna priča.

»To je moja poročna priča Miha Hercog,« ga je napovedal v posnetku, ki ga je delil na Tiktoku.

Miha pa je odgovoril: »Seveda. Z veseljem!« in privolil, da bo svojemu prijatelju ob tako pomembnem dogodku stal ob strani.

@vedezevalec_blaz Poroka na 1 pogled #poroka #soon #bled #vedezevalecblaz ♬ original sound – Vedeževalec Blaž

Foto: Facebook

Zanimivosti

Rosvita Pesek iskreno spregovorila o zdravstvenih težavah. Tudi vas bo presenetilo

Published

18.03.2023

on

18/03/2023

Televizijska voditeljica je sklenila, da javno spregovori o tem …

Ena najbolj priljubljenih slovenskih televizijskih voditeljic, Rosvita Pesek, je že pred časom za Onaplus spregovorila o zdravstvenih težavah, ki so se začele pred osmimi leti, ko je praznovala abrahama.

»Zame je bil abraham poštena prelomnica, pa ne zaradi let, ampak zaradi omejitev, ki mi jih je začelo postavljati moje lastno telo. Nisem si mislila, da bodo udarile s tolikšno silovitostjo. Spremembe prioritet so bile nujne. Treba je bilo izstopiti iz lika Slovencem tako na kožo pisane »ženske po Cankarju«, ki se razdaja navzven, katere glavna skrb je, da se bodo tisti, ki so z njo, lahko vedno počutili dobro,« je povedala za Onaplus.

»Pri taki podobi obilnega življenja za druge seveda zmanjkuje časa zase, za razmišljanje o sebi, za nego, za sprehode v dežju … Preobrat se je zgodil nenadoma, spodbudil ga je sinov odhod od doma, pretežno pa so me vanj prisilile nenadne zdravstvene težave. Treba je bilo v ospredje postaviti sebe in čas, ki si ga bom razporejala po točno določenem ritmu, ne glede na zunanje dejavnike. Zelo dobro bom vnaprej razmislila, kakšen bo moj dan, tako da mi bo prav. To pot zdaj hodim, se spreminjam in recimo, da sem že okoli polovičke,« je še dodala Peskova.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Znana Slovenka močno presenetila s tem lepotnim popravkom: Javno jih je pokazala

Published

18.03.2023

on

18/03/2023

Znana Slovenka ne skriva, da si je privoščila ta lepotni poseg, javno je objavila takšno fotografijo.

Nekdanja manekenka in misica Jinny Ribič se je odločila za estetki poseg, ki je trenutno zelo priljubljen med številnimi znanimi in manj znanimi Slovenkami. Odločila se je namreč za polnejše ustnice, poseg, ki ga strokovnjaki opravijo z dermalnimi polnili.

»Naredila nekaj zase,« je zapisala poleg fotografije, ki jo je objavila na družbeno omrežje in s katero je pokazala, kako so sedaj videti njene ustnice.

Objava je takoj prejela številne všečke, mnogi menijo, da ji nov videz zelo pristaja.

Foto: Facebook

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

Advertisement

Imprint
Responsible for the content:
bumnovice.si
Privacy & Terms of Use:
bumnovice.si
Mobile website via:
WordPress AMP Plugin
Last AMPHTML update:
19.03.2023 - 07:28:00
Privacy-Data & cookie usage: