Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Olivia Newton John v bran vsem napadom

Objavljeno

V redu

Igralka, ki je zaslovela po vlogi Sandy v uspešnici “Briljantina” iz leta 1978  je imela nekoč in danes enako mnenje o tem muzikalu.

Na očitke o politični nekorektnosti filma je odgovorila v podcastu “A Life of Greatness”.
43 let po prvi projekciji je spet v središču pozornosti eden najbolj priljubljenih kinematografskih muzikalov “Brilljantina”.

Po zaslugi uporabnikov družbenih omrežij, ki so film označili kot primer ponižujočega ravnanja z ženskami, se je začelo razpravljati o tem, ali je bila ameriška klasika, v kateri sta se leta 1978 izkazala Olivia Newton-John in John Travolta, resnično politično nekorektna na vse mogoče načine. 
“To bi bil moj najljubši film vseh časov, če ne bi bil rasističen,” se strinjajo nekateri komentatorji, medtem ko mnogi trdijo, “Briljantina je šovinistični film in podpira posilstvo in ponižanje žensk.

O teh obtožbah je spregovorila tudi glavna igralka filma Olivia Newton-John, ki je meni, da grejo komentatorji na družbenih omrežjih v napačno smer. Olivia meni, da “zabavnega muzikala” ne bi smeli jemati tako resno in da je zelo pomembno razumeti v katerem obdobje je bil posnet.  “Mislim, da je vse skupaj noro, ker je bil film posnet v sedemdesetih in prikazuje petdeseta leta,” je dejala in namignila, da so bile vloge med spoloma takrat drugače razdeljene.
To je muzikal, zabava. Ni vam treba jemati vsega tako resno. Kaj pa, če bi se sprostili in nekatere stvari sprejeli takšne, kot so. Briljantina se mi nikoli ni zdela takšna (seksistična). Mislim, da je to le smešen film, ki zabava ljudi in to je to, “je še pojasnila Olivia.

Foto: Profimedia

Zanimivosti

Poglejte, kje na Malem Lošinju preživlja dopust tenisač Roger Federer

Objavljeno

V redu

Avtor

Obmorski raj zase in svojo družino je našel v secesijski vili na Malem Lošinju.

Na Malem Lošinju poleg teniškega zvezdnika Rogerja Federerja dopustuje tudi nekdanji francoski nogometni reprezentant Thierry Henry.

Smetana svetovnega športa je na otok severnega Jadrana prispela ravno takrat, ko je Federerjev trener Ivan Ljubičić tam začel teniško akademijo.

Domačini in turisti so se o bivanju športnikov razreda A pogovarjali na družbenih omrežjih, kljub prizadevanjem, da bi bivanje na čudovitem otoku minilo brez vednosti javnosti. Čeprav so za dopust izbrali le skrite in razkošne oaze, se jim ni uspelo dovolj dobro skriti. Njihovo “skrivanje” je tudi na družbenih omrežjih, kjer nihče od njih ni objavil fotografij z Lošinja.

Za svoje bivanje sta Federer in Henry izbrala zaliv Čikat. Oba bivata v razkošnih vilah, ki se nahajata v rajskem zalivu. Tam so tudi praznovali, saj sta hčerki 23. julija praznovali 12. rojstni dan.

05opust v razkošni vili.

Foto: CHRISTOPHE SAIDI/SIPA PRESS/PROFIMEDIA CHRISTOPHE SAIDI/SIPA PRESS/PROFIMEDIA

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Prepoznate slavno pevko na fotografiji?

Objavljeno

V redu

Avtor

Slavna pevka je delila fotografijo iz otroštva. Bi jo prepoznali? Ge za zelo poznano hrvaško pevko, ki je že leta med najbolj priljubljenimi tudi pri nas.

Sliko iz otroštva je delila ob jubileju, ki ga je praznovala pred kratkim. Kljub temu, da je letošnje leto za njo nekaj posebnega, saj se je po 25ih letih razšla s partnerjem, širi svojo pozitivno energijo in nasmeh ter tudi modrost in izkušnje.

To je pevka Danijela, ki je po razhodu z dolgoletnim partnerjem Petrom Grašom pričakala Abrahama. Majhna, nasmejana in luštna, takšna je še danes.

Pevka Danijela

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Poglejte, kako lepo postavo ima Natalija Verboten

Objavljeno

V redu

Avtor

Svoje oboževalce je navdušila s fotografijo v kopalkah …

Priljubljena pevka Natalija Verboten letos uživa na otoku Pagu. S svojo družino se je odpravila v kamp Straško, tam so nastanjeni v mobilni hišici. Po fotografijah, ki jih objavlja pevka, sklepamo, da zelo uživajo in da je to zanje res pravi dopust.

Zadnja fotografija, ki jo je Natalija objavila na svojem Instagram računu, pa razkriva, kako lepo postavo ima. Pozira namreč ob bazenu v čudovitih dvodelnih kopalkah.

Navdušena sem z družino letos prvič dopustujemo v mobilnih hišicah v @camp_strasko in moram priznati, da je to eden izmed naših najlepših dopustov – zagotovo se še vrnemo,” je zapisala poleg fotografije.

Fotografijo, ki je razveselila njene številne oboževalce, si lahko pogledate spodaj.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

HIT TEDNA PO IZBORU NAŠIH BRALCEV

HIT TEDNA po izboru naših bralcev je Stella s svojo skladbo Ta neki neki.

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO