Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Lili Žagar povedala resnico o selitvi

Objavljeno

V redu

Zapisala je, da je bilo zelo stresno in da skuša telo držati v psihofizičnem ravnovesju …

Nekdanja slovenska voditeljica Lili Žagar, se je pred več meseci s svojo družino preselila na Švedsko. Tam so si ustvarili topel dom in še naprej negujejo lep, pristen družinski odnos. Po fotografijah, ki jih objavlja njen partner Marko Potrč sodeč, zelo uživajo, otroka se šolata, odraščata in sta nasmejana.

Pogosteje se na družbenem omrežju oglasi Potrč, a tudi Lili občasno kaj zapiše.

»Od selitve dalje, ki je bila precej stresna, skušam telo držati v psihofizičnem ravnovesju. Ne bom rekla, da sem mojstrica v tem in da mi vedno uspeva, se pa trudim. Najboljšo sprostitev sem našla v štrikanju, ki me pomirja bolj kot bi me marsikatera meditacija. Takrat dam možgane na off in zunanji svet zame ne obstaja. Smo samo volna, pletilke in jaz  In občutek, ko pred tvojimi očmi iz minute v minuto nastaja nekaj novega; nekaj kar je prišlo izpod tvojih rok, je neprecenljivo.,« je tokrat iskreno spregovorila tudi o selitvi iz domovine na Švedsko.

Zapisala pa je tudi, da ji je uspelo ohraniti zelo dobro zdravje in da letos ni imela niti težav s prehladom: »Verjamem, da ima mentalno zdravje ogromen vpliv na fizičnega, in seveda obratno. Zato je po mojem mnenju pomembno, da najdemo ravnovesje med obema. To je osrednji steber zdravja. Tako je štrikanje za mojo psiho, imunski sistem pa si med drugim krepim in negujem z rednim uživanjem @nutrispoint napitkov.
Moram sicer potrkat na les, ampak v tej sezoni nisem staknila nobenega obolenja, niti zamašenega nosu ne, ki je bil sicer pri meni stalnica večkrat letno. Čemu se moram za to zahvalit, ne vem, ampak očitno nekaj že počnem prav.«

Njeno objavo, ki jo je delila na svojem Instagram računu, si lahko pogledate tukaj.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Zvezdana Mlakar se je skrivaj pretihotapila na oder. Kaj se dogaja?!

Objavljeno

V redu

Avtor

Igralka se je včeraj, ko so vsi odšli, na skrivaj pretihotapila na oder praznega teatra. Kaj je počela tam? Zakaj je to storila?

Priljubljena slovenska igralka Zvezdana Mlakar je imela včeraj prav poseben dan. Kot je priznala vsem, se je po vajah pretihotapila na oder in tam poslušala tišino.

“Biti v ljubezenskem odnosu s svojim delom je sreča.

Kadar me prime, da bi se smislila sebi, kadar sem jezna na politiko, na grabežljive in lažnive odnose, ko se mi zdi, da mi pripada več, ko me prime sveta jeza, ker se moram povsod legitimirat, ko me silijo, da izbiram med slabimi izbirami….. je zapisala in dodala še: »Če se takrat uspem spomniti na to, da se že celo zivljenje ukvarjam z ljudmi, z raziskovanjem, da velikokrat lahko doživim usode ljudi skozi dramsko igro, če se uspem zavedati, da v vseh trenutkih življenja živim tisto, kar sem si želela, sanjala, potem me vedno preplavi ena sama hvaležnost!

Ampak to pomeni tudi, da sem kdaj pa kdaj tudi “ krvavela” za ta klic!

Poklic!

Današnjo soboto nisem videla sonca, preživela sem jo v gledališču!

Ko so vsi odšli sem se med vajami pritihotapila na oder in poslušala to posebno tišino!

Lepo je…”

Tudi v posnetku, ki ga najdete spodaj, je povedala nekaj besed. In verjamemo ji, da je to res prav poseben občutek.

Foto: Facebook/posnetek zaslona

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Aki Rahimovski (Parni Valjak) takšne zadnje besede namenil sinu. Kako žalostno …

Objavljeno

V redu

Avtor

Njegov sin je razkril, kaj mu je oče povedal pred smrtjo.

Kot poroča Jutarnji list, naj bi bil včeraj preminuli pevec Aki Rahimovski zelo povezan s svojim sinom Kristijanom, na vezi naj bi bila redno. Ta je za omenjeni portal povedal, kakšne so bile očetove zadnje besede, ki mu jih je namenil: »Korona je ponorela, pazi na svoje zdravje, ne kadi, pazi nase in svoje bližnje.« 

Včeraj zjutraj naj bi Aki odšel s svojo partnerico Barbaro na sprehod, postalo mu je slabo in niti nujna pomoč mu ni mogla več pomagati …

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Nives Orešnik iskreno spregovorila o tem lepotnem posegu in povedala, kakšne so sedaj posledice

Objavljeno

V redu

Avtor

Povedala je, da je od posega preteklo že nekaj let, takšen pa je rezultat še dandanes.

Tekmovalka Exatlona, osebna trenerka in model, Nives Orešnik, je sedaj razkrila, da je bila pred nekaj leti na laserskem odstranjevanju dlak. Povedala je, da je že povsem pozabila, kako je, če se je potrebno redno briti, depilirati. »To v bistvu ni več moja skrb zadnjih par let,« je priznala in dodala še, da je bila to ena izmed njenih boljših odločitev.

»Zdaj je ravno toliko časa do poletja še, da bi se bilo fino odločit, če katera razmišlja,« pa je pozvala še vse svoje številne spletne prijatelje. Povedala je tudi, da se je sama odločila za vrhunsko in strokovno Estetiko Medart.

Instagram zgodba (posnetek zaslona)

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals