Domov Zanimivosti Lili Žagar povedala resnico o selitvi

Lili Žagar povedala resnico o selitvi

Zapisala je, da je bilo zelo stresno in da skuša telo držati v psihofizičnem ravnovesju …

Nekdanja slovenska voditeljica Lili Žagar, se je pred več meseci s svojo družino preselila na Švedsko. Tam so si ustvarili topel dom in še naprej negujejo lep, pristen družinski odnos. Po fotografijah, ki jih objavlja njen partner Marko Potrč sodeč, zelo uživajo, otroka se šolata, odraščata in sta nasmejana.

Pogosteje se na družbenem omrežju oglasi Potrč, a tudi Lili občasno kaj zapiše.

»Od selitve dalje, ki je bila precej stresna, skušam telo držati v psihofizičnem ravnovesju. Ne bom rekla, da sem mojstrica v tem in da mi vedno uspeva, se pa trudim. Najboljšo sprostitev sem našla v štrikanju, ki me pomirja bolj kot bi me marsikatera meditacija. Takrat dam možgane na off in zunanji svet zame ne obstaja. Smo samo volna, pletilke in jaz  In občutek, ko pred tvojimi očmi iz minute v minuto nastaja nekaj novega; nekaj kar je prišlo izpod tvojih rok, je neprecenljivo.,« je tokrat iskreno spregovorila tudi o selitvi iz domovine na Švedsko.

Zapisala pa je tudi, da ji je uspelo ohraniti zelo dobro zdravje in da letos ni imela niti težav s prehladom: »Verjamem, da ima mentalno zdravje ogromen vpliv na fizičnega, in seveda obratno. Zato je po mojem mnenju pomembno, da najdemo ravnovesje med obema. To je osrednji steber zdravja. Tako je štrikanje za mojo psiho, imunski sistem pa si med drugim krepim in negujem z rednim uživanjem @nutrispoint napitkov.
Moram sicer potrkat na les, ampak v tej sezoni nisem staknila nobenega obolenja, niti zamašenega nosu ne, ki je bil sicer pri meni stalnica večkrat letno. Čemu se moram za to zahvalit, ne vem, ampak očitno nekaj že počnem prav.«

Njeno objavo, ki jo je delila na svojem Instagram računu, si lahko pogledate tukaj.

Foto: Facebook