Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Lili Žagar povedala resnico o selitvi

Objavljeno

V redu

Zapisala je, da je bilo zelo stresno in da skuša telo držati v psihofizičnem ravnovesju …

Nekdanja slovenska voditeljica Lili Žagar, se je pred več meseci s svojo družino preselila na Švedsko. Tam so si ustvarili topel dom in še naprej negujejo lep, pristen družinski odnos. Po fotografijah, ki jih objavlja njen partner Marko Potrč sodeč, zelo uživajo, otroka se šolata, odraščata in sta nasmejana.

Pogosteje se na družbenem omrežju oglasi Potrč, a tudi Lili občasno kaj zapiše.

»Od selitve dalje, ki je bila precej stresna, skušam telo držati v psihofizičnem ravnovesju. Ne bom rekla, da sem mojstrica v tem in da mi vedno uspeva, se pa trudim. Najboljšo sprostitev sem našla v štrikanju, ki me pomirja bolj kot bi me marsikatera meditacija. Takrat dam možgane na off in zunanji svet zame ne obstaja. Smo samo volna, pletilke in jaz  In občutek, ko pred tvojimi očmi iz minute v minuto nastaja nekaj novega; nekaj kar je prišlo izpod tvojih rok, je neprecenljivo.,« je tokrat iskreno spregovorila tudi o selitvi iz domovine na Švedsko.

Zapisala pa je tudi, da ji je uspelo ohraniti zelo dobro zdravje in da letos ni imela niti težav s prehladom: »Verjamem, da ima mentalno zdravje ogromen vpliv na fizičnega, in seveda obratno. Zato je po mojem mnenju pomembno, da najdemo ravnovesje med obema. To je osrednji steber zdravja. Tako je štrikanje za mojo psiho, imunski sistem pa si med drugim krepim in negujem z rednim uživanjem @nutrispoint napitkov.
Moram sicer potrkat na les, ampak v tej sezoni nisem staknila nobenega obolenja, niti zamašenega nosu ne, ki je bil sicer pri meni stalnica večkrat letno. Čemu se moram za to zahvalit, ne vem, ampak očitno nekaj že počnem prav.«

Njeno objavo, ki jo je delila na svojem Instagram računu, si lahko pogledate tukaj.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Andrej Škufca doživel takšno nenavadno nesrečo na poročnem potovanju

Objavljeno

V redu

Avtor

Saj ne boste verjeli, kaj se mu je zgodilo …

Eden najboljših slovenskih plesalcev in sodnik šova Zvezde plešejo, Andrej Škufca, je za revijo Lady razkril, kakšno smolo je doživel na poročnem potovanju.


»Na poročnem potovanju na Sejšelih me je pičil sršen. Tri dni sem imel hudo vročino in moram reči, da je bilo kar neprijetno tri dni preživeti v postelji. Žena je tiste dni sama preživela na plaži. Zgodilo se je ravno na sredini potovanja, tako da sem dal to čez, potem pa spet užival naprej,« je povedal za omenjeno revijo.


Škufca se je leta leta 2013 poročil z Melindo Torokyorgy.

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Tara Zupančič šokirala s priznanjem, da to počne njen fant in ne ona

Objavljeno

V redu

Avtor

Priljubljena voditeljica je presenetila mnoge …

Simpatično in zelo priljubljeno televizijsko voditeljico Taro Zupančič smo pred časom gledali v šovu Zvezde plešejo, letos pa je prevzela vajeti v novi sezoni oddaje Kuhinja na kolesih. Spoznavala bo prekmurske dobrote in glede na to, da bo vodila oddajo o hrani, je za portal 24urc.com zelo presenetila z iskrenim odgovorom, da je bolj priložnostna kuharica ter da kuhanja ni nikoli jemala s strastjo.

»Zdaj pa imam srečo, ker imam fanta, da, in rad kuha,« je razkrila za omenjeni portal.

Vas je z odgovorom presenetila?

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Hollywoodski zvezdniški par se je razveselil sedmega otroka. To je prva fotografija po porodu

Objavljeno

V redu

Avtor

Presrečna starša sta objavila prvo fotografijo, ki je nastala po porodu. Lahko verjamete, da je srečna mamica videti tako popolno?

Zvezdniški par Alec in Hilaria Baldwin sta se razveselila rojstva sedmega otroka. Rodila se jima je hči, ki sta ji nadela ime  Ilarie Cataline Irene Baldwin. Deklica je na svet prijokala 22. septembra, srečna starša pa sta na družbeno omrežje že dodala nekaj čudovitih fotografij svoje dojenčice in ostalih otrok.

»Tukaj je. Tako sva vesela, da vam lahko predstaviva svoje male sanje, ki so se uresničile,« je zapisala srečna mamica.

Par že ima 23-mesečnega Eduarda, 18-mesečno Mario (ki jo je rodila nadomestna mati), 4-letnega Romea, 5-letnega Leonarda, 7-letno Rafaelo in 8-letno Carmen.

Foto: pexels.com

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals