Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Nekdanja novinarka POP TV presrečna zaradi čudežne zanositve

Objavljeno

V redu

Nekdanja novinarka in priljubljena blogerka Bojana Ksela Rose je v veselem pričakovanju. Veselje je neopisljivo, ker se ji je zgodil že drugi čudež …

Bojani Ksela Rose igra srce. S partnerjem Donaldom se bosta namreč že čez manj kot tri mesece razveselila novega družinskega člana, kar so bile ne dolgo tega zgolj neizpolnjene sanje. Presrečna mamica je sklenila spregovoriti o tem, kako se je kar dvakrat odvila čudežna zanositev, kljub temu, da so zdravniki ocenili, da slednje zaradi bolezenskega stanja ne bo mogoče.
»Pred letom dni sem se poslovila od misli, da bom še enkrat mama. Pomirjena in hvaležna, da imamo dva zdrava, bistra otroka. Tanito, iz Donaldovega prvega partnerstva in Dana. Pa se je vseeno zgodilo. Spontano, takrat ko se je odločilo življenje. Tako kot pred šestimi leti, ko sem po težji ginekološki operaciji, izbrala vero namesto strahu in zavrnila umetno oploditev. Čeprav so mi zdravniki rekli, da je škoda zaradi endometrioze prevelika in otrok verjetno ne bom mogla spočeti, sem po dveh letih prvič zanosila. Seveda mi brez vodstva in podpore mojega moža ne bi uspelo,« pripoveduje hvaležna Bojana, ki zgodbe doslej nikoli ni delila s širšo javnostjo.

»Zdaj, ko se je zgodil že drugi čudež, pa mislim da je čas, da iskreno spregovorim o tem, kako si pridelamo bolezen, kaj počnemo napak, o tem, kako smo ljudje prepogosto samodestruktivni, kako izsiljujemo naravo in kako podcenjujemo in ne verjamemo v sposobnost svojega fizičnega telesa, ko je reč o samo ozdravitvi,« je zaključila priljubljena blogerka in sledilcem pojasnila, da bo utrinke svojega potovanja do sreče delila po delih, z upanjem v srcu, da bo zgodba dosegla čim več žensk s podobnimi težavami.

1. BEG OD DOMA *** Razlog zakaj sem se odločila deliti svojo zgodbo najdeš v prejšnji objavi. Vesela bom vsakega…

Objavil/a Mrs.B.Rose dne Torek, 09. marec 2021

Foto: Sandra Vidmar

Zanimivosti

Andrej Škufca doživel takšno nenavadno nesrečo na poročnem potovanju

Objavljeno

V redu

Avtor

Saj ne boste verjeli, kaj se mu je zgodilo …

Eden najboljših slovenskih plesalcev in sodnik šova Zvezde plešejo, Andrej Škufca, je za revijo Lady razkril, kakšno smolo je doživel na poročnem potovanju.


»Na poročnem potovanju na Sejšelih me je pičil sršen. Tri dni sem imel hudo vročino in moram reči, da je bilo kar neprijetno tri dni preživeti v postelji. Žena je tiste dni sama preživela na plaži. Zgodilo se je ravno na sredini potovanja, tako da sem dal to čez, potem pa spet užival naprej,« je povedal za omenjeno revijo.


Škufca se je leta leta 2013 poročil z Melindo Torokyorgy.

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Tara Zupančič šokirala s priznanjem, da to počne njen fant in ne ona

Objavljeno

V redu

Avtor

Priljubljena voditeljica je presenetila mnoge …

Simpatično in zelo priljubljeno televizijsko voditeljico Taro Zupančič smo pred časom gledali v šovu Zvezde plešejo, letos pa je prevzela vajeti v novi sezoni oddaje Kuhinja na kolesih. Spoznavala bo prekmurske dobrote in glede na to, da bo vodila oddajo o hrani, je za portal 24urc.com zelo presenetila z iskrenim odgovorom, da je bolj priložnostna kuharica ter da kuhanja ni nikoli jemala s strastjo.

»Zdaj pa imam srečo, ker imam fanta, da, in rad kuha,« je razkrila za omenjeni portal.

Vas je z odgovorom presenetila?

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Hollywoodski zvezdniški par se je razveselil sedmega otroka. To je prva fotografija po porodu

Objavljeno

V redu

Avtor

Presrečna starša sta objavila prvo fotografijo, ki je nastala po porodu. Lahko verjamete, da je srečna mamica videti tako popolno?

Zvezdniški par Alec in Hilaria Baldwin sta se razveselila rojstva sedmega otroka. Rodila se jima je hči, ki sta ji nadela ime  Ilarie Cataline Irene Baldwin. Deklica je na svet prijokala 22. septembra, srečna starša pa sta na družbeno omrežje že dodala nekaj čudovitih fotografij svoje dojenčice in ostalih otrok.

»Tukaj je. Tako sva vesela, da vam lahko predstaviva svoje male sanje, ki so se uresničile,« je zapisala srečna mamica.

Par že ima 23-mesečnega Eduarda, 18-mesečno Mario (ki jo je rodila nadomestna mati), 4-letnega Romea, 5-letnega Leonarda, 7-letno Rafaelo in 8-letno Carmen.

Foto: pexels.com

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals