Kontaktirajte nas

Glasba

Selena Gomez in Demi Lovato sta donirala za boj proti koronavirusu

Objavljeno

V redu

Selena Gomez se vrača k osebju v losangeleški bolnišnici, kjer so ji leta 2017 opravili presaditev ledvic, tako da jim pomaga zagotoviti ključno medicinsko opremo za koronavirus.

Selna, ki trpi za avtoimunskim boleznim lupusom, se je v torek na Twitter razkrila, da je darovala uradnikom medicinskem centru Cedars-Sinai, saj zdravniki in medicinske sestre delajo nadure za zdravljenje pacientov Covid-19.

“Tako hvaležna sem vsakemu zdravniku, ki svoje zdravje postavlja na vrsto, da skrbi za druge,” je tvitnila Gomez.

“Podarjam @CedarsSinai, ker so premalo maske in prezračevalniki. Tako dobro so poskrbeli zame, zato je moj čas, da izkažem svojo hvaležnost.”

Medtem pa pevčeva stara prijateljica Demi Lovato tudi v času pandemije koronavirusa pomaga, da bi prispevala del izkupička iz svojega novega kompleta aktivnih oblačil Fabletics za pomoč prvim osebam, ki potrebujejo osebno zaščitno opremo (PPE).

V sporočilu, objavljenem na družbenih medijih, je Demi Lovato priznala, da je 2. aprila lansirala svojo zadnjo linijo za fitnes blagovne znamke Kate Hudson zaradi svetovne zdravstvene krize, vendar se je na koncu odločila, da bo začela s sproščanjem – in namesto tega izkoristila priložnost, da stori dobro.

“Potem ko smo se nekaj dni usedli k razmisleku, smo ugotovili, da ni boljšega časa za navdih drugih z mojo kapsulo (zbirka), ki je vedno bila namenjena usmerjanju vaše notranje moči,” je v izjavi delila Lovato.

“Z veseljem sporočam, da bo 5 prodanih dolarjev od vsakega prodanega predmeta ključno orodje za delavce, ki se ukvarjajo z linijo – do 30. junija se bodo zavezali, da bodo do 30. junija obdržali do 125.000 dolarjev za podporo Solidarnostnemu odzivnemu skladu Svetovne zdravstvene organizacije, ki ga podpirajo Združene države Fundacija narodov … ”

“Upam, da se mi boste pridružili na naši poti, da načrtujemo pozitivnost, gradimo notranjo moč in se medsebojno krepimo!” je dodala. “To je naša priložnost, da pomagamo ljudem v naši skupnosti, ki jo v tem izjemnem času najbolj potrebujejo.”

Donacija Fabletics je Lovatovo najnovejše prizadevanje za pomoč pri zbiranju sredstev za boj proti koronavirusu – v nedeljo je nastopila tudi iz domačega koncerta za dnevno sobo Eltona Johna za TV, TV America.

Oddaja, v kateri so bili tudi nastopi zaninih pevcev kot so: Mariah Carey, Alicia Keys, Dave Grohl, Billie Eilish, Lady Gaga in Backstreet Boys, je za dobrodelne ustanove Feeding America in otroške fundacije First Responders prinesla več kot 8 milijonov dolarjev (6,45 milijona funtov).

Glasba

Raay in Marjetka Vovk sporočila, da sta presrečna

Objavljeno

V redu

Avtor

Par sta tako zasebno kot tudi na glasbenem področju in očitno jima povsod gre več kot odlično.

Priljubljeni duo Maraaya, ki ga sestavljata zakonca Marjetka Vovk in Aleš Vovk – Raay, imata velik razlog za slavje. Njuna pesem Dobr’ gre, očitno res zelo dobro gre v ušesa, saj je trdno zasidrana na prvem mestu SLO TOP 50.

»UAAAAAU!! 🤘🤘🌞 Ne zgodi se velikokrat! 🥳🥳Največkrat predvajana pesem pri nas med vsemi skladbami je najina DOBR’ GRE! Presrečna, ponosna, na polno motivirana in hvaležna do neba!❤️❤️❤️Hvala vsem! ,« sta ob uspehu njune pesmi, ki je prehitela tudi tuje izvajalce na družbeno omrežje Instagram zapisala glasbenika. Navdušenja seveda nista skrivala.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Glasba

Petar Grašo sredi Splita v objemu zaljubljene temnolaske

Objavljeno

V redu

Avtor

A le v videospotu za pesem, ki sta jo ustvarila velikana hrvaške glasbene scene, Petar Grašo in Tonči Huljić. Združila sta moči in čez noč osvojila srca v regiji.     

“Inamorana” je nova uspešnica Tončija Huljića in Petra Graše. Po desetih letih sta glasbenika, ki sklepata tesno prijateljstvo, spet združila moči in ustvarila hit. 

Petar, ki komaj čaka novi album je dejal: “Tončijev projekt Madre Badesse sem vzljubil že ob prvem poslušanju in vesel sem, da sem bil in sem ostal del te zgodbe. Nisem glasbenik, ki je nagnjen k duetom, a sodelovanje s Tončijem je že dolgo ni uradno sodelovanje ampak globoka prijateljska naveza, gre torej za skupno idejo dveh prijateljev “.

Inamorana, zaljubljena je lepa in melanholična pesem, a tudi lepa zgodba o minevanju časa in o potrebi po zaljubljenosti” razlaga Tonči in nadaljuje: “Grašin album je trenutno v končni fazi in ker sva v studiu nenehno skupaj, sem vsake toliko zapel, kar sem mu napisal in s tem stvar pokvaril, on pa je na vsak način hotel zapeti nekaj, kar sem napisal zase in tako sva se našla na pol poti “.

Velikana hrvaške glasbene scene, Petar Grašo in Tonči Huljič si delita tudi ljubezensko zgodbo v videospotu, ki so ga posneli v starem delu čudovitega Splita.

Foto: Croatia Records

NADALJUJTE Z BRANJEM

Glasba

Nino Ošlak: “Treba je živeti tukaj in zdaj”

Objavljeno

V redu

Avtor

Nino Ošlak predstavlja svežo uspešnico ‘KO SI Z MANO‘ in svoj že 15. video, ki je, kot pravi akademski glasbenik, pravi ‘mali’ glasbeni film.

Nino Ošlak po 3 samostojnih albumih in številnih radijskih uspešnicah, zdaj predstavlja novo, energično pesem ‘KO SI Z MANO‘. Za živahno skladbo, z Ninovim značilnim elektro-pop zvokom, je glasbenik posnel prav poseben videospot. Skupaj z ekipo režiserja Luka Blatnika je video podoba nastajal skoraj leto dni, snemali pa so v vseh letnih časih. 

Pesem ‘KO SI Z MANO‘ nosi iskreno in močno sporočilo o tem, da je treba živeti tukaj in zdaj, za lepe trenutke in jih uživati v vsej svoji polnosti. Za tiste trenutke, ki nam v življenje vlivajo barve, nam ustavljajo čas…“o novi pesmi pravi Nino.

Pevec, avtor in producent, ki piše glasbo tudi za druge glasbene kolege, verjame, da je to ena njegovih najboljših pesmi v karieri. Zato si je še toliko več časa vzel za pripravo video-zgodbe, ki pa je pravzaprav pravi ‘mali’ glasbeni film:

Nisem še snemal produkcijsko tako velikega video projekta in sem zelo vesel, da nam je uspelo. Kljub drugačnim časom in razmeram. Snemali smo skoraj 20 dni, malo v prestolnici, na Gorenjskem, Štajerskem… Vedno znova sem presenečen koliko lepote premore naša lepa dežela. Vsakdanje trenutke veselja, sreče ob malih pozornostih, smo ujeli v res lepo glasbeno-video zgodbo nove pesmi KO SI Z MANO“.

Foto: Tilen Klinc

NADALJUJTE Z BRANJEM

HIT TEDNA PO IZBORU NAŠIH BRALCEV

HIT TEDNA po izboru naših bralcev je Stella s svojo skladbo Ta neki neki.

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO