Kontaktirajte nas

Zabava

Nataša Masten (Ljubezen po domače) zaradi napadov zbrisala vse profile na družbenih omrežjih. Kaj se dogaja z njo?!

Objavljeno

V redu

To je sedaj razkrila in zagotovo boste šokirani.

Natašo Masten, ki prihaja iz Ankarana, smo v šovu Ljubezen po domače gledali dvakrat. V prejšnji sezoni se je borila za srčno naklonjenost Mitje Rusa, a se ni izšlo. To ji ni vzelo poguma, ponovno je pisala kandidatu šeste sezone, Juretu Struni. Zdelo se je že, da sta se lepo ujela, a tudi tokrat je Nataša zaslutila, da iz te moke ne bo kruha in da je čas, da ranč zapusti.

Za svet24 pa je razkrila, da je po prihodu domov pričela prejemati tudi ženitvene ponudbe, a žal tudi žaljivke in napade.

»Sem jih, bili so tudi napadi name, žalitve, blokade, kar je negativno vplivalo name, bila sem slabe volje in žalostna, zato me na Facebooku zdaj ne najdete več, saj pred takimi paraziti ni nobene zaščite. Ljudje so hudobni in vsi pametni, pa me sploh ne poznajo. Sem pa pred kratkim dobila eno pismo na dom. Ne odgovarjam na nobena sporočila, menim, da če mi je nekdo usojen, bo prišel pred mano v živo. Sem devica po horoskopu in imam rada bolj tradicionalne stvari, iskanje partnerja prek moderne tehnologije me ne prepriča,« je pojasnila.

Na vprašanje, ali je končala s šovi, pa je za omenjeni portal še dejala: »Mislim, da ja, ker to potegne preveč za sabo. Ne da se mi ukvarjati s tem, da me vsi gledajo kot butalci in šušljajo za mano. To mi ni všeč in tega ne potrebujem

natasa4
Nataša je s šovi zaključila. (foto: POP TV)

Foto: Voyo

Zabava

Zvezdnica resničnostnih šovov udeležena v nesreči. Kaj se dogaja z njo?

Objavljeno

V redu

Avtor

V tujini je bila udeležena v nesreči. Takšne so njene poškodbe …

Zvezdnica resničnostnega šova Sanjski moški, Kaja Casar, ki se je že pred meseci preselile na otok Tenerife, je s svojimi sledilci delila neprijetno izkušnjo. Doživela je namreč nesrečo, ki bi se lahko končala precej huje kot se je. Kaja, ki se pogosto prevaža s skejtom, je vozila po pločniku, ko jo je presenetil voznik na električnem motorju in se vanjo zaletel.

“Pripeljal se je iz ovinka s polno hitrostjo, gledati bi moral naprej, pa je gledal v vse druge smeri. S polno hitrostjo se je zabil vame, tudi jaz pa sem imela svojo hitrost v nasprotno smer. Njemu ni bilo nič, jaz pa sem dobesedno “poletela” naprej, kot da bi malo skočila, padla sem naprej na pločnik. Ni mi jasno, kako mi ni nič, lahko bi si brado presekala. zobe razbila, roko zlomila …,« je opisala Casarjeva, v Instagram zgodbi pa pokazala tudi modrico in razbit telefon.

»Ne, saj daleč od tega, da bi bilo smešno, se pa zavedam, da bi poleg materialne škode lahko bilo stokrat hujše, tako da sem hvaležna, da se je izteklo tako kot se je,« je še zapisala v zgodbi.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Šok: Ta slovenska resničnostna zvezdnica danes popolnoma drugačna

Objavljeno

V redu

Avtor

Takšno veliko spremembo je naredila. Bi jo prepoznali?

Mnogi spletni sledilci so bili zelo presenečeni, ko je Patricija Harl, ki smo jo spoznali v zadnji sezoni šova Ljubezen po domače, objavila zadnje fotografije. Kot je razvidno iz njih, je Patricija popolnoma spremenila svjo pričesko. Iz dolgih las, ki so bili obarvani v nežno roza odtenkih, je prešla na krajšo frizuro. Sedaj nosi paž in je svetlolaska. Mi menimo, da ji nova pričeska zares zelo pristoji.

„Moja partnerica v zločinu. Za vedno,“ je pripisala poleg treh fotografij, na katerih je s svojo prijateljico Sara, ki smo jo prav tako spoznali v omenjenem šovu. Skupaj sta si namreč omislili novo tetovažo.

V drugi objavi, ki jo je dodala, pa je pokazala, da nima strahu pred kačami.

View this post on Instagram

A post shared by Patricija Harl (@patricijaharl)

Foto: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Neverjetna preobrazba slovenske resničnostne zvezdnice! Vau, neprepoznavna je

Objavljeno

V redu

Avtor

To vas bo pustilo brez besed.

Simpatično Mariborčanko Lauro Beranič smo spoznali v šovu Sanjski moški, kjer se je potegovala za srčno naklonjenost Gregorja Čeglaja. Zvezdnica je takrat imela nekaj odvečnih kilogramov, ki pa so jo očitno motili. Sedaj je namreč popolnoma spremenjena.

Poročali smo že, da pridno trenira v fitnesu in da se prehranjuje bolj zdravo. Vse to pa je očitno obrodilo tudi sadove, saj je danes videti neverjetno.

»Saj res, da mi je kamera malo krivice naredila,  ampak, ko gledam stare slike pa vseeno, samo sebe ne vem, če bi prepoznala,« je zapisala v svoji Instagram zgodbi in pokazala, kako je bila videti februarja 2021 in kako je videti danes.

Vau!

Instagram zgodba

Foto: facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals