Domov Zabava Nataša Masten (Ljubezen po domače) zaradi napadov zbrisala vse profile na družbenih...

Nataša Masten (Ljubezen po domače) zaradi napadov zbrisala vse profile na družbenih omrežjih. Kaj se dogaja z njo?!

To je sedaj razkrila in zagotovo boste šokirani.

Natašo Masten, ki prihaja iz Ankarana, smo v šovu Ljubezen po domače gledali dvakrat. V prejšnji sezoni se je borila za srčno naklonjenost Mitje Rusa, a se ni izšlo. To ji ni vzelo poguma, ponovno je pisala kandidatu šeste sezone, Juretu Struni. Zdelo se je že, da sta se lepo ujela, a tudi tokrat je Nataša zaslutila, da iz te moke ne bo kruha in da je čas, da ranč zapusti.

Za svet24 pa je razkrila, da je po prihodu domov pričela prejemati tudi ženitvene ponudbe, a žal tudi žaljivke in napade.

»Sem jih, bili so tudi napadi name, žalitve, blokade, kar je negativno vplivalo name, bila sem slabe volje in žalostna, zato me na Facebooku zdaj ne najdete več, saj pred takimi paraziti ni nobene zaščite. Ljudje so hudobni in vsi pametni, pa me sploh ne poznajo. Sem pa pred kratkim dobila eno pismo na dom. Ne odgovarjam na nobena sporočila, menim, da če mi je nekdo usojen, bo prišel pred mano v živo. Sem devica po horoskopu in imam rada bolj tradicionalne stvari, iskanje partnerja prek moderne tehnologije me ne prepriča,« je pojasnila.

Na vprašanje, ali je končala s šovi, pa je za omenjeni portal še dejala: »Mislim, da ja, ker to potegne preveč za sabo. Ne da se mi ukvarjati s tem, da me vsi gledajo kot butalci in šušljajo za mano. To mi ni všeč in tega ne potrebujem

natasa4
Nataša je s šovi zaključila. (foto: POP TV)

Foto: Voyo