Domov Zabava Poroka na prvi pogled: Kdo je Danica v resnici? Razkrivamo podrobnosti, ki...

Poroka na prvi pogled: Kdo je Danica v resnici? Razkrivamo podrobnosti, ki vas bodo presenetile …

Tega o njej zagotovo še niste vedeli in všeč vam bo!

Kot smo lahko videli, sta v šov Poroka na prvi pogled vstopila dva nova akterja, to sta Danica in Aleksander. Seveda pa sta s svojim vstopom vzbudila radovednost pri gledalcih. Mi smo se pogovarjali z Danico, ki nam je razkrila mnogo zanimivega o sebi.

Kako bi se opisali?

Sem preprosta, zdaj že 44-letna mamica samohranilka, ki skupaj s svojima otrokoma, ki sta stara 13 in osem let, premagujemo življenjske ovire. V zasebnem življenju me moji bližnji poznajo kot zabavno, vedno nasmejano, iskreno in srčno

Poslovno sem pa NLP Coach in avtorica že kar številnim člankom, v katerih opisujem vse kar je povezano z nevrolingvistiko, motivacijo, komunikacijo ter v zadnjem času kar nekaj kvantne fizike.

Zelo me zanima področje kvantno informacijske medicine, ki ga zadnje čase zelo intenzivno raziskujem.

Kaj vas veseli? 

Veseli me vse kar je pozitivno. Od sproščanja v naravi, meditacije do branja knjig in raznih znanstvenih publikacij, seveda me pa v prvi vrsti veseli čas z mojima otrokoma, ko skupaj ustvarjamo, kuhamo plešemo ali pa se podamo na kakšen izlet. Sem pa, kot vsaka ženska tudi jaz takšna, da imam rada druženje z mojimi prijateljicami, kavice in kosila so redno na urniku.

Danica je zelo družabna oseba. (foto: osebni arhiv)

Kaj v življenju najraje počnete? 

Zelo rada se izgubim v kuhinji, rada kuham za moje bližnje, rada gostim in se družim. Sem zelo družabna. Smeh in dobra volja sta vsakodnevna  obvezna spremljevalca in to tudi  rada prenesem na moje “delo”, ki me  zelo veseli, pa saj jaz temu sploh ne rečem delo, prej hobi. Rada vodim svoje delavnice, ko ljudem delim svoje znanje preko svojih življenjskih izkušenj, rada sem tudi z klienti, ko jim s svojim NLP tehnikami pomagam doseči zastavljene cilje, njihov uspeh je za mene je eden od lepših občutkov

Kaj vam predstavlja izziv? 

Za mene je izziv vse, kar me spravi iz moje komfortne cone, a vsi dobro vemo, ko smo izven te cone udobja, tam rastemo, tam živimo in se učimo, zato imam rada izzive.

Redno si zastavljam nove cilje, ki zajemajo veliko novih izzivov. 

Zakaj ste se odločili, da boste poskusili najti ljubezen v Poroki na prvi pogled?

Odločitev, da se priključim eksperimentu mi je bila več kot pisana na kožo, saj sem velika ljubiteljica  avstralske verzije in sem jo skupaj z otroki redno spremljala. Mislim, da se lahko veliko samskih žensk in moških poistoveti z menoj, ko rečem, da je v današnjih časih, predvsem po “karantenski izolaciji”, ki smo jo vsi doživeli, nam je vsem velik izziv spoznati nekoga novega. Seveda obstajajo razne spletne platforme, kjer se ljudje spoznavajo, a jaz sem iz stare šole, ko se dva srečata, si pogledata v oči in ustvarita pristno in direktno komunikacijo, če pa pri tem še pomagajo strokovnjaki, potem res ne vidim razlogov zakaj ne sodelovati, pri tako edinstveni priložnosti.

Foto: osebni arhiv, Planet TV