Kontaktirajte nas

Zabava

Poroka na prvi pogled: Kdo je Danica v resnici? Razkrivamo podrobnosti, ki vas bodo presenetile …

Objavljeno

V redu

Tega o njej zagotovo še niste vedeli in všeč vam bo!

Kot smo lahko videli, sta v šov Poroka na prvi pogled vstopila dva nova akterja, to sta Danica in Aleksander. Seveda pa sta s svojim vstopom vzbudila radovednost pri gledalcih. Mi smo se pogovarjali z Danico, ki nam je razkrila mnogo zanimivega o sebi.

Kako bi se opisali?

Sem preprosta, zdaj že 44-letna mamica samohranilka, ki skupaj s svojima otrokoma, ki sta stara 13 in osem let, premagujemo življenjske ovire. V zasebnem življenju me moji bližnji poznajo kot zabavno, vedno nasmejano, iskreno in srčno

Poslovno sem pa NLP Coach in avtorica že kar številnim člankom, v katerih opisujem vse kar je povezano z nevrolingvistiko, motivacijo, komunikacijo ter v zadnjem času kar nekaj kvantne fizike.

Zelo me zanima področje kvantno informacijske medicine, ki ga zadnje čase zelo intenzivno raziskujem.

Kaj vas veseli? 

Veseli me vse kar je pozitivno. Od sproščanja v naravi, meditacije do branja knjig in raznih znanstvenih publikacij, seveda me pa v prvi vrsti veseli čas z mojima otrokoma, ko skupaj ustvarjamo, kuhamo plešemo ali pa se podamo na kakšen izlet. Sem pa, kot vsaka ženska tudi jaz takšna, da imam rada druženje z mojimi prijateljicami, kavice in kosila so redno na urniku.

Danica je zelo družabna oseba. (foto: osebni arhiv)

Kaj v življenju najraje počnete? 

Zelo rada se izgubim v kuhinji, rada kuham za moje bližnje, rada gostim in se družim. Sem zelo družabna. Smeh in dobra volja sta vsakodnevna  obvezna spremljevalca in to tudi  rada prenesem na moje “delo”, ki me  zelo veseli, pa saj jaz temu sploh ne rečem delo, prej hobi. Rada vodim svoje delavnice, ko ljudem delim svoje znanje preko svojih življenjskih izkušenj, rada sem tudi z klienti, ko jim s svojim NLP tehnikami pomagam doseči zastavljene cilje, njihov uspeh je za mene je eden od lepših občutkov

Kaj vam predstavlja izziv? 

Za mene je izziv vse, kar me spravi iz moje komfortne cone, a vsi dobro vemo, ko smo izven te cone udobja, tam rastemo, tam živimo in se učimo, zato imam rada izzive.

Redno si zastavljam nove cilje, ki zajemajo veliko novih izzivov. 

Zakaj ste se odločili, da boste poskusili najti ljubezen v Poroki na prvi pogled?

Odločitev, da se priključim eksperimentu mi je bila več kot pisana na kožo, saj sem velika ljubiteljica  avstralske verzije in sem jo skupaj z otroki redno spremljala. Mislim, da se lahko veliko samskih žensk in moških poistoveti z menoj, ko rečem, da je v današnjih časih, predvsem po “karantenski izolaciji”, ki smo jo vsi doživeli, nam je vsem velik izziv spoznati nekoga novega. Seveda obstajajo razne spletne platforme, kjer se ljudje spoznavajo, a jaz sem iz stare šole, ko se dva srečata, si pogledata v oči in ustvarita pristno in direktno komunikacijo, če pa pri tem še pomagajo strokovnjaki, potem res ne vidim razlogov zakaj ne sodelovati, pri tako edinstveni priložnosti.

Foto: osebni arhiv, Planet TV

Zabava

Ne boste verjeli, kaj je sedaj storila Kate Balon! To vas bo zelo presenetilo

Objavljeno

V redu

Avtor

Ob pogledu na fotografijo boste dobili kurjo polt.

Kate Balon smo spoznali v šovu Ljubezen po domače, nato pa še v šovu Poroka na prvi pogled. Kot je dejala sama, jo je udeležba v šovih marsikaj naučila, še bolj vestno je pričela delati na sebi.

Kot poroča portal njena, si je zadala tudi izziv, s katerim se je soočila s strahom pred višino. Odpravila se je na atraktivno ferato v Mojstrani in jo tudi uspešno preplezala.

»Še zdaj se čudim, da sem premagala strah, sploh ne vem, kako mi je to uspelo. Iskreno še zdaj ne morem priti k sebi, tako sem pod adrenalinom. Zelo sem se tresla, na trenutke sem povsem zablokirala. Ampak potem sem kar naenkrat dobila pogum in nadaljevala pot,« je povedala za omenjeni portal.

Vsekakor čestitke za tak pogum!

Kate je premagala strah. (foto: osebni arhiv)

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Tanja Postružnik Koren presenetila s takšnim razkritjem. Kaj se pripravlja?

Objavljeno

V redu

Avtor

Voditeljica šova Ljubezen po domače povedala to, kar mnogi niso pričakovali.

V šovu Ljubezen po domače, ki je zelo priljubljen med slovenskimi gledalci, smo bili navdušeni tudi nad voditeljico Tanjo Postružmik Koren. S svojo iskrenostjo je šov bogatila in akterje, ki so iskali ljubezen, tudi bodrila. Sedaj pa se pripravlja nekaj novega.

» … za jesen pripravljamo na Pop TV novo zgodbo, v kateri bom morda do zdaj ob vsem, kar sem počela na televiziji, najbolj uživala. Več vam povem septembra,« je razkrila za Svet24.

Na vprašanje, ali se je v vseh letih vodenja ljubezenske oddaje kaj posebnega naučila o ljubezni in ljudeh, pa je odgovorila: “Ogromno sem se naučila. Predvsem to, da so najbolj čisti ljudje tisti, ki so (ali pa smo) umazani od zemlje.”

Foto: POP TV

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zabava

Ambrož Vahen Kralj v objemu z znano Slovenko, Nina Radi pa takole

Objavljeno

V redu

Avtor

Vsak po svoje.

Bila je vroča romanca v šovu Kmetija in vsi smo verjeli, da bo trajala. A sta šla vsak svojo pot, Ambrož Vahen Kralj in Nina Radi sta se že sprijaznila s koraki vsak na svoji poti in uživata maksimalno. Kot je pred časom poročal portal žurnal24, je Ambrož že srečno zaljubljen, njegova srčna izbranka naj bi bila Andreja Brili, z njo naj bi pred kratkim tudi dopustoval v Šibeniku.

Medtem pa Nina Radi uživa na svojem koncu in se veseli poletja. Zdravstveno stanje se ji je nekoliko popravilo (imela je težave zaradi korone in težave s srcem), sedaj pa uživa vsak dan posebej. Tokrat se je svojim spletnim prijateljem oglasila s čudovitega izleta na Madžarskem.

»Življenje je ENOSTAVNO … Samo dodajte vodo je pripisala poleg fotografije, ki jo je dodala na družbeno omrežje.

Fot6o: Voyo

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals