Domov Zanimivosti Marko Potrč spregovoril o težkih preizkušnjah

Marko Potrč spregovoril o težkih preizkušnjah

Kot je iskreno povedal, je bilo zadnje leto zanj in njegovo ženo Lili Žagar na velikih preizkušnjah …

Marko Potrč se je pred nekaj tedni z družino vrnil nazaj iz Švedske, kjer so skupaj preživeli več mesecev. Na Švedsko so odšli zaradi službenih projektov in ti so se kasneje izkazali za zelo uspešne. Je pa Potrč med bivanjem v tuji deželi ugotovil še nekaj drugega, zelo pomembnega. Ugotovil je namreč, da sta s partnerico Lili Žagar močnejša in še bolj povezana kot kdaj koli prej.

Pravijo, da ti nič ne polepša življenja tako kot izbira pravega partnerja. In obratno ti življenja nič ne zagreni tako kot izbira napačnega. Takšne preizkušnje, kot jih je nama namenilo preteklo leto, so zelo dober pokazatelj tega, kako sva izbrala. Ko sva bila le midva za vse nas, v tuji deželi, daleč proč od pomoči babic in dedkov ter ostalih. Postavljena pred mnoge ovire na poti zagotavljanja stabilnosti za najino družino. Takšne preizkušnje te ali razdvojijo, ali še bolj povežejo. Odvisno pa je od tega, kako si v življenju izbral.
In tukaj sva… nekoč tujo deželo ?? sva spremenila v naš “drugi dom” in kot bi rekli v ameriških filmih “Still standing, stronger than ever”,”
je iskreno zapisal na družbeno omrežje Instagram in dodal nekaj fotografij.

Foto: Facebook