Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Marko Potrč spregovoril o težkih preizkušnjah

Objavljeno

V redu

Kot je iskreno povedal, je bilo zadnje leto zanj in njegovo ženo Lili Žagar na velikih preizkušnjah …

Marko Potrč se je pred nekaj tedni z družino vrnil nazaj iz Švedske, kjer so skupaj preživeli več mesecev. Na Švedsko so odšli zaradi službenih projektov in ti so se kasneje izkazali za zelo uspešne. Je pa Potrč med bivanjem v tuji deželi ugotovil še nekaj drugega, zelo pomembnega. Ugotovil je namreč, da sta s partnerico Lili Žagar močnejša in še bolj povezana kot kdaj koli prej.

Pravijo, da ti nič ne polepša življenja tako kot izbira pravega partnerja. In obratno ti življenja nič ne zagreni tako kot izbira napačnega. Takšne preizkušnje, kot jih je nama namenilo preteklo leto, so zelo dober pokazatelj tega, kako sva izbrala. Ko sva bila le midva za vse nas, v tuji deželi, daleč proč od pomoči babic in dedkov ter ostalih. Postavljena pred mnoge ovire na poti zagotavljanja stabilnosti za najino družino. Takšne preizkušnje te ali razdvojijo, ali še bolj povežejo. Odvisno pa je od tega, kako si v življenju izbral.
In tukaj sva… nekoč tujo deželo 🇸🇪 sva spremenila v naš “drugi dom” in kot bi rekli v ameriških filmih “Still standing, stronger than ever”,”
je iskreno zapisal na družbeno omrežje Instagram in dodal nekaj fotografij.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Ana Klašnja priznala, da je pobegnila. Od tu se je sedaj oglasila

Objavljeno

V redu

Avtor

Redkobesedna je bila, a fotografija pove vse …

Priljubljena slovenska balerina in žirantka šova Slovenija ima talent, Ana Klašnja, se je svojim številnim spletnim oboževalcem tokrat oglasila s čudovito fotografijo.

»Popoldanski pobeg,« je na kratko pripisala in pokazala, kako uživa. Ker je označila tudi lokacijo, vemo, da je uživala v Trstu.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Vau, ta znana slovenska televizijska voditeljica navdušila vse v kratki črni oblekici

Objavljeno

V redu

Avtor

Pokazala je svoje lepe noge …

Priljubljena televizijska voditeljica Špela Močnik, ki jo gledamo v jutranjem programu, je svoje številne spletne sledilce navdušila, ko jim je pokazala, kako je videti v kratki črni obleki.

»Mala črna oblekica je vedno dobra izbira,« je pripisala poleg dveh fotografij, iz katerih se smehlja.

Močnikova je pokazala, kako lepe noge ima in kako res čudovito postavo.

Je tudi vam všeč? Mi priznamo, da nam je zelo! Zagotovo se strinjate, da je Špela ena tistih voditeljic, ki vidno izžareva pozitivo.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Noro! Rebeka Dremelj pokazala, na kakšni luksuzni lokaciji se bo zabavala s prijatelji

Objavljeno

V redu

Avtor

Vau, to pa je sanjsko. Všeč vam bo!

Priljubljena slovenska pevka in podjetnica Rebeka Dremelj se je tokrat v Instagram zgodbi pohvalila svojim spletnim prijateljem. S svojim soprogom sta za nekaj dni ‘pobegnila’ v prelepo Istro, kjer bosta uživala ob bazenu, a kot je razkrila pevka, ne bosta sama.

»Nisva sama, … še osem, deset prijateljev sva s seboj pripeljala,« je razkrila in dodala: »Tako da, v bistvu nas je 12 in absolventski žur se začenja!«

Verjamemo, da bodo na takšni sanjski lokaciji nedvomno zelo uživali.

Instagram zgodba
Instagram zgodba

Foto: Instagram zgodba

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals