Domov Zabava Poroka na prvi pogled: Zakaj sta Sanela in Andraž v resnici ostala...

Poroka na prvi pogled: Zakaj sta Sanela in Andraž v resnici ostala v šovu?

Sedaj sta to končno razkrila.

Že od samega začetka šova Poroka na prvi pogled se zdi, da Sanela in Andraž nikakor nista našla skupne poti. Če se je na trenutke že zdelo, da jima gre zelo dobro, sta kasneje šokirala z resnico, da ni vse tako kot je videti. Andraž naj bi večkrat povzdignil glas in dejal, da mu gre na živce, Sanela pa se je ob takšnih trenutkih raje umaknila.

Toda, zakaj vztrajati, če pa je kristalno jasno, da med njima ne bo niti prijateljstva?

Tako Andraž kot tudi Sanela sta sklenila, da ostaneta v šovu še zadnji teden in se poskušata naučiti čim več od strokovnjakov.

»To je bila še ena lekcija zame, danes sem vstala še močnejša, še več se tukaj zdaj od vas učim,« je na ceremoniji povedala Sanela, ki je bila takoj pripravljena še sodelovati, strokovnjakom pa je pojasnila še: »Zavezala sem se temu eksperimentu … Zaupam vam, strokovnjakom. Tukaj sem z razlogom in iz tega bom izvlekla samo najboljše.«

Tudi Andraž je dejal, da njeno mnenje spoštuje, čeprav mu ni več pomembno, saj njun odnos ni tak, kot bi si želel. Je pa prav tako izrazil željo, da nadaljuje in gre s Sanelo skupaj v zadnji teden.

Kaj se bo med njima dogajalo? Bomo videli …

Kljub vsemu sta Sanela in Andraž sklenila, da ostaneta.

Foto: Planet TV