in

Damjan Murko s takšno izjavo vse pustil odprtih ust

V oddaji Poroka na drugi pogled je gostoval tokrat priljubljeni Damjan Murko.

Znan slovenski glasbenik Damjan Murko je bil tokrat gost v oddaji Poroka na drugi pogled, kjer je postregel z nekaj sočnimi izjavami. Tokrat so se komentatorji Miha Hercog, Špela Goršlej, Tanja Kocman in Damjan Murko pogovarjali o predigri.

Komentatorji so to temo načeli po ogledu videoposnetka, s katerega je bilo razvidno, da imata Irena in Andrej povsem drugačen pogled na priprave na skok med rjuhe.

Andrej gleda na predigro na nek način, Irena gleda na predigro na popolnoma drugačen način. Ona rabi to “kurjavo” čez cel dan. Kako pa ste vi s tem?” je zanimalo voditeljico oddaje Špelo Grošelj.

“Mislim, ne rabi biti prav ‘kurjava’ ‘kurjava’, lahko so drobne stvari. Pozornost, prijaznost, kar je normalno v nekem odnosu …” je svoj odgovor začel Miha, nato pa ga je prekinil Damjan Murko: “Če tebe to kuri, potem ne vem, se že bojim, ker sem bil dvakrat prijazen s tabo. Me že malo skrbi,” je dejal in nasmejal vse v studiu.

Na koncu je Špelo zanimalo, kako na predigro gleda tokratni gostujoči komentator Damjan Murko. “Jaz sem tako malo doma, da če bi hotel še predigro, b jo oba zaspala, tako da jaz to kar na hitro zrihtam, da se ‘tamal’ ne zbudi,” je razkril Murko, Miho Hercoga pa je zanimalo, ali se njegova žena strinja s tem. “Ja, saj dvakrat,” mu je v šali odvrnil Murko in spet poskrbel za smeh v studiu.

foto: planet tv

Glasbeni svet zavit v črnino, poslovil se je vsem znani glasbenik

 Šok: Včeraj gledalci zaman čakali na Tarčo. Kaj se dogaja?