Domov Zabava David Beckham bo imel svoj kuharski šov

David Beckham bo imel svoj kuharski šov

45-letni zvezdnik se je z BBC in Netflixom pogovarjal o možnostih kuharskega šova, ki ga bo razvilo njegovo podjetje Studio 99, potem ko je med “korono” svoje kulinarične spretnosti s pomočjo osemletne hčerke Harper izboljšal.

Vir je v nedeljskem časopisu The Sun povedal: “Ena od nenamernih prednosti “lockdown-a” za Davida je ta, da je v tem času lahko delal tisto, kar ima najraje – kuharijo. Obnovil je nekaj starih receptov svoje mame in pred kratkim je za rojstni dan dobil veliko loncev”.

Nogometni zvezdnik, poročen z oblikovalko Victorijo Beckham, je že dobil nasvet od svojega prijatelja iz šova podjetja Gordona Ramsayja o predlaganem projektu.

Po drugi strani naj bi bil košarkaški dokumentarec “Zadnji ples” na Netflixu velik uspeh.

Insajder je dejal: “David se je tudi tokrat potrudil, da se je resnično osredotočil na Studio 99, sprva pa se je z Gordonom pogovarjal o tem, kako par ustvarja svoj Instagram profil. Videl je, kako dobro se je Gordon počutil s svojimi kuharskimi oddajami in produkcijskim podjetjem Studio Ramsay, Gordon pa mu je dal nekaj dobrih nasvetov”. “Serije, kot je” Zadnji ples “na Netflixu – o košarkarju Michaelu Jordanu – so ustvarile televizjske mreže, kot je BBC, ki se zanimajo za pogovor s športniki. Kuhanje je za nekoga, kot je David. Zelo je dejaven tudi na socialnih omrežjih, ki je v osnovi, v teh dneh, brezplačno oglaševanje“.

Studio 99 je bil prvotno razvit za produkcijo dokumentarnih filmov, oddaj in drugih formatov, David pa se je že zavezal, da bo sodeloval pri nekaterih projektih, ki se trenutno razvijajo. Med njimi bo tudi kuharski šov. Tokrat bomo vsi radi kuhali, kaj ne?

Foto: SHUTTERSTOCK