Domov Za Navdih Numerološka usmeritev dneva – Sreda, 10.6.2020

Numerološka usmeritev dneva – Sreda, 10.6.2020

“Usoda! Čisto skrivoma rastejo po njeni volji za našim hrbtom cvetlice in ona nam potem povsem nepričakovano izroči šopek. Včasih so cvetlice strupene, včasih sladke.” John Knittel

Dobro jutro, dober dan, poglejmo, na katerem področju danes lahko zasijemo z veliko manj truda, kot običajno.

Dan je odličen za vse tiste, ki za svojo notranjo trdnost in čustveno stabilnost potrebujete združitev osebnega in poslovnega življenja in to celo v sodelovanju z ljubljeno osebo ali z družinskimi člani. Nismo vsi ljudje rojeni podjetniki in tudi podjetniki niso vsi rojeni, da bi delovali sami. So/ste ljudje, ki se čutijo/čutite izpolnjeni, srečni, če delujete v okviru družinskega podjetja. Dan spodbuja skupinsko delo, sodelovanje, željo po druženju in združevanju. Odličen je za preoblikovanje ali za zagon skupnega podjetja, skupnega projekta, za izmenjavo mnenj, uvajanje novosti, novih idej in pristopov. 

Danes boste v odnosu do drugih vi-vi, stabilni in v svoji koži se boste dobro počutili. Pogumni boste. Uspeli boste z ustvarjalnostjo in modrostjo. Enostavno vedeli boste, kaj deluje in kaj ne. Znali boste postaviti meje. 

Dan je primeren za začetek ljubezenske, prijateljske zveze. Bodite pripravljeni na usodna srečanja in na usodne dogodke na splošno. Dovolj moči, volje in poguma boste imeli za začetek procesa zdravljenja, takšnega ali dugačnega in ukvarjanja s telesom. Npr. za začetek ukvarjanja s telovadbo, pilatesom, jogo, tekom, kolesarjenjem,…s čimer boste krepili psihofizično zdravje.

Naj se danes vse srečno izteče.

Vaša numerologinja Alenka

Za vas piše

Numerologinja Alenka Brečko

Alenka Brečko

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Alenka Brečko