Domov Zanimivosti Paparaci so ju ujeli, Irina Shayk in Kanye West sta skupa

Paparaci so ju ujeli, Irina Shayk in Kanye West sta skupa

Manekenka Irina Shayk in reper Kanye West sta skupaj, poroča Daily Mail z ekskluzivnimi fotografijami para na romantičnem potovanju v Francijo. Nekdanji mož Kim Kardashian in nekdanja žena Bradleya Cooperja sta se odpravila na potovanje, da bi proslavila njegov 44. rojstni dan. Na fotografijah pa je jasno videti, kako se družita na romantičnem sprehodu po Provansi.

Fotografije so pravzaprav le potrditev medijskih špekulacij, da sta Shayk in West skupaj. Oba se poznata že več kot desetletje, Irina pa je v njegovem videospotu za pesem ‘Power’ zaigrala angela. Govorice o novi zvezi na svetovnem prizorišču so se začele konec prejšnjega meseca, zdaj pa je prišla potrditev, da gre za romantično zvezo.

Mimogrede, odpotovala sta v Francijo, ki je priljubljena destinacija lastnika modne znamke Yeezy. Reper je tja pogosto hodil tudi z nekdanjo ženo Kim, ki je v začetku tega leta vložila zahtevo za ločitev. Irina ima iz zveze z Bradleyjem Cooperjem štiriletno hčerko Leo De Seine, medtem ko ima West iz zakona s Kardashian sedemletno hčerko North, petletnega sina Saint, triletno Chicago in dvoletnika z imenom Psalm.

Foto: Back Grid