Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Kaj se dogaja z igralko Alenko Tetičkovič?

Objavljeno

V redu

Priljubljena slovenska igralka je doživela življenjsko prelomnico.

Igralka Alenka Tetičkovič, ki je svoj pečat medicinske sestre pustila v priljubljeni humoristični seriji Naša mala klinika, je praznovala 50. rojstni dan. za portal Svet24 pa je razkrila, da je bila večja prelomnica zanjo to, da je letos njena hči Toja zaključila osnovno šolo.

»Stojim ji ob strani, zbiramo še zadnje točke. To je bolj pomembno. Saj naslednje leto bom stara 51 let, pa kaj? Ne vem, kaj sploh pomeni 50 let, ne počutim se toliko. Itak moram biti aktivna in prisebna še kar nekaj časa, da še Taj pride do valete, pa da pridemo do mature …« ,« je povedala za omenjeni portal in dodala še: »Briga me! Vsi se staramo, vsi bomo enkrat umrli, to je dejstvo. Vsak dan je en dan življenja manj, koliko jih bo, pa ne vemo, zato se imejmo čim lepše in čim bolj zaužijmo življenje. Jaz se trudim tako živeti, zadnja leta kdaj kar stopim na zavoro. Poskušam ponotranjiti preprostejši tempo življenja, z neko vrednostjo vsakega dne posebej. Z leti in izkušnjami ugotoviš, da je sreča v drobnih stvareh, predvsem pa je pomembno, da smo zdravi. Tudi če nisem zadela lota – sem ga že s tem, da imam otroka, službo, zdravje.«

Igralka ima poleg hčere Toje s partnerjem Juretom Omanom še sina Taja.

Foto: Facebook

Zanimivosti

Ta znani Slovenec sporočil veselo novico! Postal bo očka

Objavljeno

V redu

Avtor

S partnerko sta objavila takšno čudovito fotografijo.

Znani slovenski televizijski voditelj in komik Rok Škrlep, ki ga poznamo kot voditelja oddaje Male sive celice, je sporočil veselo novico. S svojo partnerico Evo bosta postala starša.

Na svoj Instagram račun je dodal zelo lepo fotografijo, na kateri se vidi že precej velik nosečniški trebušček.

»Le še stran do novega poglavja je zapisal poleg, kdaj se bo veseli dogodek zgodil, pa ni povedal.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Lea Sirk končno pokazala svojega sinčka. Tako simpatična sta z njenim partnerjem

Objavljeno

V redu

Avtor

Pokazala je, kako uživa in kako prisrčno je videti, ko njen partner in sinček sladko spita.

Priljubljena slovenska pevka Lea Sirk se je svojim spletnim prijateljem oglasila preko Instagram zgodbe in pokazala, da so na oddihu.

»Evola. Zdaj pa nujen oddih, vsaj kakšen dan,« je zapisala v prvi zgodbi in pokazala lep prostorček pod borovci ob morju, kjer uživajo.

V drugi zgodbi pa je pokazala še, kako sladko spita njena fanta. »Hodžića počivata in filata baterije, jaz pa pišem tekst,« je razkrila.

Instagram zgodba

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Znana slovenska pevka pokazala novega, to se je zgodilo s prejšnjim! Ste to vedeli?

Objavljeno

V redu

Avtor

Zgodila se ji je neljuba stvar …

Priljubljena slovenska pevka Alya je med svoje številne spletne sledilce delila posnetek, s katerim je pokazala, da vrača svoj stari avto, dobila bo namreč novega. A, kot boste videli, je imela s svojim starim avtomobilom manjšo nezgodo, ki pa bo hitro rešena.

»Vrnila sem prejšnjega Tiguana, čeprav z malo poškodovanim platiščem, ampak ni problema fantje bodo to uredili 1,2,3 in naredili še servis.
Jaz pa že z novim, novim zmagam naproti,«
je pevka zapisala ob posnetku, v katerem pa je ponosno pokazala tudi svoj novi avto.

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals