Numerološka usmeritev dneva – Petek, 10.7.2020

  • Avtor: Asya
  • 10/07/2020

Dobro jutro, dober dan, poglejmo kaj nam prinaša današnji dan!

»Ne ustvarjaj izgovorov, ustvarjaj priložnosti.” Tjaša Dorelay

V svojih prizadevanjih bo marsikomu danes največji izziv zaupati v lastne izvirne ideje, s katerimi lahko pomaga sebi in drugim. Polni navdihov boste želeli ustvariti nekaj, kar še ni bilo narejeno, ali pa neko staro, obstoječo zadevo na novo osmislili s postavitvijo v nov koncept.

Bolj boste ustvarjalni, originalni, komunikativni, večje možnosti imate, da svoje ideje postavite na trdna tla in jih oživite. Odnosi z ljudmi bodo danes zelo pomembni, saj lahko z njihovo pomočjo doživite hiter in tudi visok uspeh v svojih ustvarjalnih prizadevanjih.

Preizkusite se v kulinariki, vrtnarstvu, cvetličarstvu, oblikovanju, arhitekturi, v kmetijstvu, v medicini, veterini in alternativnem zdravilstvu,…, v tradicionalne okoliščine vnesite svojo ustvarjalnost in poskrbite vsaj za malenkostne spremembe. Naj zaveje svež veter.

Če vam prvič ne bo uspelo, poskušajte še naprej. Ne veste, kaj dobrega vam bo sprememba prinesla. Pustite se presenetiti, ne kalkulirajte. Obeta se vam ugoden, srečen razplet.
Vsekakor se vam bo obrestovalo, da v svoje življenje vnesete spremembe. Preverite, katero področje potrebuje vašo pozornost. Ali je to zdravje, prijateljski, službeni, družinski, ljubezenski odnosi, kariera, denar,…

Nepričakovano se bodo pojavile priložnosti za dober zaslužek.

Vašim zamislim želim, da jim daste priložnost.

Vaša numerologinja Alenka

Za vas piše

Numerologinja Alenka Brečko

Alenka Brečko

Leta 2012 sem prvič v življenju stopila do prve numerologinje, ki sem jo našla na spletu. Imela sem izredno srečo, saj je bila gospa več kot le numerologinja; izkušena, izobražena  in  polna različnih znanj  in me je znala  pravilno usmeriti. V tistem času sem navidezno imela vse, kar sem si takrat želela: zaposlitev, svoj dom, družino in nekaj pristnih, srčnih prijateljev.  V resnici mi več pomeni kvaliteta kot kvantiteta in tako je tudi s stvarmi in z ljudmi v mojem življenju.

Od nekdaj sem bila samostojna, ustvarjalna, fokusirana, usmerjena na cilj in vizijo ter delavna. V nekaj letih pa se je počasi in potiho večalo slabo počutje, notranja napetost in kot posledica so nastopile težave z zdravjem. Malo tu in malo tam, naenkrat pa je bilo vsega preveč.  Začela sem upoštevati numerološke cikle, števila v mojih rojstnih podatkih, v imenu in priimku, se izobraževati. Spremenila sem nekatere navade, prepričanja, vrednostni sistem, uvedla  dnevno duhovno prakso in na mojih šibkih točkah močno napredovala.  Dela s seboj imam še precej. Ne pričakujem pravljice od življenja. Ker je živo in v gibanju, poleg »srčkov in pikapolonic«,  trosi tudi »sol in poper«. S poznavanjem sebe in  razumevanjem nekaterih zakonitosti pa je lažje obvladljivo. Numerologije sem se naučila  zaradi sebe, ker mi je postalo zanimivo orodje, s katerim lažje manevriram skozi življenje. Rada imam adrenalin in včasih malce tvegam, da je življenje bolj pisano in veselo, še prej pa »pogledam v številke.«  Zakaj bi padala na nos, če lahko pristajam na nogah? Vsaj v večini primerov.

Osem let je minilo od mojega prvega obiska pri numerologinji. V tem času sem nad po(močjo) numerologije postala navdušena.  Prav takšna sem tudi  numerologinja.

Alenka Brečko

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com