Kontaktirajte nas

Zanimivosti

Slovenska resničnostna zvezdnica razkrila, kdaj sta s fantom gola

Objavljeno

V redu

Brez sramu je povedala vse to …

Simpatično svetlolasko, ki je znana po tem, da pove tisto, kar si misli, smo spoznali v šovu Kmetija, kasneje pa smo jo gledali tudi v šovu Sanjski moški. Lara Goršek Kos pa je za portal žurnal24 spregovorila, ali obiskuje nudistične kampe, ali ima predsodke glede golote in kdaj sta s fantom gola.

»Z goloto sicer res nimam težav, sicer ne bi imela profila na Only fans (smeh). Je pa res, da nudističnih plaž in kampov ne obiskujem,« je povedala za omenjeni portal in dodala še: »Sva pa s fantom rada gola na kaki osamljeni plaži, na kateri je mir in zasebnost. Je luštno posončiti ‘svetilnika’, kot v šali rečem joškicama. Na splošno z nudizmom nimam problemov, goli smo se rodili in to se mi zdi ena najbolj naravnih stvari, ki jo ljudje še vedno jemljejo kot tabu in nekaj spornega. Ne razumem, zakaj, in lepo bi bilo, če bi bilo golo telo sprejeto kot nekaj lepega in ne kot nekaj obsojanja vrednega. Aja, te osamljene plaže največkrat najdeva takrat, ko greva z motorjem na krajši oddih … avanturistično življenje je tako zabavno. Veliko vidiš, veliko doživiš in ni težko najti kakega skritega kotička.«Foto: Facebook

Zanimivosti

Kaj se dogaja? Ločili sta se še ti dve zelo znani Slovenki

Objavljeno

V redu

Avtor

Po novici, da se razhajata Saša Lendero in Miha Hercog, sta javnost pretresli še dve ločitvi znanih slovenskih obrazov.

Pred kratkim je bila javnost najprej šokirana zaradi novice, da se razhajata priljubljena glasbenika Saša Lendero in Miha Hercog, sedaj pa je razkrito, da se razhajata tudi ta dva znana para na slovenski sceni.

Kot poroča revija Lady, se je s svojim partnerjem razšla igralka Saša Pavlin Stošić, ki je že v tretje poskusila ohraniti razmerje z igralcem Urošem Fürstom.

Po poročanju portala žurnal24, pa se razhajata tudi zelo priljubljena televizijska in radijska voditeljica Jana Morelj in Mark Žumer Fogy.

View this post on Instagram

A post shared by Saša Lendero (@sasa_lendero)

Foto: pexels.com

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Šok: Slovenska voditeljica Jana Morelj se je razšla s svojim partnerjem in očetom njune hčerke

Objavljeno

V redu

Avtor

V javnost je prišla informacija, da sta se razšla že pred nekaj časa …

Priljubljena slovenska televizijska in radijska voditeljica Jana Morelj, ki jo gledamo kot napovedovalko vremena na POP TV in poslušamo na Radiu 1, naj bi se po poročanju žurnala24 razšla s svojim partnerjem, Markom Žumerjem Fogyjem.

Kot poroča omenjeni portal, sta se spoznala leta 2016, dve leti kasneje pa se jima je rodila hčerka Mia.

Žurnal24 dodaja, da naj bi novico o ločitvi izvedeli iz zanesljivih virov, skupaj naj ne bi bila že dlje časa. Moreljeva pa zanje ni želela dati izjave na to temo.

Foto: Instagram

NADALJUJTE Z BRANJEM

Zanimivosti

Prepoznate deklico na fotografiji? Danes vsi prepevamo njene pesmi

Objavljeno

V redu

Avtor

Ste prepoznali deklico, ki je na fotografiji? Danes je zelo uspešna slovenska pevka, poznana tudi onkraj meja svoje domovine …

Če ste dobro pogledali fotografijo in če se vam zdi, da je na njej zelo znana in priljubljena slovenska pevka Helena Blagne, se niste zmotili.

Pevka je fotografijo pred časom objavila na družbenem omrežju Instagram, poleg pa je zapisala: »Prelepi začetki …«

Blagnetova je med svoje spletne prijatelje delila fotografijo, s katero je pokazala svoj prvi javni nastop, ki se je zgodil davnega leta 1976, ko je imela komaj 12 let. Nastopila je na tekmovanju Prvi glas Gorenjske na Jesenicah, zapela pa je pesem Santa Lucia.

Takrat se ji najbrž še niti sanjalo ni, da je pred njo tako uspešna glasbena kariera …

Foto: Facebook

NADALJUJTE Z BRANJEM

 

 

VESELE PRAZNIKE IN SREČNO V LETU 2023 VAM VOŠČIMO S PESMIJO ZVONČIĆI

Zadnje novice

Kategorije

OGLASI

POPULARNO

sidereals